Esendağlı
Üye
Yahu hasan yapma şunu,zaten aklım n9 da kaldı.sende övüp durma yahtml 5 diyorsanız MeeGo 1.2 Harmattan diyorum pc browser ları ile yarışıyor puanı 289 ve artı bonus puan

Yahu hasan yapma şunu,zaten aklım n9 da kaldı.sende övüp durma yahtml 5 diyorsanız MeeGo 1.2 Harmattan diyorum pc browser ları ile yarışıyor puanı 289 ve artı bonus puan

resmi küçük bulabildim anca ama ahanda bu kilit ekranı ve şuankine göre baya havalı ve canlıacaba hareketlimi büyük ihtimal hareketli

bubbles daha guzel.
----------Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:43:09 ----------
html5 kac sitede yayginlasti?

insan şu tuş kilidini açmayı değiştirir bu kadar arayüz değişmiş bitek o değişmemiş hala tuşla açılıyo şöyle kaydırma felan yap![]()

arda RDA da sende nasıl hızlı mı ben internet kafeye dahi gittim çok yavaş çalışıyor yani geçişler filan ya N950 bile çok yavaş kalıyor
nokia symbian'a destegin surecegini kanitlamak istercesine daha anna gelmeden belle videolari izliyoruz... hadi bakalim, hadi bakalim![]()
BEYLER BİLEN VARSA SÖYLESİN BENDE n8 İME BUNU YÜKLEMEK İSTİYORUM GARANTİ V.S İPTAL OLSUN UMRUMDA DEİL BİLEN VARSA PM ATSIN LÜTFEN !