JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

knight_rider

Üye
Belki ilgilenen arkadaş olursa diye yazıyorum ben nafirmden v52 orjinal fw yi indirdim ancak jaf la flashlama sırasında hangi seçeneklerin işaretli olacağı telin açık mı kapalımı olacağı konusunda bilgi eksikliğim var bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar bekliyorum.
telim 5800.

arkadaşım eğer orjinal fw yükleyeceksen dediklerimi aynen yap.C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products konumunu aç yoksa sen oluştur.buraya navifirm ile indirdiğin dosyaları RM-XXX şeklinde at (rm kodu ne ise).telefonunu kapalı bi şekilde bilgisayara bağla sonra jaf ı aç üstteki sekmelerden bb5 i seç sonra ordan manuel flash,dead usb,normal mode seçili olacak.sonra sağ tarafta phone mode diye bi yer var ordan offline seç ama bunları yaparken yüklemesini bekle.program dondu zannetme..sonra üstte USE INI diye bi yer var onu seç biraz bekle karşına gelen ekrandan telefonunu seç..ardından sağ tarafta bulunan flash a tıkla ekrana gelen herşeye evet de.alttaki yazılarda PRESS POWER ON NOW yazdığında telefonun açma düğmesine bir kere bas ve çek.uzun basılı tutma.gerisini o halleder..

kokpit774

kokpit774

Üye
sğl kardeş yapınca sanada bilgi vericem.

cirkinn

Üye
kardeşim soruma bir bilgin varsa cevap verebilirmisin

fatihguven77

Üye
jaf win7 de çalışıyormu ben beceremedim arkadaşlar çalıştıran biri var mı acep

knight_rider

Üye
güzel paylaşım teşekkürler yanlız bir sorum olacak benim n95 v35 bunun versiyonunu v30 v31 düşürebilirmiyim bir sorun çıkar mı

kardeşim hiç bi sorun olmaz ben x6 yı v30 dan v 21 e indirmiştim hiç bi sorunla karşılaşmadım ama gene de daha iyi bilen birine sormakta fayda var ama bişey olacağını zannetmiyorum

ruzgar36

Üye
sağol kardeş,

mehmet-377

Üye
nafirm dosyasını yükledikten sonra neyi seçecez ben resmi göremedim

--------------- Ekleme ---------------

ben yukardaki nafirm dosyasının resmini göremedim hangi modeli seçiyoruz yardımcı ederseniz sevinirim

dirt_j4

Üye
Alıntı: yasarbas göndermiş. >
dekpaj kardeşim eğer telefonun n97 ise yada usb yi taktığında şarj eden bir telefonsa. telefonunu kapat usb kablosunu pc ye tak ama telefon ucunu telefona takma bekle power button yazısı çıkınca hemen telefon ucunuda tak hiçbir tuşa basma işlem başlayacaktır.. saygılar..

hayat kurtardı. çok sağol. JAFtır, phonenixtir kafayı yedim. ağlayacaktım. şükür şimdilik bi problem gözükmüyor

tşkler sayenizde takıp cıkarınca kapama tusuna bastım oldu. yani not found uyarısına cozum burda :naughty:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

filozof66

Üye
benim 5800 red var telefonum var ama arkasındaki product kod sonu 69 lu piyasada 2 tane kod var ben naviden 83lü olanı yükledim bi sorun olurmu garantide? ve fw yüklerken change also product kodu seçtim yanlışlıkla yani product kod navideki gibi 83 lü.sizde fw yükleyince en altta product kodu söylüyor sizindemi 83 lü

liroy12

Üye
win7 için de kullanabilirmiyiz.

6300 güncellemede çöktü.
verdiğin adrese baktım hiç bişey yok..

windows 7 de yükleme yapamayanlar
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...e-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

linkteki arkadaşın yaptığı şekilde yapsın. ama başlamadan önce pc yi son sürüme güncelleyin yani net framework 4 ü kurun

adresteki link ölü. yenilermisiniz..

filozof66

Üye
soruma cevap vercek kimse yokmu

evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
windows 7 de çalışmıyor herşeyi denedim ama olmuyor yok mu bunun bir çaresi

FirsTTurK

Üye
Windows 7'de çalışıyor mu bu bütün programlar ve işlemler?

*PoweR+

*PoweR+

Üye
herşey oldu fakat sonda seraching phone dedi sonra not found yazdı yanında ??

Bellatricc

Bellatricc

Üye
teşekkürler

virgoe

virgoe

Üye
benim tel e55 usb den sarj oluyor n97 gibi takıyorum tam ararken başlar gibi oluyor hata veriyor yine modifiyeli yazılım atamıyorum jaf tan başka modifiyeli yazlım atacak bir program yok mu

jakaceks

Üye
virüs yuvası gibi buya hepsi virüslü dosyaların ?

hayta018

hayta018

Üye
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
ERROR: Not supported Windows version

Arkdaşlar böle bi hata vero çalıştıramadım bi türlü jafı gösterildiği gibi aynen yükledim ama olmuor acil yardımmm...

combatant77

Üye
arkadaslar nokia 2700C türkce yaparken telefon phoenix te %98 de kaldı ve ilerlemedi usb cıkar tak dedi yaptım ama olmuyor.Aksamdan beri deniyorum olmuyor jaf indirdim orada da 2700c dosyası yok.Bana yardımcı olabilirmisiniz?Telefon sadece beyaz ekran acılıyor.

Üst Alt