Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)
Sponsorlu Bağlantılar
fatihdora
Üye
kardeş Foto linkleri ölmüş tariflerini takip edemiyorum dolayısıyla :/ jpgleri yenilermisin
BetaBong
Üye
Hata verdi : PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Edit :
NOKIA USB ROM DRIVER kurunca Press power on now yazan gelince aninda basinca oldu Tesekkürler
2 dk da yükledi hemen
xxantihackersxx
Üye
Hata veriyor arkadaşlar :
ERROR: JCSIMU_send_receive timeout
ERROR: JCSIMU_reset_card send_receive failed
ERROR: Cannot get ATR from JCOP simulator!
tşk.ederim kardeş eline emeğine sağlık ben kurdum suan sorunsuz kullanıyorum harika olmuş yanlız ben hfıza kartına format attım ama tele atmadım bi sorun olmamış sanırım cunku hersey normal acaba ilerde bi sıkıntı yaratırmı?
Enes Özyılmaz
Üye
Flaşlama Başlamıyor. Nerde Hata yapıyorum
Enes Özyılmaz
Üye
Restart olmazsa olmaz yani hocam öylemi
enver_30
Üye
rm 356 ıcıne once kendısının dosyalarını atıyorum sonra hacklı dosyayı atıyorum degıstırılsınmı demıyor ıcıne atıyor anlamadım bana bı yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
ömer_21
Üye
kardeş linkleri yeniler misin acaba?
latifcakir
Üye
Linklerde sorun mu var ben mi indiremiyorum...
aly006
Üye
Beyler Allah Rızası için biri yardım etsin :/ Şimdi dediklerinizi yapiyorum yalnız sağ alltaki USB kaliyor Bizde oysaki sizde FBUS duruyor.Bununla bi ilgisi olmalıdır.Lütfen bi video cekip koyabilrmisinz bide birazdaha acıklayıcı anlatabilrimisinz
hayru28
Üye
linkler ölü
emreaslan.96
Üye
Linkler ölmüş , yenilersen seviniriz
St0rm
Üye
N97 phone not found hatası alanlar diğer usb girişlerindeki şeyleri çıkarsınlar oluyo. Emeğine sağlık kardeşim.
turbolog
Üye
Ben TrailBlazer yüklerken şu hatayı aldım ve artık yeni cfw yükleyemiyorum.