işte şok telefonunuzun şarj süresini uzatın tarafımca denenmiştir ön izlemeli

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Merhaba. Benim telefonum nokia n80. şarjı günde yarım saat konuşmayla tam 20 saat gidiyor. Anlamadım ki, süs olsun diye almadık bu telefonu, konuşmayacaksak ne anlamı var? Arkadaşımın yaptığı işlemi ben de yaptım, şebeke sonra Gsm. yi seçtim ama değişen bir şey yok. Telefoncu bu durumu şöyle açıklıyor: Ekranı büyük olduğu için şarjı çabuk bitiyor. Hiç mantıklı bir cevap değil. Valla pişmanım bu telefonu almaktan. :( Bütün nokia n80 ler böyle?

Ekran olayı doğrudur dostum ekranın parlaklığı da çok etkiler ayrıca ekrandaki temanın renkleri ne kadar beyaz ise o kadar da fazla şarj harcıyor diye duymuştum ayrıca bu şebeke olayında da baz istasyonu değişikliği çok etkili her baz istasyonu değişikliği şarj süresini kısaltıyor eğer telefonu sabit biryerde tutuyorsanız daha uzun gider sarj süreniz

grossefox

Üye
çok sağol kardeş paylaşımın için gerçekten işime yaradı ne kadar teşekür etsem azdır...

scorpy40

Üye
saol babyyy

Mygse

Mygse

Üye
Haklı olabilirsin ama 3G telefonlarda yapıldığı zaman 3G özelliği ortadan kalkıyor. N70 vb. O yüzden pek tavsiye edilen birşey değil..

ikg20

Üye
walla on numara kardeş emeğe saygı

sefaköykartalte

Üye
yaa link yokkkkkkkk :off:

mustafa_944

Üye
saolasın üstad bi deneyim işallah olur.

nnevzatt112233

Üye
sağol gardaşta benim telefon da çok az konuşabiliyordum şimdi ii konuşuyorum ses geliyor ii sağol da n95 pc den şarj olur mu

brkfrkn_3594

Üye
Düzelttim ayarı arkadaş. İnşallah işe yarar. Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

İşe yarar mı bilmiyorum ama 3G'yi kapattığı için iptal ettim.

Raso66

Raso66

Üye
inşallah işe yarar kardeş benimkide 6630

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
sağol yinede

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Biliyordum yinede sağol:oke: