*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

InDexter

Üye
Merhaba alaStar Cwm ile yüklemeyi anlatırmısın acaba ? Baya uğraştım bir sürü Cwm revovery indirdim hepsi .img dosyası. Cwm programını bilgisayarıma kurabılsem gerisini halledeceğim ancak dediğim gibi .img dosyası ve Daemon tools gibi proglarla deniyorum açmayı hata veriyor.

• Beğen
Tepkiler: alaStar

justblood

justblood

Üye
alaStar
bu rom yüklemeyi sadece sft ile yapmanın bi yolu var mı ? sft çok kolay :)

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
üseniyorum baska rom atmaya 3. linkteki romla oyun açamıyorum hot pursuit nova 2 açılmıyor... yardımmm

justblood

justblood

Üye
Hotpursuit ve nova yi denemedim ama Gta 3 ve real racing 2 yi denedim sorunsuz calisti

barisclermont

barisclermont

Üye
Sft ile yükledim. daha önce v28c vardi telefonumda. Sarj pek dayanmiyordu ve kameranin aktive olmasiyla ilgili problemler vardi.
V30b yi 3 gündür kullaniyorum. Batarya sanki v28c gibi çabuk desarj oluyor. Kamera bazen kirmizi rengi asiri baskin çekiyor.Dokunmatik hassasiyeti yetersiz, bazen iki üç defa dokunmam gerekiyor. Donmalar var arasira.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Demekki biz başkabir rom kullanıyoruz bariscilermont :) 3 linkteki romu denedim oda diğerleri gibi her oyunu açıyor bir sorunu yok kardeşim :oke:

omerbeytekin

Üye
Alastar, kardesim öncelikle teşekkür ederim hiç üşenmeden yardımcı oluyorsun fakat benim sana ufak bir sorum olacaktı,
şimdi 3. linkteki rom u yüklemek istiyorum bu sayfadaki ve diğer(LG OPTİMUS BLACK Root Yapma Ve Rom Yükleme ***Açık Anlatım***) sayfayı okudum fakat sft ye hangi dosyayı göstereceğimi bulamadım.
super user, sft, cwm li rom u indirdim.
rom dosyası içinde boot.img yani imaj dosyası var direk bunumu göstericez yoksa meta inf veya system dosyalarından mı birşeyler seçicez ve bunu hangi kısıma göstericez copy dl mi yoksa normal dl mi
bir diğer sorum ise superuser dosyasını zipten çıkarmadan mı hafıza kartına kopyalıcaz doğrumu anladım ?.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bak şimdi tam anlayamamışsın sft yani bin /fls dosyaları sft ile yüklenir o dediğin cwm dosyaları ise cwm ile yüklenirki o cwm rar ve zip dosyaları imaj dosyalarıdır içini açmadan öylece sd karta atıp yüklersin olay bu yani :oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim seçilecek dosyalar da sft için indirdiğin zip dosyasından çıkan cp dosyasını cp ye ap dosyasınıda ap ye seçmen gerekiyür müdür

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Konuya nova rom eklendi beyler ben yükledim çok memnunum sizede öneriyorum :)

omerbeytekin

Üye
Bende yükledim aralarında ki en sağlıklısı diyebilirim, birde cihazı root edip yeni rom atınca gerçekten kullandığım telefonun farkına vardım. şiddetle tavsiye ederim.
Alastar emeğine sağlık kardeşim.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim abicim güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: omerbeytekin
docmd5tr

docmd5tr

Üye
Rootsuz olanı kurdum şu an deniyorum gerçekten güzelmiş, şimdilik sıkıntılı bir tarafını görmedim. İnşaAllah da görmeyiz.
Bize bunu sunan arkadaşa teşekkür ederim. Artık darısı Türkiye'nin başına.

• Beğen
justblood

justblood

Üye
  • Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Beats audio ekolayzer , rom manager , superuser eklenmiş gereksiz programlar temizlenmiş rootlanmış ve cwm yüklenmiş ayrıca daha hızlı bir rom olmuş oyun performansı arttırılmış kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: justblood
justblood

justblood

Üye
Beats audio ekolayzer , rom manager , superuser eklenmiş gereksiz programlar temizlenmiş rootlanmış ve cwm yüklenmiş ayrıca daha hızlı bir rom olmuş oyun performansı arttırılmış kardeşim :oke:

Android 4.0.4 mu var romda bide radyo var mı ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Evet4.0.4 radyoda var

• Beğen
Tepkiler: justblood
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Orjinal Olmayan bir sarj aletiyle sarj ederken dokunmatik kafayiyor... kullanamiyorum sizdede oyle oluyomu?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Fazla gerilim alınca bendede oluyor ya pc den yada orjinal aletle şarj ediniz

Üst Alt