izmirdeki nokia lumia tanıtım toplantısına katıldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
izmirdeki nokia lumia tanıtım toplantısına katıldım
arkadaşlar izmirde yapılan lumia toplantısına bizat kendim gittim ama az daha hepsini dövecektim adam akılı birşey anlatmadılar neymiş sonra bir toplantı yapacaklarmış onda daha detaylı sunum yapacaklarmış sordum ne zaman türkiyeye ne zaman gelecek adam akılı cevap vermediler bayanın biri şöyle birşey dedi şuana kadar piyasanın en iyi telefonu lumia 900 dür arkadaşlar benim fikrimi sorarsanız daha bekleyeceğiz lumiaları neyse yapacak başka birşey yok beklemekten başka hepimize hayırlı olması dileğiyle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bizimkilerin basiretsizligini genel merkez de bildigi icin bilgi vermiyorlar bunlara finlandiyadan talimat gelince satişa cikicak diye aciklama da yapamiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O bayan iyi sallamış :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o lafi soylemek cehaletin kendisini gosterir. Bu piyasada en iyi telefon diye bir terim olmadigini bilmiyor demekki

m542tf

m542tf

Üye
hay ben bunların gelmişini geçmişini ölüsünü dirisini akşam sabah hergün birisini tövbe tövbe...

jdmsaint

jdmsaint

Üye
kardeşim bi dahaki toplantı ne zaman ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Samsung, HTC ve diğer markalar WP8'li, sekiz çekirdekli telefon çıkardığı zaman getirecek sanırım Nokia Lumia 800 ve 900'ü Türkiye'ye :off: İyice sinir bozmaya başladı.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yahu herkes sövmüş sakin olun!

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Turkiye'Ye Daha Gelmedimi Ya Lumia 800 Ile 900 .? Allah Allah .. :hmmm

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
gelecek ama ne zaman beli değil kimi arkadaşlar lumia gelmiyecek diyor ben katılmıyorum gelmeme durumu olsaydı adamlar gelipte izmirde niye toplantı yapsınlar neden tanıtsınlar yalanmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia da gelecek diyor zaten ama tarih vermiyorlar ha tarih belli olsa bile vermezler o ayri. Bence nokia bu cihazlari operator kampanyasiyla piyasaya surecek o yuzden bekletiyorlar.

doctorrr

doctorrr

Üye
gelir ya sıkmayın canınızı gelir gelir :D yalnız 1. neslillerin fp1 n'oldu ya :D

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
bugün beni aradılar bu ay sonu tekrar bir toplantı yapacaklarmış haydi hayırlısı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bugün beni aradılar bu ay sonu tekrar bir toplantı yapacaklarmış haydi hayırlısı

Ay sonu mu?
Ağustos ayı geldi zaten yaa.

Şunun şurasında WP8'e ne kaldı ki?
Hiç getirmesinler bence bu saatten sonra...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Zaten getirmeyecekler resmen açıklandı 2012 yılı içinde direk wp8 li cihazlar gelcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...