Yardım İtunes-5s sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
İtunes-5s sorunu
İtunes ile telefonuma ne müzik ne de video atabiliyorum. Pcye bağladığımda bilgisayarımda telefon gözüküyor ordan da fotoğraf atamıyorum. Birden böyle oldu nedeni sizce nedir acaba :bilmm

0MG90

0MG90

Üye
Atamıyorum derken nasıl? Aç biraz. Hata mı veriyor, bilgisayar telefonu mu görmüyor?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
İtunes ile telefonuma ne müzik ne de video atabiliyorum. Pcye bağladığımda bilgisayarımda telefon gözüküyor ordan da fotoğraf atamıyorum. Birden böyle oldu nedeni sizce nedir acaba :bilmm
Fotoğrafları bilgisayardan eşzamanlamak pek sağlıklı değil oradan eşzamanlayınca telefondan silinemiyor fotoğraflar en iyisi fotoğrafları kendinize mail atın ve telefondan film rulosu'na ekleyin. Müzikler için iTunes'i kullanabilirsiniz pek sıkıntı olmaz önce iTunes'a müzikleri ekleyin ve telefonu bağlayınca müzik kısmından eşzamanlayınca basın.

Revengeful

Emekli Yönetici
ya da direk iTunes alternatiflerine yönel. Hem daha çok işe yararlar..

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
iTools a baktım oda hata verdi iTunes ile Bağlantı kuramıyormuş sonra Çince bir program buldum onunla atabildim. iTunes da sürüklüyorum müziği ya da videoyu ama koymuyor oraya izin vermiyor telefon bağlı telefonu Görüyor

Baranbaris

Baranbaris

Üye
iTools a baktım oda hata verdi iTunes ile Bağlantı kuramıyormuş sonra Çince bir program buldum onunla atabildim. iTunes da sürüklüyorum müziği ya da videoyu ama koymuyor oraya izin vermiyor telefon bağlı telefonu Görüyor
Ben çok rahat yüklüyorum.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
valla sorunu anlamadım gitti tongbu assitans diye bi program buldum onunla attım müzik video ama itunes ile atamıyorum :bilmm itools da güzel fakat itunes ile bağlantı mı kuramıyomuş ne değişik bir hata veriyor müziği sürekleyip bırakıncahata böyle Unable to ascertain the compatibility of iTunes. Please check out internet

Baranbaris

Baranbaris

Üye
iTunes bilgisayarla uyum sorunu yaşıyor galiba interneti algılamadığını söylemiş çok veri yoksa bir format veya iTunes'u baştan yüklemek faydalı olur.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
pc yeni zaten tertemizdi öyle yükledim şuan içinde verilerim var ve format atmam şuan olanaksız bir itunes için format atamam :D bulduğum program işimi görüyor valla itunes ile yedekleme yapabiliyorum ama bir şey atamıyorum

Baranbaris

Baranbaris

Üye
pc yeni zaten tertemizdi öyle yükledim şuan içinde verilerim var ve format atmam şuan olanaksız bir itunes için format atamam :D bulduğum program işimi görüyor valla itunes ile yedekleme yapabiliyorum ama bir şey atamıyorum
Hmm.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Konudaki adrese bağlanamadım şöyle bir yazı çıktı sayfada

Warning: include_once(/data2/www/ ): failed to open stream: No such file or directory in /data2/www/ on line 43 Warning: include_once(): Failed opening '/data2/www/ ' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /data2/www/ on line 43 Fatal error: Class 'ProductAction' not found in /data2/www/ : eval()'d code on line 1

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Konudaki adrese bağlanamadım şöyle bir yazı çıktı sayfada

Warning: include_once(/data2/www/ ): failed to open stream: No such file or directory in /data2/www/ on line 43 Warning: include_once(): Failed opening '/data2/www/ ' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /data2/www/ on line 43 Fatal error: Class 'ProductAction' not found in /data2/www/ : eval()'d code on line 1
sitede sorun var anlaşılan, dosya olarak ekledim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
ben en son sürümü indirdim itoolsun ios 8 ve iphone 6 6+ uyumlu ama oda sorun yapıyo sizin verdiğiniz bu benim dediğim mi?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ben en son sürümü indirdim itoolsun ios 8 ve iphone 6 6+ uyumlu ama oda sorun yapıyo sizin verdiğiniz bu benim dediğim mi?
iTools 1.8.4.6 bu sürüm son şuan(çince), ingilizce sürümü eski ve son sürüm iTunes ile uyumlu değil

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
o kadar ingilizce program kullandık birde çinçe kullanalım :D teşekkürler :oke:

Üst Alt