Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstek. 5800 cfw c6
Sponsorlu Bağlantılar
GLADYATÖR1581
Üye
daha daha bi da bide
Ali Emre Çirik
Üye
Konu Sahibi
yok o kadar abi biliom cok dedım ama
GLADYATÖR1581
Üye
bak dediklerini yaptım ama denemedim f w yi çünkü teelfonu tekrar bozmak istemiyom yaptım ben fw mi sen dene olur mu bi saate upload ederim java koydum içine eğer sorunsuz açılırsa teelfon java yı kur bak keyfine
Ali Emre Çirik
Üye
Konu Sahibi
peki o orjinal fwnin rofsunamı yaptn abi bide v52.101 tabanlı olsn ya deneseydin ya resim falan koyardın.
GLADYATÖR1581
Üye
rotf2 zaten orjinal v52.0.0007 tabanlı ben bunu nasıl 101 yapayım bi de senin dediğin fw ye yaptım ben onları ben kendim 1 haftadır yaptığımı kullanıyorum ve hata sı var mı 3 4 gün onu deneeyceğim o yüzden fw atmak istemiyorum şimdilik telefona %45 upload ettim link atarım yarım saate sen indir dene
Ali Emre Çirik
Üye
Konu Sahibi
tek rofs var dglmi.
GLADYATÖR1581
Üye
nasıl yani?
Ali Emre Çirik
Üye
Konu Sahibi
ya upload ediom diyosun ya tek rofsumu var yoksa core,udada varmı diyorum.
GLADYATÖR1581
Üye
var onlar da var hatta içinde java da var sis halinde ama v52,02,007 versiyonu senin dediğin fw işte önceden bilmiyor musun yüklemedin mi sadece indirdinm dediklerini uyguladım geri aynen paketledim upload ediyorum
Ali Emre Çirik
Üye
Konu Sahibi
ya elegantı yükleyip snra rofsu deiştirsem olur öle değlmi.
GLADYATÖR1581
Üye
elegan tı yükle aç telefonu ana ekran bi gelsin sonra bu indireceğin fw nin işte sadece 007 yerini 101 yap at ama rm356 nın içinden elegantın rofst2 sini sil attıktan sonra bu fw nin ismini değiştir at olmaz ise şansına ama büyülk bi ihtimal olur ben şunu anlamıyorum sen bunu önceden nasıl yükledin de bana bunları soruyorsun ?????????
al sana link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali Emre Çirik
Üye
Konu Sahibi
yaptım ama tekrar soruyorum kards tek rofsu deistircem o zaman ? tşk edrm