Nokia 6630 Tertemiz Promosyonlu Bol Caps /sahibinden.com

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saw22

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 Tertemiz Promosyonlu Bol Caps /sahibinden.com
3 senedir kullandığım canım telefonum nokia 6630'umu yeni bir telefon aldığım için satıyorum. Telefonum tamir yüzü görmemiştir. Kullanıma bağlı olarak kapakda hafif çizikler vardır. Yeni bir kapak piyasada 5 TL civarındadır. Aldığım günden beri bir tek kapağını değiştirdim. Ekranda çok nadir olarak titremeler oluyor. Abartılacak bir titreme değil. Çok az ve çok dikkatli bakıldığında anlaşılabilecek bir titreme. Telefonu alana birde yanında hediye olarak Cem Yılmaz'ın "CMYLMZ" adlı gösterisini hediye ediyorum. Telefonun fiyatı 70 TL'dir.

Size Telefon ile gelecek aksesuarlar şu şekilde;

Telefon


1 adet şarj aleti


1 adet card reader


1 adet 1gb kapasiteli hafıza kartı

Ve hediye olarak CMYLMZ DVD'si






Birazda Telefondan Özelliklerinden bahsedelim.
Nokia 6630; 1.23 MP kameralı, S60 2. Sürüm Symbian 8.0 işletim sistemini üzerinde bulunduran ve firmanın 3G, (WCDMA), EDGE ve 2G ağlarında çalışması için ürettiği ilk telefon. Cihaz piyasada bulunan en gelişmiş kameralı telefon. 6x dijital yakınlaştırma yeteneğine sahip ve 1.23 MP resim çekebiliyor aynı zamanda 1 saate kadar video kaydı yapıyor. Çektiği resimleri HP ve Kodak ın uyumlu cihazlarından kablosuz olarak bastırabiliyor.
Nokia 6630 MP3 dosyalarını çalabiliyor ve gerçek zamanlı görüntü aktarımına olanak tanıyor (3G ağlarda). RealOne Mobile Player sayesinde real media dosyaları ile uyumlu olan cihaz yeni nesi 3GPP dosyalarınıda görüntüleyebilmekte.
Oldukça hızlı bir işlemciye sahip olan Nokia 6630 un Mobile-Review.com tarafından yapılmış benchmark test sonuçları oldukça etkileyici. Ngage in neredeyse 3 katı hızlı olan cihaz şimdiye kadar üretilen en hızlı Nokia telefon özelliğini taşıyor. (Test sonuçları için tıklayınız) Bu hızlı işlemci video düzenleme, kaydetme, oyun, internette gezinme ve benzeri diğer multimedia içerik için oldukça fazla önem taşıyor.
Telefonun genel özellikleri ise şöyle ; tri-band (GSM 900/1800/1900, EDGE ve WCDMA ağları), entegre 1.23 MP dijital kamera, 6x dijital yakınlaştırma ve 1 saate varan video kaydı, 10 MB dahili bellek, DV ( DualVoltage) RS-MMC kart yuvası, 176x208 pixel (35x41 mm) 65 bin renk TFT ekran, S60 2. sürüm Symbian 8.0a işletim sistemi, MP3, 3GPP,RM, WAV, MIDI dosyalarını açıp oynatabilme, JAVA desteği, 127 gram ağırlık, boyutlar 110 x 60 x 20.6 mm., 2 ile 6 saat arası konuşma 135 ile 250 saat arası bekleme süresi.


Telefon Capsları :



























DİKKAT : İmei kopylanmasına karşı iade kabul edilmeyecektir. Ürün kargo görevlisi yanında açınız. Eksik veya bozukluk varsa tutanak tutturunuz. Aksi takdirde ürün iadesi talebi dikkate alınmayacaktır.

ANKARA İÇİNE ELDEN SATIŞ YAPILABİLİR.

SAHİBİNDEN.COM SATIŞ LİNKİ:


 


saw22

Üye
    Konu Sahibi
Up Up Satış günceldir.
 
Emre-45

Emre-45

Üye
Titremeler kötü oluyor o telefonlarda ya .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt