Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işte şok telefonunuzun şarj süresini uzatın tarafımca denenmiştir ön izlemeli
Sponsorlu Bağlantılar
zibo
Üye
ya benim 6630 da şebeke modu diye bişey yok,
ELECTRONİC
Üye
Yok yha arkadaslar bır seye yaramıo bu bende n73 me var walla şarj daha az gıtmeye basladı onceden daha uzun kullnaırdım artık 1 gunde bıtıo şarjım telefon çekmıo bazen neden oluo bılmıyorum walla yha
3g dönemine geçtik sorun olmasın internette falan??
gknky
Üye
evet bende öyle yaptım ii oldu
macline
Üye
Ewet İşe yarayacak Gibi Şu anda Şarjım ötüp ötüp duruyordu . Bakalım ses kesildi daha ne kadar dayanır acaba He bu arada telefonum n80
qwertycuma
Üye
arkadaşın hakkını yemişim gerçekten işe yaradı 1 gündü 2 güne çıktı
candemir316
Üye
bide hangi telefonlara yapılcağını yazsanda bilsek herkeste nokia yok kardeşim ama yinede paylaşım için teşekkürler emeğe saygı
red-soldiers
Üye
n72 de böyle bir menü yok
İmparatore
Üye
saol ellerine saglik
mami24
Üye
saol bakalım yarayacakmı işimize
metyu35
Üye
sagol
Cs***MaN
Üye
saolasın çok işime yarıcak bu
eren6523
Üye
arkadaşlar N95 8gb ta denemeyin tamam hakikaten şarj süresi uzuyor ama.telefon açılırken hata veriyor ve abartmıyorum 5 dk da açılıyor.Malesef bunun yüzünden telefona format atmak zorundayım.Benden tavsiye denemeyin N95 ciler
cnnnrn
Üye
saol kardes super
oguzkagan11
Üye
Teşekkürler!
minkara
Üye
çok sağol bende 6233 var bakalım nası etkileyecek
my name is
Üye
arkadaşım bu nokia 6288 de de oluyor mu? olursa cok makbule gecer,şimdiden teşekkür ediyorum...
mirdad
Üye
6320 VAR BENDE yeni aldım onda GSM modu var kim diyor 6600 ın altındaki modellerde yok diye?kafadan atmayın öyler, ben ayarladım bakalım noalcak bekliyorum, işe yararsa forumda bilgilendirme yapacam gene bu sayfaya teşekkürler arkadaşlar
sebos74
Üye
Merhaba. Benim telefonum nokia n80. şarjı günde yarım saat konuşmayla tam 20 saat gidiyor. Anlamadım ki, süs olsun diye almadık bu telefonu, konuşmayacaksak ne anlamı var? Arkadaşımın yaptığı işlemi ben de yaptım, şebeke sonra Gsm. yi seçtim ama değişen bir şey yok. Telefoncu bu durumu şöyle açıklıyor: Ekranı büyük olduğu için şarjı çabuk bitiyor. Hiç mantıklı bir cevap değil. Valla pişmanım bu telefonu almaktan. Bütün nokia n80 ler böyle?