ertin
Üye
Performans açısından hızlı açan ve hızlı açılan dökümanlar
S60v2: Doc, docx, txt ve html dosyasını X-plore açar.
Pdf dosyasını Adobe reader, Pdf plus açar.
Rgo dosyasını Repligo açar
Rtf, Mwd, Doc, Docx ppt xls dosyalarını Quick office açar.
Wml, wmlc, html dosyasını kendi browseri açar.
Hlp dosyasını telefonun kendi yardım programı açar.
Mht, mhtm dosyasını Netfront açar.
Uhtm dosyasını da Ucbrowser açar.
Vcf dosyasını kendi rehber yazılımı açar.
Chm, Xps için yazılan uygulama yok.
Docx, pdf, odt ve uof dosyalarını allformatwriter ile oluşturabilirsin.
Doc dosyasını txt dosyasına dönüştürmek istiyorsan python ile yazılmış Doc2txt.sis yazılımını kurun (türkçe karakter desteklemez).
Yine X-plore E-kitap okuma ve hız alanında gayet başarılı. Üstelik düzgün görüntülüyor. Yalnız pdf dosyalarını desteklememektedir.
Hala X-ploreyi E-kitap okumada kullanıyorum
Pdf dosyasına gelince s60v2 s60v3lerde çok berbat bir şekilde açılmaktadır. Pdf dosyası tabletlerde ve pclerde rahat birşeklilde okuyabilirsiniz symbian bu alanda uygun değildir. Telefonları E-kitap okumak için uygun ama oluşturmak için tam olarak uygun değildir.
Quick office ile Doküman oluşturmak mümkün fakat kaliteli Doküman oluşturmak çok zordur. X-plore ile metin (txt) dosyası oluşturmak yeteri kadar performansı sağlıyabilirsiniz.
Önerim bilgisayarda libre office güncel sürümünü kullanmaktır. Microsoft ofisde işinizi görür. Androidlerde de Adobe pdf reader çok hızlı ve kaliteli biçiminde açar. Dosyanın Güncel Tarihi: 17.Mayıs.2018 Yazan: Mehmet Çelik
Pdf dosyasını Adobe reader, Pdf plus açar.
Rgo dosyasını Repligo açar
Rtf, Mwd, Doc, Docx ppt xls dosyalarını Quick office açar.
Wml, wmlc, html dosyasını kendi browseri açar.
Hlp dosyasını telefonun kendi yardım programı açar.
Mht, mhtm dosyasını Netfront açar.
Uhtm dosyasını da Ucbrowser açar.
Vcf dosyasını kendi rehber yazılımı açar.
Chm, Xps için yazılan uygulama yok.
Docx, pdf, odt ve uof dosyalarını allformatwriter ile oluşturabilirsin.
Doc dosyasını txt dosyasına dönüştürmek istiyorsan python ile yazılmış Doc2txt.sis yazılımını kurun (türkçe karakter desteklemez).
Yine X-plore E-kitap okuma ve hız alanında gayet başarılı. Üstelik düzgün görüntülüyor. Yalnız pdf dosyalarını desteklememektedir.
Hala X-ploreyi E-kitap okumada kullanıyorum
Pdf dosyasına gelince s60v2 s60v3lerde çok berbat bir şekilde açılmaktadır. Pdf dosyası tabletlerde ve pclerde rahat birşeklilde okuyabilirsiniz symbian bu alanda uygun değildir. Telefonları E-kitap okumak için uygun ama oluşturmak için tam olarak uygun değildir.
Quick office ile Doküman oluşturmak mümkün fakat kaliteli Doküman oluşturmak çok zordur. X-plore ile metin (txt) dosyası oluşturmak yeteri kadar performansı sağlıyabilirsiniz.
Önerim bilgisayarda libre office güncel sürümünü kullanmaktır. Microsoft ofisde işinizi görür. Androidlerde de Adobe pdf reader çok hızlı ve kaliteli biçiminde açar. Dosyanın Güncel Tarihi: 17.Mayıs.2018 Yazan: Mehmet Çelik