Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte Türkiye'nin en hızlı rapper'ı !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco
Üye
bu ne iğrenç
cukuleaks
Üye
Hacı bomba flexin sesi kötü sözleri kötü. bide kurşuna bak. Taramalı silah gibi his veriyor. tatatatatatatatatatatatatatata diye. bomba flex mını mını bidi bidi yapmış. önemli olan netlik. sözleri birbirinden ayrı okuyabilme yeteneği...
Hacı bomba flexin sesi kötü sözleri kötü. bide kurşuna bak. Taramalı silah gibi his veriyor. tatatatatatatatatatatatatatata diye. bomba flex mını mını bidi bidi yapmış. önemli olan netlik. sözleri birbirinden ayrı okuyabilme yeteneği...
Sagopa dinleyene kadar Müslüm gürses dinlerim . Oda aynı şeyi yapıyor. Rap in hası budur. Türkiyeye rap i Fuat getrmştr Kurşunuda Fuat Byutmuştr. Lil wayne ıce cube eminem busta rhymes hepsnn şarkıları genelde anlamsız sadece kulağa hoş gelyor ve insana haz veriyor. Bilmedğnz knular hakknda yorum atmayn lütfen
Sagopa dinleyene kadar Müslüm gürses dinlerim . Oda aynı şeyi yapıyor. Rap in hası budur. Türkiyeye rap i Fuat getrmştr Kurşunuda Fuat Byutmuştr. Lil wayne ıce cube eminem busta rhymes hepsnn şarkıları genelde anlamsız sadece kulağa hoş gelyor ve insana haz veriyor. Bilmedğnz knular hakknda yorum atmayn lütfen
"Dinledim Ben Bunu .. Rap Muzik'te Sagopa'dan Baskasini Dinlemem ..
Yane Bunu Hizli Soylemek Asil Marifet Degil .. Argo Kelime Kullaninca Ne Oluyorki Yane .? Mesela Sen Aciklayabilir Misin Bana .?
Onemli Olan Sagopa Gibi 'Anlamli' Seyler Yazmak ..
Bunlar O Kadar Basit Seylerki .. Amator Bile Denmez Bunlara ..
I Am Sorry .. =] "
Sayın mazlum abicim. haklısın. Tamam sagopa güzel söz yazıyor fakat senden bir isteğim var. Çünkü sagopa RAP YAPMIYOR! Anlamlı yazması rap anlamına gelmez. Ayırt edelim. Sagopa rapçi değil. Rapçiy Dİ ama ARTIK değil
Metin MF
Üye
Konu Sahibi
Türkiye'ye rapi Fuat mı getirdi?! Fuat yemek yemekten vakit bulmuş mu ki rap yapmaya!
Rapi Türkiye'ye Cartel getirmiştir, Sagopa Kajmer, Ceza, Sahtiyan gibi isimler devam ettirmiştir.