Istediginiz oyunun yada programin ismini yazin bulmana yardam edeyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
.Jar bende mevcut .. Asian dynaties ...

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Benim facebookta 2 tane azeri kankam var azerice öğrenmek istesem 2 saat konuşsak azericeyi çözerdim :) azeri arkadaşım var bide türkme arkadaşımız o lsun :) ve şu kullanıci adı değişmezmi benim adım mert haylaz ama bu hesabı bi arkadaşa aldırdım oda adanalı olduğu için adanaurfa yapmış adanaurfa kebabı gibi :) aslın da bartınlıyım

• Beğen
Tepkiler: Tuba
yunus5055

yunus5055

Üye
Benim facebookta 2 tane azeri kankam var azerice öğrenmek istesem 2 saat konuşsak azericeyi çözerdim :) azeri arkadaşım var bide türkme arkadaşımız o lsun :) ve şu kullanıci adı değişmezmi benim adım mert haylaz ama bu hesabı bi arkadaşa aldırdım oda adanalı olduğu için adanaurfa yapmış adanaurfa kebabı gibi :) aslın da bartınlıyım

Adminlerle bi konuş .. Hallederler onlar ...

• Beğen
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi

öncelikle yazdiklarindan memnun oldum.Tessekkurler.
:oke:
ismini degistiribilirsin. Buda forum kurallarindan alinti:oku:
5-Üyeler, isterlerse forum nicklerini değiştirme haklarına sahiptir. 1 Ağustos 2009 Tarihinden itibaren dikkate alınmak ve geçerli olmak üzere, her üyenin 2 kez nick değiştirme hakkı vardır.Mevcut nickler üzerindeki büyük/küçükharf değişimi serbesttirve kabul edilebilir sayıda sınırı yoktur.

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye

http://www.maxicep.com/username_change.php?do=change
bu linkten değiştirebilirsiniz adımları takip edin ve kuralları okuyun lütfen...

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşım Türkçe yazımın ile alakalı mesaj için özür dilerim.Azerbeycanlıymışsın öğrendim kadarıyla.Dilin kemiği yok derler.Bazen böyle hatalara bende düşebiliyorum.Tekrar tekrar kusuruma bakma.

• Beğen
yunus5055

yunus5055

Üye
Arkadaşım Türkçe yazımın ile alakalı mesaj için özür dilerim.Azerbeycanlıymışsın öğrendim kadarıyla.Dilin kemiği yok derler.Bazen böyle hatalara bende düşebiliyorum.Tekrar tekrar kusuruma bakma.

Türkmenistan ...

• Beğen
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim;)

• Beğen
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
dalga gecmis gibi olabir.ama ciddiyim. Dokunmatik ekranli androit isletim sistemli tom ced gibi birseydi. S60v2 olarak boyle bir uygulama varsa indirme linki verebilirmisiniz.(ekranda bir kedi var. Dediklerini tekrarliyor, kuyruguna veya ayagina basinca aciyor diyor.vs tuslarla veya sag sola giden okla(fareyle)kontrol edilebilen bir uygulamasi varmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt