*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

justblood

justblood

Üye
Arkadaşlar v20d nin ap cp dosyalarını isteyenler için link

Bu cwm li degil di mi hocam ?

- - - Eklendi - - -

Yoksa fransa ics yi yükler gibi mi yüklüyoruz ? SFT İLE :)

seymen16

seymen16

Üye
Yok cwm li değil sft ile yukleniyor :)

justblood

justblood

Üye
Tr çıkan romda radyo yok mu ?

- - - Eklendi - - -

Yok cwm li değil sft ile yukleniyor :)

Tamm hocam saolun 5 dk sonra indirme tamamlanıyor . SFT ye yerleştiricem bunu o kadar di mi ? Ondan sonra kendisi açılacak :)

3322

3322

Üye
Simdi ben LGMobile Support Tool burdan yüklüyorum 30a yı iyimi bu sürümü yani sonucta lg nin çıkardığı final sürümü iyi olması gerekmiyormu ?

justblood

justblood

Üye
Root yaptım ama uygulamalar taşınmıyor :S

seymen16

seymen16

Üye
Tr çıkan romda radyo yok mu ?

- - - Eklendi - - -

Tamm hocam saolun 5 dk sonra indirme tamamlanıyor . SFT ye yerleştiricem bunu o kadar di mi ? Ondan sonra kendisi açılacak :)

Radyo yok hocam yine Türkiye romunda. Evet sft ile V20D yükleyeceksin sonra Lg mobile update ile güncelleyeceksin :)

Simdi ben LGMobile Support Tool burdan yüklüyorum 30a yı iyimi bu sürümü yani sonucta lg nin çıkardığı final sürümü iyi olması gerekmiyormu ?

Ben denemedim ama v30c kadar iyi diyorlar gereksiz uygulamalar falan yokmuş bu sürümde. Tek eksik radyo yine yok.

Root yaptım ama uygulamalar taşınmıyor :S

Hocam hiç root yapmadım o yüzden bişey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: justblood
3322

3322

Üye
30a da gereksiz programlar yok ve şuan sarj olayıda iyi bence iyi olmuş radyo bir eksiklik ama bence koymamalarının bir sebebi vardır :)

seymen16

seymen16

Üye
30a da gereksiz programlar yok ve şuan sarj olayıda iyi bence iyi olmuş radyo bir eksiklik ama bence koymamalarının bir sebebi vardır :)

Bandrolle ilgili mi ne öyle bişeyden dolayı radyo Türkiyede yokmuş.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Türkiye LG TRT neymiş demiş TRT'de bandrol vermemiş LG'de radyo çıkarmamış Türkiyeye...:D

justblood

justblood

Üye
ScreenShoot almak ics de ses kısma ses açmaya aynı anda basın :)

baryel

Üye
Arkadaşlar yeni rom hayırlı olsun.(v30a) Ben de tel. Lg Suite ile güncelledim.Daha sonra fabrika ayarlarına da döndüm.Sd kartı da sıfırla dedim.Fakat sd kartın içinde bir sürü dosya var ve eski şeyler hep duruyor.Sanki sıırlamamış .Sd kartı nasıl sıfırlayabilirim.Bilgisayardan biçimlendirsem problem olur mu?Bu dosyalar telefona taktığımda yine gelecek Mi?Bir de bu sd kartta sistem dosyaları falan varmı.Birde google playden yüklediğim bazı programramların exeleri duruyor.Lg Smart duruyor.Yardımlarınız için teşekkürler.....

seymen16

seymen16

Üye
Kardeş bilgisayarda biçimlendir hafıza kartını ondan sonra tak telefona bir de telefonda biçimlendir o zaman temizlenir tamamen. Bir kaç klasör oluşturur telefon onlar da telefon dosyaları için gerekli klasörler zaten.

baryel

Üye
Nasıl klasörler yani...

seymen16

seymen16

Üye
ANDROID, DCIM, falan filan ana klasorler

raxs06

Üye
arkadaşlar romu yükledim çok memnundum taa ki yeğenim birçok kez yanlış sembol girene dek.
telefon kilidini açmaya çalışırken defalarca yanlışl girilmiş ve telefon açıldığında lütfen gmail hesabınıza giriş yapın diyo ama ne hattın internetini ne de wifi yi kullandırtmıyor telefon öylece elimde patladı hard reset(format) ta atamıyorum.
bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş romu sft ile yeniden at

raxs06

Üye
Telefonu yeni aldim kardeş sft hakkinda bana bi link atabilirmisin zahmet olmazssa
konulari okuyup duruyorum ama dondum kaldim

justblood

justblood

Üye
Arkadaşlar nemesis x final romu mu daha iyi huexx izs mi şuan izsdeyim .

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bence izs.. antutu da açık ara izs diyor.

• Beğen
Tepkiler: justblood

Üst Alt