Fotoğrafları bilgisayardan eşzamanlamak pek sağlıklı değil oradan eşzamanlayınca telefondan silinemiyor fotoğraflar en iyisi fotoğrafları kendinize mail atın ve telefondan film rulosu'na ekleyin. Müzikler için iTunes'i kullanabilirsiniz pek sıkıntı olmaz önce iTunes'a müzikleri ekleyin ve telefonu bağlayınca müzik kısmından eşzamanlayınca basın.İtunes ile telefonuma ne müzik ne de video atabiliyorum. Pcye bağladığımda bilgisayarımda telefon gözüküyor ordan da fotoğraf atamıyorum. Birden böyle oldu nedeni sizce nedir acaba![]()
Ben çok rahat yüklüyorum.iTools a baktım oda hata verdi iTunes ile Bağlantı kuramıyormuş sonra Çince bir program buldum onunla atabildim. iTunes da sürüklüyorum müziği ya da videoyu ama koymuyor oraya izin vermiyor telefon bağlı telefonu Görüyor
itools da güzel fakat itunes ile bağlantı mı kuramıyomuş ne değişik bir hata veriyor müziği sürekleyip bırakıncahata böyle Unable to ascertain the compatibility of iTunes. Please check out internetHmm.pc yeni zaten tertemizdi öyle yükledim şuan içinde verilerim var ve format atmam şuan olanaksız bir itunes için format atamambulduğum program işimi görüyor valla itunes ile yedekleme yapabiliyorum ama bir şey atamıyorum
valla sorunu anlamadım gitti tongbu assitans diye bi program buldum onunla attım müzik video ama itunes ile atamıyorumitools da güzel fakat itunes ile bağlantı mı kuramıyomuş ne değişik bir hata veriyor müziği sürekleyip bırakıncahata böyle Unable to ascertain the compatibility of iTunes. Please check out internet
sitede sorun var anlaşılan, dosya olarak ekledimKonudaki adrese bağlanamadım şöyle bir yazı çıktı sayfada
Warning: include_once(/data2/www/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız): failed to open stream: No such file or directory in /data2/www/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızon line 43 Warning: include_once(): Failed opening '/data2/www/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /data2/www/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızon line 43 Fatal error: Class 'ProductAction' not found in /data2/www/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız: eval()'d code on line 1
iTools 1.8.4.6 bu sürüm son şuan(çince), ingilizce sürümü eski ve son sürüm iTunes ile uyumlu değilben en son sürümü indirdim itoolsun ios 8 ve iphone 6 6+ uyumlu ama oda sorun yapıyo sizin verdiğiniz bu benim dediğim mi?