İşte Türkiye'nin en hızlı rapper'ı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
İşte Türkiye'nin en hızlı rapper'ı !

Not: Nakaratta birkaç argo söz geçmektedir.

daha hızlısını bulabilen var mı?

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Usein Bolt :naughty:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
dinleyen var mı?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Dinledim Ben Bunu .. Rap Muzik'te Sagopa'dan Baskasini Dinlemem ..

Yane Bunu Hizli Soylemek Asil Marifet Degil .. Argo Kelime Kullaninca Ne Oluyorki Yane .? Mesela Sen Aciklayabilir Misin Bana .?

Onemli Olan Sagopa Gibi 'Anlamli' Seyler Yazmak ..

Bunlar O Kadar Basit Seylerki .. Amator Bile Denmez Bunlara ..

I Am Sorry .. =]

• Beğen
Tepkiler: ogedayokan
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Sagopa artık rapten çok uzaklaştı. Rap'te anlamlı olmak diye bir şart yok

- - - Eklendi - - -

yani al eline mic i saçmala serbest :oke:

• Beğen
Tepkiler: ogedayokan ve HacKLess

cukuleaks

Üye
Sagopa artık rapten çok uzaklaştı. Rap'te anlamlı olmak diye bir şart yok

- - - Eklendi - - -

yani al eline mic i saçmala serbest :oke:
u
Bunu kabullenmen artık rapi kavradığına ve belli bir olgunluğa erebildiğini gösteriyor kardeşim :oke: Bazıları sagopnun
rap yapmadığını bildiği halde inat ederek ve kendini kandırarak sırf sagoyu aşa indirmemek için inada devam ediyorlarl. Bende severim sagoyu ama eline alıo mici sago sizlere bi şarkı yaptı aaay aman ne sözler yazdı diye saçmalıyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca en hızlı rapper ya patron yada tankurt. :oke:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

u
Bunu kabullenmen artık rapi kavradığına ve belli bir olgunluğa erebildiğini gösteriyor kardeşim :oke: Bazıları sagopnun
rap yapmadığını bildiği halde inat ederek ve kendini kandırarak sırf sagoyu aşa indirmemek için inada devam ediyorlarl. Bende severim sagoyu ama eline alıo mici sago sizlere bi şarkı yaptı aaay aman ne sözler yazdı diye saçmalıyor.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca en hızlı rapper ya patron yada tankurt. :oke:

:) sagopa dinlemek artık canımı sıkıyor. ayrıca Pc'ye geçince mutlaka yukarda paylaştığım videoyu dinle bu adam patrondan falan çok daha hızlı

cukuleaks

Üye

:) sagopa dinlemek artık canımı sıkıyor. ayrıca Pc'ye geçince mutlaka yukarda paylaştığım videoyu dinle bu adam patrondan falan çok daha hızlı
çoktan izledim zaten bunu. Bilmiyorum ya hepsi birbirinden farklı :) Ama sago saçmalamasyona geçti. Tamam dindar , adam Hak yolunca çekmeye çalışıyor tamam ama sorun buna rap demeye çalışmasında. Adam iyi adam dindar tamam. Ama kimse rap yapıyor demesin anlatmak istediğim bu :oke:

- - - Eklendi - - -

Süpermiş bu arada tekrar dinleyince unuttuğum çok yer varmış :D Harbiden hızlı ha :D Çok hoşuma gitti lan :disko:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

-Emre

-Emre

Üye
Allame dinleyin beyler.gerisi hikaye birazcik da 8 grubunu seviyom bu aralar.:)

Lumia920

Üye
emine dinleyin

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
patron flex <3

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Kurşun ( kadir abi ) bu işi hakkıyla yapanlardan. Telefonumda olmayan ezbere bilmedğm şarkısı yok. Bu gayet hızlı . Profil müziğime bkarsanız oda kadir abinin oda çok hızlı. Ama malesef şuan Türkiyenin en hızlı rapper ı Anke - Bomba Flex kmse yok bu yok su demesin kanıtlı

cukuleaks

Üye
Azabın İçine Cinetimi Kelamın Alametine Pazıları Sıkın,Nabızın İçine Kelimeni Deliveren Musibeti Sakın Akın Akın Akın Akın Bana Saldırın

gıwıliler

gıwıliler

Üye
onemli olan hızsa ooooo ....

[video=youtube;LDoJGkp-l2w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=LDoJGkp-l2w[/video]

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;4M1yINmboos]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=4M1yINmboos[/video]

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
onemli olan hızsa ooooo ....

[video=youtube;LDoJGkp-l2w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=LDoJGkp-l2w[/video]

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;4M1yINmboos]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=4M1yINmboos[/video]

üstteki anke bomba flex

doctorrr

doctorrr

Üye
sana puanım 9 kanka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt