• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Istediğiniz melodiyi yazın bulmaya çalışırım

Sponsorlu Bağlantılar

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
guccu1
Seray Sever-İçim Yanıyor Şarkısını Bulabilirmisin?
Bulamazsan Bile Bi Cvp Yazarsan Sevinirim Oke.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

kardeş cok sagol ama bu sarkı bozuk kontrol edermisin rica etsem sarkı ortasından itibaren bozuluyor ilgilenebilirsin sevinirim

mavraki35

Üye
eski çevirmeli ev telefonu sesi

--------------- Ekleme ---------------

bi zahmet kardeşim

adanalı dizisinin müziğini bulabilirmisin kardeşim

seyhannn

Üye
Herkese slmlar arkadaşlar hadisenin eurovision şarkısı düm tek tek'i bulabilirmisiniz

guccu1

guccu1

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyom bozuk değil

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bende görevimiz tehike müziğini bulabilirsen sevinirim*?

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Merhaba,
N95 8gb orjinal melodileri tele format attıktan sonra uçtu, hele bi tanesi çok hoşuma gidiyordu, adı da zannedersem "Feeling... " gibi bir mp3 tü.
Olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.
İyi forumlar.

n73ali

Üye
yha kardeş bana n95 in reklam müziği lazım ama bu sitedeki müzik...şimdiden teşekkür ederim

ravza54

ravza54

Üye
kardeşlik bana 3510i cicada melodisini bulabilirmisin şimdiden tşk

tam48

Üye
merhaba kardeş senden bi ricam olucak yardımcı olurmusun bana bu m-on tv nin reklam müziyini bana bula bilirmsin rica etsem ben arıyorum bulamadım bir türlü sözde vermiştim birine bu konuda yardımın olursa cok sevinirim teşekkür ederim şimdiden sana

Racon55

Racon55

Üye
Mesaj Tonu

8487

8487

Üye
new age tarzı era, enigma tarzı bulabilirmisin ?

bordobereliii

Üye
kardeş necip amirin telefon müzigini buldum demişsin ama o seslerin içinde yok bana bulupta msn adresime yollayabilirmisin sana rep yagdırıcam söz

msn adresim bu [email protected] şimdiden tesekkurler

kun agüero

kun agüero

Üye
bomba efektleri istiyorum bulabilirmisin

maksimumhız

Üye
gece sesleri ve baykuş sesleri lazım

adembabaçınar

Üye
kardeş ebru yaşar seviyorum seni parçasını istiyorum (dosya tipi zip olarak)

Salihyet

Salihyet

Üye
kardeş necip amirin telefon müzigini buldum demişsin ama o seslerin içinde yok bana bulupta msn adresime yollayabilirmisin sana rep yagdırıcam söz

msn adresim bu [email protected] şimdiden tesekkurler

Boardımız da rap sistemi bulunmamaktadır..
---

Konu kişinin talebi üzerine açılabilir, oldukça fazla istek var fakat karşılanması gerekiyor.. Konunun açılması için bana ulaşmanız yeterli..

Üst Alt