Arkadaşlar merhaba, öncelikle yönetici arkadaşlardan özür dilerim forumda kendimi tanıtma kısmını bulamadım ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Bende bir lg optimus black kullanıcısıyım1 yıldan fazla bir süredir. benim bu v30b yazılımı ile ilgili birkaç sorum olucak eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1. şarj süreniz ne kadar oldu benim şarjım birgün gitmiyor (2.3.4 ile)
2. ben v30b ile cihazımı garantiye göndersem garanti dışı kalır mı ?
3. bisüre sonra eski çalıştığım yer olan vatan bilgisayardan garantiye göndericem, power tuşu bazen tutukluk yapıyor, garantiye göndermeden yazılımı yukleyeyım mı yoksa garantiden geldikten sonra mı v30b yi yukleyeyim ?
şimdiden cevaplar için herkeze teşekkür ederim.

hersey cok guzel sadece bazen tepkiler yavas cok kucuk takilma gibi oluyor birde ram i birazcik daha fazla kullaniyor. Garantiye gonderirkende artik sft ile orjinal v20b ye donucem, sarj konusunuda yarin tecrube etmis olucam zaten telefonu degistircm bi sure sonra 
az önce lg yi aradım kısa sürede türkiyeye gelecek dedi ama tarih belli değilmiş

Kardeş başka bir usb portuna takıp dene korkacak birşey yok yani
ama bi sorun galiba ayarlarda telefon aşağı yukarı çekerken kasıyor gibi . İlkten ram çok harcıyordu açtım kapatım ram problemide kalktı
Tekrar deniyorum .
- - - Eklendi - - -
Çok teşekkür ederim sayende ics kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
alaStar öncelikle sana çok teşekkür ederim sayende İCS yi kurdum şuan memnunum radyo çalışıyorama bi sorun galiba ayarlarda telefon aşağı yukarı çekerken kasıyor gibi . İlkten ram çok harcıyordu açtım kapatım ram problemide kalktı
![]()
Teşekkürler alaStar ...