knight_rider
Üye
Belki ilgilenen arkadaş olursa diye yazıyorum ben nafirmden v52 orjinal fw yi indirdim ancak jaf la flashlama sırasında hangi seçeneklerin işaretli olacağı telin açık mı kapalımı olacağı konusunda bilgi eksikliğim var bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar bekliyorum.
telim 5800.
arkadaşım eğer orjinal fw yükleyeceksen dediklerimi aynen yap.C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products konumunu aç yoksa sen oluştur.buraya navifirm ile indirdiğin dosyaları RM-XXX şeklinde at (rm kodu ne ise).telefonunu kapalı bi şekilde bilgisayara bağla sonra jaf ı aç üstteki sekmelerden bb5 i seç sonra ordan manuel flash,dead usb,normal mode seçili olacak.sonra sağ tarafta phone mode diye bi yer var ordan offline seç ama bunları yaparken yüklemesini bekle.program dondu zannetme..sonra üstte USE INI diye bi yer var onu seç biraz bekle karşına gelen ekrandan telefonunu seç..ardından sağ tarafta bulunan flash a tıkla ekrana gelen herşeye evet de.alttaki yazılarda PRESS POWER ON NOW yazdığında telefonun açma düğmesine bir kere bas ve çek.uzun basılı tutma.gerisini o halleder..