*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

mtngln

mtngln

Üye
şimdi bu ics türkiyeye gelmicek mi

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yönetici arkadaşlardan özür dilerim forumda kendimi tanıtma kısmını bulamadım ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Bende bir lg optimus black kullanıcısıyım1 yıldan fazla bir süredir. benim bu v30b yazılımı ile ilgili birkaç sorum olucak eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1. şarj süreniz ne kadar oldu benim şarjım birgün gitmiyor (2.3.4 ile)
2. ben v30b ile cihazımı garantiye göndersem garanti dışı kalır mı ?
3. bisüre sonra eski çalıştığım yer olan vatan bilgisayardan garantiye göndericem, power tuşu bazen tutukluk yapıyor, garantiye göndermeden yazılımı yukleyeyım mı yoksa garantiden geldikten sonra mı v30b yi yukleyeyim ?
şimdiden cevaplar için herkeze teşekkür ederim.

1. Sana tavsiyem telefonunu 2g de kullanman 3g çok sarj yiyor benim şarjım dolu dolu kullanımda1 gün yetiyor

2 cihazını v30b ile garantiye gönderme garantin gider tabiki çünkü bu yazılım türkiye de yok

3 yazılımı garantiden sonra yüklersin kardeş v30b yi ben cok beğeniyorum şahsen herkeste memnun yorumlar okursan :oke:

• Beğen
Tepkiler: omerbeytekin

omerbeytekin

Üye
Alastar, ilgine tesekkur ederim ama ben dayanamayip kurdum v30b yi :) hersey cok guzel sadece bazen tepkiler yavas cok kucuk takilma gibi oluyor birde ram i birazcik daha fazla kullaniyor. Garantiye gonderirkende artik sft ile orjinal v20b ye donucem, sarj konusunuda yarin tecrube etmis olucam zaten telefonu degistircm bi sure sonra :)

gssedat16

Üye
Bende tam trs bi durum var 2.3.4 şars 1.5 gün gider ken şimdi yarim gün gidiyor

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Herkes şarj süresi arttı derken siz azaldı diyorsunuz gerçekten ters bi durum var !

mtngln

mtngln

Üye
az önce lg yi aradım kısa sürede türkiyeye gelecek dedi ama tarih belli değilmiş

• Beğen
Tepkiler: alaStar
justblood

justblood

Üye
az önce lg yi aradım kısa sürede türkiyeye gelecek dedi ama tarih belli değilmiş

Bende 1hafta once aramistim adamlar ics guncellemsi ile ilgili tarafimza iletilen net bir bilgi yok dedi banada

omerbeytekin

Üye
Benim sarjim simdi bitti, ayrintilara baktigimda 23 saat gibi bir sure gayetde kullandim wirelles genelde acik ve surekli kurcalama modunda ama ufak sikintilarim oldu
1. Telefonun dokunmatik hassasiyeti biraz azaldi
2. Bazi uygulamalar hata verdi kapandi felan yeniden kurmak zorunda kaldim.
3. Eskiden home +power tusuna basinca screen shot alirdi ama simdi almiyor.
Hersey biyana hepsine deger bu 4.0.4 :)

justblood

justblood

Üye
Ben yükelemey çalıştım sft ile
herşeyi işaretledim filan yükledi 1 dk felan sonra hata verdi
sonra bi daha denedim bu sefer hemen hata verdi :

00:00.0 Sec : Download Start...
00:07.5 Sec :We can't communicate with specific port

- - - Eklendi - - -

Telefon açıldı .İlk defa rom atıcaktım onuda atamadım artık orjinalı beklerim bu korku bana 1 hafta yeter :S

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş başka bir usb portuna takıp dene korkacak birşey yok yani

justblood

justblood

Üye
Kardeş başka bir usb portuna takıp dene korkacak birşey yok yani

Tekrar deniyorum .

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkür ederim sayende ics kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

alaStar öncelikle sana çok teşekkür ederim sayende İCS yi kurdum şuan memnunum radyo çalışıyor :) ama bi sorun galiba ayarlarda telefon aşağı yukarı çekerken kasıyor gibi . İlkten ram çok harcıyordu açtım kapatım ram problemide kalktı :)

Teşekkürler
alaStar ...

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar deniyorum .

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkür ederim sayende ics kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

alaStar öncelikle sana çok teşekkür ederim sayende İCS yi kurdum şuan memnunum radyo çalışıyor :) ama bi sorun galiba ayarlarda telefon aşağı yukarı çekerken kasıyor gibi . İlkten ram çok harcıyordu açtım kapatım ram problemide kalktı :)

Teşekkürler
alaStar ...

Rica ederim güle güle kullan ayarlar kısmında kasma olayı var evet ama çok rahatsız etmiyo :)

• Beğen
Tepkiler: justblood
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
herkes begenmis bende deneym bari ;)

• Beğen
justblood

justblood

Üye
Sarjim 20 saat gitti 1 saat oyun 2 saat internet (Wifi) otomatik ekran parlakligi 10 dk konusma

- - - Eklendi - - -

Gta 3 u yukledim iyi performansi . Arada cok kucuk takilmlar oluyor .

- - - Eklendi - - -

Grafik ayarlariyla oynadim gta3 te 0 kasma . Ama ses Cikmiyor onu anlamadim

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Size bir rom linki vericem 0 kasmayla oynayacaksınız artık :)

justblood

justblood

Üye
Link ?

• Beğen

optiq

Üye
klavyede problem oluyor sizdede varmı o ? bazı harfler basmıyor taskkıller yapınca duzelıyor rom yukledıkten sonra fabrıka ayarına dondum herseyı yaptım ama bu problem olmaya basladı.. bide arada melodiler orjinale dönüyor bunada bi care bulamadım..

justblood

justblood

Üye
Benim klavyede bi sorun yok. Melodi ayarlarinda orjinal kullaniyorum

• Beğen
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
o vericeğin link yeni bir rommu alaStar- yeni yüklüyorum romu teli yeni aldım-

- - - Eklendi - - -

inşallah cwm yüklendi hocam kullanıyorum ilk arapça çıktı sonradan görtüm dil seçimini :D hoş bakalım :D

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı rom konuya eklendi güle güle kullanın arayüzü aynı performansı arttırılmıştır :oke: güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: justblood

Üst Alt