İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide betanın betasından alpha sürümden bahsediyoruz biz yani bitmemiş bir yazılım

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
s^3 ten fazlada bi farkı yok aslında :hmmm

Zaten s^3 bu :kop:

----------Eklendi @ 09:19:52 ---------- Yazıldı @ 09:18:28 ----------

bende onu diyorum klasörleme kaldırılmış yazıyorduda kalkmamış yani..
her sistemde yok klasörleme mesela androidde yok.samsung s2 modelinde var menude klasor acma digerlerinde görmedim mesela..

Onu ben yazdım, gormemisim o seçeneği kusura bakmayın.

----------Eklendi @ 09:23:25 ---------- Yazıldı @ 09:19:52 ----------

gene kasılmalar oluyor arkadaşım ben ondan bahsediyorum
Daha deneysel aşamada, final sürümü uçuracak. Android ve iOS sanki mükemmelde...

nonamex

Üye
Hiz konusunda simdi ki S^3 cihazlardan umutlu degilim, en az 1 ghz(arm11 olmayan) islemci + Saglam GPU ile cikan bir cihaz hizli ve basarili olabilir.

AYNA

AYNA

Üye

Zaten s^3 bu :kop:

----------Eklendi @ 09:19:52 ---------- Yazıldı @ 09:18:28 ----------

Onu ben yazdım, gormemisim o seçeneği kusura bakmayın.

----------Eklendi @ 09:23:25 ---------- Yazıldı @ 09:19:52 ----------

Daha deneysel aşamada, final sürümü uçuracak. Android ve iOS sanki mükemmelde...

bende diyoruym var bir yanlışlık var :D önemli değil..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Hiz konusunda simdi ki S^3 cihazlardan umutlu degilim, en az 1 ghz(arm11 olmayan) islemci + Saglam GPU ile cikan bir cihaz hizli ve basarili olabilir.

arkadaş yine aktristlik taslamaya gelmiş 1ghz işlemci ehi ehi ehi.

AYNA

AYNA

Üye
buyrun arkadaşlar bir video daha:

[video=youtube;sCW813XWSZw]http://www.youtube.com/watch?v=sCW813XWSZw[/video]

----------Eklendi @ 11:22:36 ---------- Yazıldı @ 11:20:53 ----------

buda part 2 si:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Anna Gelsin. Belle Kolay. :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
vay bea iyice yayıldı bu belle herkes video çekiyo bu bana yakın zamanda belle gelcek dedirtiyo ama arayüz tuşlarında aşırı hissetmeme var ve telefon çok fazla takılıyo umarım beta olduğundandır

AYNA

AYNA

Üye
ondandır ya böyle olmaz heralde yani..
acaba o widgetler boyutlandırılabiliyor mu? yani küçültüp büyülteibliyor muyuz?

_ardaa

_ardaa

Üye
vay bea iyice yayıldı bu belle herkes video çekiyo bu bana yakın zamanda belle gelcek dedirtiyo ama arayüz tuşlarında aşırı hissetmeme var ve telefon çok fazla takılıyo umarım beta olduğundandır

şuan alfa sürüm olsa gerek birde video alanlar bir eliyle videoyu çekiyor diğeriyle telefona dokunuyor onunda etkisi vardır, birde sanki korka korka dokunuyor gibiler parmağını dokundurup çekiyor eleman sanki camı çizilecek

assortik

Üye
iyi de... sonra adamlar demesin mi biz bu belleyi yeni cihazlarda kullanacagiz. biz bosuna sviniyor olmayalim? cvp ltfn...

karasahinemre

Üye
elop gel oğlum :dayak:

bugli

Üye
iyi de... sonra adamlar demesin mi biz bu belleyi yeni cihazlarda kullanacagiz. biz bosuna sviniyor olmayalim? cvp ltfn...

bu "adamlar" gerizekali mi ki, belleyi n8 de calistirmak icin firmware yazip kullanmasin?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
şuan alfa sürüm olsa gerek birde video alanlar bir eliyle videoyu çekiyor diğeriyle telefona dokunuyor onunda etkisi vardır, birde sanki korka korka dokunuyor gibiler parmağını dokundurup çekiyor eleman sanki camı çizilecek

:ehe evet çok hassaslar zor şarttalar ama çokta kibarlar bu takılmalar felan çözülür diye düşünüyorum sonuçta qt yle yazılmış bi sistem daha hızlı olur gibime geliyo

----------Eklendi @ 14:11:36 ---------- Yazıldı @ 14:09:48 ----------

ondandır ya böyle olmaz heralde yani..
acaba o widgetler boyutlandırılabiliyor mu? yani küçültüp büyülteibliyor muyuz?

büyük widget ta var küçükte var diye gördüm ben ama kafamıza göre büyültüp kçültme varmı bilemem

_ardaa

_ardaa

Üye
belle'yi geliştirirken biraz spb shell'den örnek alsalar çok güzel olur, widget boyutlandırma, rehbere göre doğum günü bulma etkinlik bulma vs birde animsayona az daha önem verseler harika bir işletim sistemi olur, gerçi daha alfa sürümü olsa gerek release olana kadar daha çok gelişir bence.

AYNA

AYNA

Üye
belle'yi geliştirirken biraz spb shell'den örnek alsalar çok güzel olur, widget boyutlandırma, rehbere göre doğum günü bulma etkinlik bulma vs birde animsayona az daha önem verseler harika bir işletim sistemi olur, gerçi daha alfa sürümü olsa gerek release olana kadar daha çok gelişir bence.

aynen animasyona görünüme daha çok önem verseler baya iyi olacak..

uribaju

uribaju

Üye

onlari yaparsalar illaki birseylerden kismalari gerekir baslangic rami duser ama iyi bir optimize ile yapilabilir belki..

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
yeni video eklendi :)

Üst Alt