İzmir'den satılık Nokia 6630 90 TL

Sponsorlu Bağlantılar

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
İzmir'den satılık Nokia 6630 90 TL
Cihaz kozmetik olarak 4-4lük durumda değildir, ancak bir kapak alarak 4-4lük duruma getirebilirsiniz

Bir de ufak bir sorunu var, "sol seçim", "1" ve "c" tuşlarına basınca "tık" sesi gelmiyor, bir nevi dokunmatik oldular yani. Uzun süredir böyle kullanıyorum, hiçbir rahatsızlık vermiyor,hatta sol seçim tuşunun böyle olması daha çok hoşuma gitti, o yüzden tamire vermedim. Eğer illa ki tıklasın diyen olursa, herhangi bir tamirciye 10-15 TL vererek tuş board'unu değiştirtebilir, hatta ona bile gerek kalmayabilir çünkü büyük ihtimalle tuş board'u temizlenirse sorun ortadan kalkar.

İstediğim fiyat 90 TL'dir. Yanında göndereceklerim: Kutusu, kitapçıkları, orijinal şarj aleti, 1GB DV RS-MMC hafıza kartı (telefoncuya götürülüp şifresinin kırılması gerekiyor(5-10 YTL tutar maksimum, tanıdık telefoncu para bile almaz )), ekstra yan sanayi kapak (mavi) ve USB data kablosudur. Bu arada telefon gri'dir.

İletişim: 0555 302 21 61

dobermanss

Üye
40 lira eder...

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Şaka mısın? Telefoncular 70-75 veriyor zaten alete. Saçma sapan fiyat yazıp insanların da kararlarını etkileme. 6600 değil bu, yanlış okudun herhalde.

FCmitsss

Üye
keşke ist. çevresinde olsaydın

emcos427

Üye
Bence bu telefon 70-80lira eder iyiyse 90 da eder salında bakılırsa saçma bir düze var sıfır bir telefon alıyorsun 300-400 vb.. Lira ama tel açılsın ikici el oldu taakkk 70 lira 100 lira adil değil bence yani hala nokia 6600 6630 veya 7610 bana göre 200-300 lira değerinde bana göre.....saçma bir düzen var fikreime katılan varmı ???

erfc20

erfc20

Üye
temizinden 30 veririm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yok Çoçuğun Hakkını Yemeyin Ben Bursada Sordum TanıdıKTı 100 tl DEdi Bana

emcos427

Üye
bende diyorum hep bu telefonlar hep tutulur diye

oceanss

oceanss

Üye
telefoncular satarken 100-120 civarı satıyorlar alırken 60-70 civarı alıyorlar...

belnar

Üye
selam arkadasımm bende 6630 aldımm 89 lıraya sımdı satmaya gıdıom 40 alıolar nıe acaba

a_aslan

Üye
arkadaş ben senin o telefona 30 lira anca eder bende aldım 60 liraya telefonda zerre kadar sorun yok sanki 0 gibi senin tuşlar içine göçmüş kapak eski sen kafayımı yedin 90 lira diyorsun telefona elalem değil senin telefona 90 lira verecek senintelefonu alsam kapak takılacak masraf tuşları da arızalı diyorsun senin cihaz 30 anca eder

Üst Alt