İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
html 5 diyorsanız MeeGo 1.2 Harmattan diyorum pc browser ları ile yarışıyor puanı 289 ve artı bonus puan
Yahu hasan yapma şunu,zaten aklım n9 da kaldı.sende övüp durma ya:)

WebStyle

WebStyle

Üye
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi s3 yazılımlardan bir tanesi. Belle ile bazı şeyler değişebilir..

mcnpl4

mcnpl4

Üye

resmi küçük bulabildim anca ama ahanda bu kilit ekranı ve şuankine göre baya havalı ve canlı :D acaba hareketlimi büyük ihtimal hareketli

bubbles daha guzel.:D

----------Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:43:09 ----------

html5 kac sitede yayginlasti?

Uruloki

Uruloki

Üye
youtube gibi video sitelrinde yani en azından ünlülerinde var

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bubbles daha guzel.:D

----------Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:43:09 ----------

html5 kac sitede yayginlasti?

insan şu tuş kilidini açmayı değiştirir bu kadar arayüz değişmiş bitek o değişmemiş hala tuşla açılıyo şöyle kaydırma felan yap :D

_ardaa

_ardaa

Üye
RDA dan baktım şimdi 21.13 versiyonlu X7 ile 130 puan aldı anna.

Uruloki

Uruloki

Üye
arda RDA da sende nasıl hızlı mı ben internet kafeye dahi gittim çok yavaş çalışıyor yani geçişler filan ya N950 bile çok yavaş kalıyor

_ardaa

_ardaa

Üye
arda RDA da sende nasıl hızlı mı ben internet kafeye dahi gittim çok yavaş çalışıyor yani geçişler filan ya N950 bile çok yavaş kalıyor

cihazlara bağlantı çok hızlı ama cihazda birşeyler yapmak biraz işkence komutların karşıya gitmesi telefonu onu yapması 3-5 saniyeyi buluyor bende.

Uruloki

Uruloki

Üye
aynen ondan bahsediyorum bende ya 8mbit de de denedim aşırı yavaş kalıyor

_ardaa

_ardaa

Üye
aynen 8mbit bağlantı var bazen cihazları incelemek istiyorum ama bağlantı yüzünden vazgeçiyorum hep.

Dampierre

Dampierre

Üye
belledeki tek arzum işlemcinin 800 mhz'e çıkartılması. gpu optimasyonuda çok iyi olmuş zaten. batarya ömrü çokta umrumda değil performans artsın oyunlarda falan. 256 mb ram ile ne kadar olur bilemem ama. Gameloft s3 için yaptığı asphalt 6 da o kadar çok binayı kaldırmış ki, ancak o şekilde s3'lü cihazların ram'i yetmiş.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Symbian Belle Anna'yı kat kat katlar.
Anna çıkmadı bi türlü onun yerine direk Belle'yi çıkarsınlar daha iyi artık bu Belle'nin videoları yayılmaya başlicak.
Bundan sonra Anna kullanılmak istenilmez diye düşünüyorum...

rapman

rapman

Üye
Aman Yarabbi inanamıyorum ! Seçenekler ve Geri yazısı kalkmış ! :dance:

fazilcanoztas

Üye
Fikrimce;
Nokia, S^3 için gerçekten kapsamlı bir güncellemeyi uzun zamandır planlıyordu. Bu da Belle kod adlı güncelleme. Belle için aşağı yukarı 8 aylık bir süreye ihtiyacı vardı bu da çok fazla bir zaman dilimi. Bu yüzden Anna adı altında Belle'nin tamamlanmamış bir versiyonunu çıkartıp ortamı sıcak tutmak istedi. Yani zaten üzerinde çalışılan Anna değil Belle bu yüzden bu sene içinde Belle'nin duyurulması ve güncellemeye sunulması kuvvetle muhtemel.

ozggurr

ozggurr

Üye
nokia symbian'a destegin surecegini kanitlamak istercesine daha anna gelmeden belle videolari izliyoruz... hadi bakalim, hadi bakalim :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
nokia symbian'a destegin surecegini kanitlamak istercesine daha anna gelmeden belle videolari izliyoruz... hadi bakalim, hadi bakalim :D

Aynen hocam, bu arada resimlerin görünmeme sebebi onları o siteden direk almam. Resimleri görebilmek için üyelik istiyor.

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
BEYLER BİLEN VARSA SÖYLESİN BENDE n8 İME BUNU YÜKLEMEK İSTİYORUM GARANTİ V.S İPTAL OLSUN UMRUMDA DEİL BİLEN VARSA PM ATSIN LÜTFEN !

Uruloki

Uruloki

Üye
BEYLER BİLEN VARSA SÖYLESİN BENDE n8 İME BUNU YÜKLEMEK İSTİYORUM GARANTİ V.S İPTAL OLSUN UMRUMDA DEİL BİLEN VARSA PM ATSIN LÜTFEN !

bulursan bizede söyle ve bir daha küçük yaz büyük yazmak forum kurallarına aykırıda

• Beğen
Tepkiler: pRime.

nonamex

Üye
Flash dosyalarini verse video yerine..

Üst Alt