Istediginiz oyunun yada programin ismini yazin bulmana yardam edeyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Istediginiz oyunun yada programin ismini yazin bulmana yardam edeyin!!!
Arkadaslar teliniz ucun forumda olmayan yada java versiyoni olupda sis formatda olsa diydiginiz oyun ve program ismini yazin bulmana calisayin ve foruma ekleycem.!!;)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle ben Turk delim. Turkmenistandan bu foruma katiyorum ve burdan Turk kardeslere selam olsun!!! Zaten ben konuyu Turkmen dilinde yazmisdim.:oku Turk-Turkmen dilleri biraz farkli olabiler ama coook...az farkla!!! Devletlelermiz ve dillerimiz ayri olsada kanimiz aynidir!! Yazdiklarimi anlamadiyseniz hepinizden ÖZÜR DILERIM!!!:)
NE MUTLI TURKUM DIYENE!!!;)
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Silinen Üye 1145465
yunus5055

yunus5055

Üye
oncelikle ben Turk delim. Turkmenistandan bu foruma katiyorum ve burdan Turk kardeslere selam olsun!!! Zaten ben konuyu Turkmen dilinde yazmisdim. Turk-Turkmen dilleri biraz farkli olabiler ama coook...az farkla!!! Devletlelermiz ve dillerimiz ayri olsada kanimiz aynidir!! Yazdiklarimi anlamadiyseniz hepinizden ÖZÜR DILERIM!!!:)
NE MUTLI TURKUM DIYENE!!!;)

Kank canımsin ... Türkçeni %90 anlıyorum zaten azerbeycanli arkadaşlarla konuşmuşlugum vardır baya ... Sadece iyelik eklerinde sorun oluyo ...

- - - Eklendi - - -

NE MUTLU TüRKüM DIYENE !
:turkiye:

:kıskıs:

kunduzz01

Üye
cok guzel bir konu. Arkileri kafayatakma. Benim senden istedigim, doom oyunun s60v2 ye uygun olani bulmaya calistim fakat ya kotu takliti cikti yada link bozuk cikti.(olumcul deney gibi yaratiklari oldurup ilerliyon gerekliyerlerde kapi aciyon falan...) bir ara 6600 oynadim. Bitirdim ama tekrar oynamak istiyom. Oyunu bitiren varsa bilir. Sonunda bir binadan disari cikip merdivenden bir platforma cikip isaretli yere geliyon ve oyun bitiyor.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi

Kank canımsin ... Türkçeni %90 anlıyorum zaten azerbeycanli arkadaşlarla konuşmuşlugum vardır baya ... Sadece iyelik eklerinde sorun oluyo ...

- - - Eklendi - - -

NE MUTLU TüRKüM DIYENE !
:turkiye:

:kıskıs:

:rica: arkadas yazdiklarindan coook... Mutlu oldum:oke:
bundan sonra bidaha destek bölümünde konu acmam.:) :pc:
:bye2:

Tuba

Tuba

Üye
cok guzel bir konu. Arkileri kafayatakma. Benim senden istedigim, doom oyunun s60v2 ye uygun olani bulmaya calistim fakat ya kotu takliti cikti yada link bozuk cikti.(olumcul deney gibi yaratiklari oldurup ilerliyon gerekliyerlerde kapi aciyon falan...) bir ara 6600 oynadim. Bitirdim ama tekrar oynamak istiyom. Oyunu bitiren varsa bilir. Sonunda bir binadan disari cikip merdivenden bir platforma cikip isaretli yere geliyon ve oyun bitiyor.

arkadaş konuyu paylaştı ve onayladım buyrun :

http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/doom-sis-muthis-bir-s60v2-oyun-651623.html
:rica: arkadas yazdiklarindan coook... Mutlu oldum:oke:
bundan sonra bidaha destek bölümünde konu acmam.:) :pc:
:bye2:

Olur mu hiç tabiki destek bölümünede açabilirsiniz anlaşılıyor yazdıklarınız Türkmenistana selam :)

konudan arkadaşın yazımı ile ilgili yazılan olumsuz mesajlar silinmiştir
Arkadaşlar dikkat edin lütfen profilinde yurtdışı yazıyor ayrıca insan bulunduğu ülke yaşadığı şehire göre yazımı değişebilir

bununla türkçe katletmiş olunmaz çünkü bildiğimiz bir lehçe ile yazıyoruz yani her şehrin lehçesi farklıdır karadeniz egeli akdenizli burda konuştuğu gibi yazsa türkçeyi katletmiş mi olur yani ?
azıcık dikkat edin evet kurallara uygyun bir türkçe güzeldir ama şart değildir öyle bir koşulumuz yok....

Fatih.33

Üye
doom oyunu için bir link buldum isterseniz deneyin

222112

222112

Üye

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

kunduzz01

Üye

arkadaş konuyu paylaştı ve onayladım buyrun :

http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/doom-sis-muthis-bir-s60v2-oyun-651623.html

Olur mu hiç tabiki destek bölümünede açabilirsiniz anlaşılıyor yazdıklarınız Türkmenistana selam :)

konudan arkadaşın yazımı ile ilgili yazılan olumsuz mesajlar silinmiştir
Arkadaşlar dikkat edin lütfen profilinde yurtdışı yazıyor ayrıca insan bulunduğu ülke yaşadığı şehire göre yazımı değişebilir

bununla türkçe katletmiş olunmaz çünkü bildiğimiz bir lehçe ile yazıyoruz yani her şehrin lehçesi farklıdır karadeniz egeli akdenizli burda konuştuğu gibi yazsa türkçeyi katletmiş mi olur yani ?
azıcık dikkat edin evet kurallara uygyun bir türkçe güzeldir ama şart değildir öyle bir koşulumuz yok....

:tşk: :maxicep: :oke:

yunus5055

yunus5055

Üye
Nur Çok güzel söyledin :kıskıs:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Basga oyun istekkkk....!!!. Yokmu???:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
galiba yok. 4-5 uyeden baska ilgilenen yok. Benim bir istegim var. Maxicep uye profiline resim ekleye biliyormuyuz. Nasil.

yunus5055

yunus5055

Üye
Multi playeri olan bir ageofempires oyunu arıyorum ... Aslında .Exe uzantılı bir ngage oyunu var .. Teli Pc ye bağlayıp yükleniyo ama ben beceremedim yani ... Sis formatını bulabilirmisin

ibrahim32862

ibrahim32862

Üye
arkadaşlar şöyle bir oyun vardı seviyeli atlamalı kurbagaları oldurup level atlıyorduk çok güzeldi ama birdaha bulamadım onu

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Multi playeri olan bir ageofempires oyunu arıyorum ... Aslında .Exe uzantılı bir ngage oyunu var .. Teli Pc ye bağlayıp yükleniyo ama ben beceremedim yani ... Sis formatını bulabilirmisin

yunus kardes senin istedigin oyun yani Age_of_Empires_III_176x208-N70.jar
simdilik elimde bu var. Eger istersen foruma ekleycem.!!
Sis formatda varmi onuda yarin bakicam!!!
;)

- - - Eklendi - - -

bu arada bi konun vardi 7days oyunun versiyoni varmi diye iste o var 26.4mb olani dili cince:oke:

SHS

SHS

Üye
galiba yok. 4-5 uyeden baska ilgilenen yok. Benim bir istegim var. Maxicep uye profiline resim ekleye biliyormuyuz. Nasil.

avatar koyabilirsın tabi ama mobilden yapamazsın, pcden girip kontrol paneliden avatarı değiştirebilirsin

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
ibrahim32862

ibrahim32862

Üye
adini bilsem ben indirecem zatem adini bilmiyorum

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi

Age_of_Empires_III_176x208-N70.jar
simdilik elimde bu var. Eger istersen foruma ekleycem.!!
Sis formatda varmi onuda yarin bakicam!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt