*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı Standard :)

• Beğen
Tepkiler: justblood

manga7979

Üye
alastar bende kendı cıhazıma en ıyısı 4.0.4 yuklıyıp kullanıyım bırazdan yapıcaz benımkınıde gayet guzel goruntusu ozlellıklerı mevcut eger takıdıgım bır yer olursa sana ve tecrubelı arkadaslara sorarım

• Beğen
Tepkiler: alaStar

freemania

Üye
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar, bbos'tan android'e yeni geçiş yaptığım için bu konularım yabancısıyım, yazılım yükseltmek istiyorum ancak NOVA dediğiniz sürümü nasıl kurabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok :( Nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar, bbos'tan android'e yeni geçiş yaptığım için bu konularım yabancısıyım, yazılım yükseltmek istiyorum ancak NOVA dediğiniz sürümü nasıl kurabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok :( Nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Kardeş başlıyoruz
nova romunu indir öncelikle sonra root yapmayı biliyosan root yap ve marketten rom manageri yükle ve(bilmiyorsan şu linktekileri uygula ''
http://www.maxicep.com/android-modi...yapma-ve-rom-yukleme-acik-anlatim-731643.html '' sonra rom manager yükle ve)rom manager da ilk seçeneği uygula yüklenmesini bekle , bu sırada internete bağlı ol ve sonra ikici seçeneği yani recovery seçeneğini uygula ve telefon recocery modda açılınca ilk sayfadaki iki wipe seçeneğini uygula sonrada advenced seçeneğiyle ikinci sayfaya geç ve oradaki iki wipe seçeneğini uygula sonra go back de ilk sayfaya git ve Yüklemeyi yap (install zip from sdcard seç -> choose zip from sdcard seç, ROM'u bulup ona tıkla yüklendikten sonra da reboot system now diyip telefonun açılmasını bekliyoruz ilk açılış uzun sürer sabırlı ol takıldığın yerleri sorabilirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: freemania
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Müdürler konuya modifiyeli 2 rom daha eklenmiştir bilginize :ehe

ozy1234

Üye
30b france rom u nu kullanan arkadaşlar 720p video izlerken takılma yaşıyor musunuz ? mxplayer kullanıyorum

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç denemedim

manga7979

Üye
arkadaslar merhaba ben 4.0.4 romu yukleyıp kullanıyorum sızlere bırsey sormak ıstıyorum ben bu nexus 4 gordum ekran kılıtıne veya tus kılıtı dıyım basınca standart degılde eskı tv lerın kapanısı varya oyle kapanıyor benı cok hosuma gıttı ya bız cıhazımı o sekılde kısılestırebılrımıyız yoksa ıllekı farklı rom lamı gelıyor bu ozlelıkte yapan eden varsa yada fıkrı olan cevapalrsa sevınrım..

ozy1234

Üye
alastar youtubetan indirdiğin bir videoda deneme şansın var mı acaba ona göre diğer custom romları deneyeceğimde

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sende takılıyorsa 3. Linkten sonraki custom romları denermisin kardeş

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Arkadaslar bende 3. Linkteki rom var ancak 3g arama yapamiyorum karsidan gelen Aramayi kabul ediyor ama bende arama dumesi yok... yardim edin Bulim sunu bi yerden.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bende 3. Linkteki rom var ancak 3g arama yapamiyorum karsidan gelen Aramayi kabul ediyor ama bende arama dumesi yok... yardim edin Bulim sunu bi yerden.

- - - Eklendi - - -

Hocam bide orda biyerlere iyisinden bir ram bosaltma ve islemci optimasyon uygulamasi linki koy millet faydalansin konu eksiksiz olsun :)

justblood

justblood

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Hocam bide orda biyerlere iyisinden bir ram bosaltma ve islemci optimasyon uygulamasi linki koy millet faydalansin konu eksiksiz olsun :)

Bende goruntulu arama tusunu bulamadim.

baryel

Üye
Merhaba Alastar.Lg p970 Telefona sahibim.Bende rom atacağımda bu işlerde çok acemiyim.Bu ilk iki linkimi yükleyeceğim yoksa cws yazanlardan birini mi?anlamadım yArdımcı olursanız çok sevinirim.

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Tusu Buldum :D menuden telefona Girip cevir degince assada 4 buton var sagdan sola dogru 2. tus :))

- - - Eklendi - - -

Acemiysen CWS romlari atman zor olacaktir bu yuzden once ilk 2 linkten birini yukle

- - - Eklendi - - -

Acemiysen CWS romlari atman zor olacaktir bu yuzden once ilk 2 linkten birini yukle

• Beğen
Tepkiler: alaStar ve justblood
justblood

justblood

Üye
Merhaba Alastar.Lg p970 Telefona sahibim.Bende rom atacağımda bu işlerde çok acemiyim.Bu ilk iki linkimi yükleyeceğim yoksa cws yazanlardan birini mi?anlamadım yArdımcı olursanız çok sevinirim.

Yuklemeyi sft ile yapin en kolayi

• Beğen
justblood

justblood

Üye
Tusu Buldum :D menuden telefona Girip cevir degince assada 4 buton var sagdan sola dogru 2. tus :))

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Iyi oldu ogrendigim tesekkurler.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ram temizleme programı eklendi ben şimdiye kadar bundan başka işimi gören program görmedim her romda bu programı kullandım :oke:

• Beğen
Tepkiler: justblood

baryel

Üye
Teşeekür ederim arkadaşlar....

• Beğen
justblood

justblood

Üye
Benim bi sorum tarayicidan veya chromeden internete baglandigimda en son actigim sayfa gozukuyor bunu nasil duzelticem. Anasayfayi google yapmama ragmen boyle .
Operadada ayni .

Üst Alt