(istek)Mp3 tag güncelleyici

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
(istek)Mp3 tag güncelleyici
Arkadşlar 5800/belle platformunda çalışan mp3 tag güncelleyici lazım.Eski orjinal s60 5rd yazılımda kendi müzik player'ı ile şarkıcıları gruplandırabiliyordu, fakat bu forumdan cfw symbian belle yükledim music playeri güncellememe rağmen sanatçı iblgileri görünmüyor yani mp3 tagda sorun var bende bu yüzden tag güncellicekl bir yazılım arıyorum.

mert41994

mert41994

Üye
Cfw kaynaklı sorundur o zaman. Orjinalde böyle bir sorun yok.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bi ara bende de oldu bu sorun ama cfw den kaynaklanmıyor. Şöyle çözdüm.
1.Önce hafıza kartındaki sys, system, resource, private adlı klasörleri sil. (müzikler video foto vs sana ait olan hiçbirşeye bişey olmaz merak etme. Sadece hafıza kartina yüklediğin oyun tema uygulama vs hepsi gidecek.)
2.kullandığın cfw yi tekrar flashla.

Tamamdır. Problemin ortadan kalkar. Bende tag bilgilerine önem veriyorum. O yüzden bunu bizzat deneyerek buldum.

Ama asıl soruna gelelim. Ttpod mp3 çalar ile tag bilgilerini düzenleyebılırsin. Bu yöntem ile mp3 dosyasına kaydoluyo taglar ve bu sayede format flash atsanda hatta pc de bile yazdıgın taglar çıkar. Kendi müzik çalarında telefona kaydoluyo ve format flash vs atınca gidiyo aklında bulunsun.

mert41994

mert41994

Üye
Java telefonumda mp3tag kullanıyordum basit anlamda kullanışlıydi ama elle girmek gerek ve şarkı sanatçı albüm dışı birşey girilmiyordu. Internet üzerinden otomatik yapabiliyor, yada albüm kapağı dahil elle yapabiliyor mu?

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
bi ara bende de oldu bu sorun ama cfw den kaynaklanmıyor. Şöyle çözdüm.
1.Önce hafıza kartındaki sys, system, resource, private adlı klasörleri sil. (müzikler video foto vs sana ait olan hiçbirşeye bişey olmaz merak etme. Sadece hafıza kartina yüklediğin oyun tema uygulama vs hepsi gidecek.)
2.kullandığın cfw yi tekrar flashla.

Tamamdır. Problemin ortadan kalkar. Bende tag bilgilerine önem veriyorum. O yüzden bunu bizzat deneyerek buldum.

Ama asıl soruna gelelim. Ttpod mp3 çalar ile tag bilgilerini düzenleyebılırsin. Bu yöntem ile mp3 dosyasına kaydoluyo taglar ve bu sayede format flash atsanda hatta pc de bile yazdıgın taglar çıkar. Kendi müzik çalarında telefona kaydoluyo ve format flash vs atınca gidiyo aklında bulunsun.

verdiğin bilgi için çok sağ olasın , fakat bu ttpod internet üzerinden tag gücelliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt