• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim,ayrıca apo_saw adlı arkaşım biraz geri sayafalara gıdersen paylasımın oldugunu görebılırsın

yialskin

Üye
merhaba,ya bir ricam olcak shape of my heart şarkısı sting in şarkısı onu zil sesi yapmam için bana bulabilirmisin ?

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Ustacım Senden Yine Bir Yardım İsteyeceğim.İstediğim Müziğin Adını Tam Olarak Bilmemekle Birlikte K.V.Pusu Dizisi 80.Bölümde Polat'ın Zaza Dayının Evine Baskın Sırasında Çalan Bir Müzik Var.Bunun Telefon Melodisi Olarak Kısmını Kesebilirsen Sevinirim.
*Bu Müziğin Tamamı Başka Bir Sitede Paylaşılmış Olup Oradan Dinledim Ama Başka Site Reklamı Yapılmasın Diye Link Yayınlamıyorum.Belki de Bu Yüzden Tam Açıklayamıyorum Müziği.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bana özelden mesaj yaz o zaman linki,ordan at şarkıyı reklam yapılmamış olur.:)

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
s.a kardeş ben turkcelle bağlan hayata istiyorum sözlü fon değil. tşk...

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Sayın moderatörlerim ben Yetenek Sizsiniz Türkiye'de gösterilerde çalan favori müziği arıyorum ....
Serkan Kılıç'ta ilk gösterisinin sonlarında aradığım müzikteki sesi çıkartarak seyirciyi coşturmuştu...
Bulursanız sevinirim...(Yabancı şarkıydı)...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Iyi akşamlar bana sakarya fırat dizisinin müziklerini bulabilirmisiniz rica etsem

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ustacım Senden Yine Bir Yardım İsteyeceğim.İstediğim Müziğin Adını Tam Olarak Bilmemekle Birlikte K.V.Pusu Dizisi 80.Bölümde Polat'ın Zaza Dayının Evine Baskın Sırasında Çalan Bir Müzik Var.Bunun Telefon Melodisi Olarak Kısmını Kesebilirsen Sevinirim.
*Bu Müziğin Tamamı Başka Bir Sitede Paylaşılmış Olup Oradan Dinledim Ama Başka Site Reklamı Yapılmasın Diye Link Yayınlamıyorum.Belki de Bu Yüzden Tam Açıklayamıyorum Müziği.
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...-zil-sesi-indir-istek-312196.html#post2053162
Buyur buradan indirebilirsin Hasan.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Iyi akşamlar bana sakarya fırat dizisinin müziklerini bulabilirmisiniz rica etsem
Mehmet Abi sanırım sen albüm istiyorsun,Erol onunla ilgileneceğini söyledi koyar buraya birkaç güne.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
memet abi ben diziyi izlemediğimden bilemiyorum hangi şarkıları istediğini. bunları buldum açıkçası ben tatmin olmadım, sen bi bak dizideki müzikler bunlarmı?

Ekli dosyalar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Mehmet Abi sanırım sen albüm istiyorsun,Erol onunla ilgileneceğini söyledi koyar buraya birkaç güne.
çok sağol İsa:)

--------------- Ekleme ---------------

memet abi ben diziyi izlemediğimden bilemiyorum hangi şarkıları istediğini. bunları buldum açıkçası ben tatmin olmadım, sen bi bak dizideki müzikler bunlarmı?
Evet bunlar Erol Allah razı olsun binlerce teşekkürler:sarıl:

menekse26

menekse26

Üye
dj armnın romans ve diğer müziklerini bulabilirmisin teşekkürler

hayama

hayama

Üye
ılk once emegın ıcın tesekkurler ve benımde bır ıstegım olucak umarım bulursun ramiz dayının telefonu ac yigen dıye lafı var mp3 yada waw seklınde bulursan sevınırım bundan harıc bır kactane olursa sevınırım sımdıden tesekkurler.................

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Açmış olduğum bu konudan Ramiz dayının repliklerinden bazılarını indirebilirsiniz

hayama

hayama

Üye
malesef orda yok ıstedıgım bırde ramız dayının kendı agzından bır ıhtımal daha var oda olmekmı dersın ama kendı soylıcek bullursan sevınırım sımdıden tesekkurler

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:)Bakın aslında bu konu albüm parçalarının yani bildiğimiz dinlediğimiz şarkıların kısaltılmış halini oluşturmak içindir.Sizleri kırmayıp sınırları zorladığımız da oluyor,bir filmde geçen kısacık bir sese kadar bulduğumuz çok oldu ;ama film veya dizi sahnelerinde geçen sesleri bulup yakalayıp, kesip biçmek, düzene sokmak hakikaten bizleri yoruyor.
Lütfen en azından bu gibi istekleri bilinçli ve anlayışlı bir şekilde istekleyin.

yialskin

Üye
çok teşekkür ederim :bye2:

Üst Alt