İstek. 5800 cfw c6

Sponsorlu Bağlantılar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bana düzenlettiğin ve link teki fw nin versiyonu bu mali emre RM-356_52.0.007_prd.rofs2.v20

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
eyw.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
:oke:

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
süper olmuş ellerine sağlık çalıştı tel :yuru

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
güle güle kullan bakalım ben daha hata üzerine hata gideriyorum bikyor musun kendi fw m de

----------Eklendi @ 13:29:42 ---------- Yazıldı @ 13:23:13 ----------

ulan denedim varya dayanamaıdm bozdum geri telefonu denedim senin fw yi desene abi bi de açmak için sürükleyin i düzelt diye
1 kb lık bi dosya değiştirme ile o da düzelir di ama neyse artık :)

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
ya bazı hatalar buldum.

müzik çalar menüye atma
ve zipte verdiğin javayı yükledim fakat uygulama yöneticisine giremiyorum . :ah

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
dah a daha ne hatalar bulacaksın bilmiyorum o f w yi dedim ya adam etmek için en az 2 hafta uğraşman gerekir ben mesela müzik çalar modunu atarım oldu diye java yı tamam gömerim içine ama bakarsın kamera dokunmatiği gider bakarsın msn açılmaz bakarsın veb brovserde sorunlar çıkar :evet::evet: eee can akrdeşim bi fw de bi hata deil önemli olan tüm modlamayı hatasız ve tam yapmaktır birini yapayım derken öteki iptal olur modlamada al onu yapayım derken öteki

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
daha 2 hata var.
kamera çalışıyor
mesaj ekranı süper.
temaya göre ikonda deişiyor
tema efekti ii :aha:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yeni cfw im geliyor çok iddalıyım 64 mb ram bile göreceksiniz(ben 66 mb gördüm:ehe)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
o da iyi benim telefonda bile o ikonların tamamen değişmesi yok :) ve telefona fw yi kurduktan sonra hard format attın mı ? belki ondan girmiyor olabilir uygulama yöneticisine ama menüye atma modu kesin modlama ile ilgili

----------Eklendi @ 18:35:53 ---------- Yazıldı @ 18:33:39 ----------

yeni cfw im geliyor çok iddalıyım 64 mb ram bile göreceksiniz(ben 66 mb gördüm:ehe)

bende yeni bi cfw çıkarmak üzereyim tamamen tamamen orjinal parçaları var hiç bir şey silinmedi sadece modlama yapıldı 10 gündür uğraşıyorum minimum hatalara kadar giderrdim şimdi demene aşamasındayım ilki tutmadu ama ikinci bu tutacak mı bilmiyorum yayınlamayı düşünüyorum dediğim gibi tamamen orjinaldir hiç bi şey silinmedi sadece modlama yapıldı :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
o da iyi benim telefonda bile o ikonların tamamen değişmesi yok :) ve telefona fw yi kurduktan sonra hard format attın mı ? belki ondan girmiyor olabilir uygulama yöneticisine ama menüye atma modu kesin modlama ile ilgili

----------Eklendi @ 18:35:53 ---------- Yazıldı @ 18:33:39 ----------

bende yeni bi cfw çıkarmak üzereyim tamamen tamamen orjinal parçaları var hiç bir şey silinmedi sadece modlama yapıldı 10 gündür uğraşıyorum minimum hatalara kadar giderrdim şimdi demene aşamasındayım ilki tutmadu ama ikinci bu tutacak mı bilmiyorum yayınlamayı düşünüyorum dediğim gibi tamamen orjinaldir hiç bi şey silinmedi sadece modlama yapıldı :)

başarılar o zaman :d:

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
dostum fwye jawa yükledm ama uygulama yöneticisine giremiyorum
Bide menüye atıyo napcm ?

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya olmadı bu abi ya son ama son bi mod istesem lütfenn ! ya bu fw cok hata war ama !

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
ken fw mi bitirmek üzereyim ali emre lütfen diyorum biraz bekle ben kendi fw me ara verdim bunu yaptım seni kıramadım en son safadayım fwm de bi daha ara veremem lütfen bekle isityorsan ya da iki gün sonra paylaşacağım fw yi indir kur ovi ekran var sadece kırmızı eminim o hoşuna gitti ondan israr ediyorsun bak o iki sorun u düzeltirim kullanırken bakarsın bi hata daha dersin litfen bi daha bi daah bu sana yaptığım 5 inci fw sen düşün

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
ya bu son
Tek yapmacagn
raiden efekt
müzik menüye atma sorunu giderme
Bu fwdki mesaj alanı gibi byk olsn 3 tane

----------Eklendi @ 23:24:04 ---------- Yazıldı @ 23:10:33 ----------

cevabını bekLiyoRum abi.

----------Eklendi @ 23:32:25 ---------- Yazıldı @ 23:24:04 ----------

aßi.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Bekleyecennnnn.... Bu gün anlatmaz olaydım sana keşke özelden yazsaydım zaten zoruma gitti bu ipne nin böyle süylediğklerimi alıp hemen biliyor muş gibi konu açması

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
:D abi ben öle deiLim tşk eDerim konu caLıp durmam emeGe saygısızLık ypmam. Hdi ße aßi ßu snn için ne ki.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Bak gözünü sevdiğim o modu yaparım menüye atmaz müzik çalar ama bi daha hata ortaya koyarsan :??????

----------Eklendi @ 23:48:12 ---------- Yazıldı @ 23:45:58 ----------

Bu saatten sonra cevap bekleme yarın cevap yazarım sana by

Üst Alt