Theme ayarlarindan effekti acmalisiniz.verdigin sis dosyasini yukledim efektleri e ye effects kkasoru olusturup icine attim olmadi teli kapayip actim tik yok n8 hackli belle
mesjiniza cevap verdim bakarmisiniz.Kurtuluş abi hackleme konusunda yardımcı olurmusun
Kesinbir yerde hata yapiyorsundur calismamasi icin bir sorun yok dogru yere atiyorsaniz.efekti aciyorum ama efekt hic calismiyo kurtulus abi ayni kapali gibi muamele goruyo telefon
E6'da malesef deneme sansim olmadi.Eger belle yuklu ise effekt ylounu degistirme ile alakali bir konum var oraya goz atin lutfen.sanırım nokia e6'da kurulmuyor bi yönteminiz varsa kurulum hakkında yardımcı ola bilirmisiniz...![]()
Rica ederim dostum.Teşekkürler kardeş, elinize sağlık güzel olmuş ...
Rica ederim guzel yapabildinize sevindim1 saattir uğraşıyorum sonunda bende yaptım.On numara effect olmuş kurtuluş abi emeğine sağlık.
burdan gerekli aciklama bulabilirsiniz yada yardim alabilirsiniz.Abi bende c6-01 anna var hacklimi hacksizmi bilmem pek anlamam hack yapmam gerekiyorsa nasıl yapacağım sonra bu dosyada sis. dosyasını bulamadım tek tek adım adım anlatabilirmisiniz....
sis dosyası değil bekle biraz ben şimdi sana bi dosya upload edicem onu rar dan çıkarıp x-plore yardımıyla c ye atacaksın daha sonra effect i de hafıza kartına atıp telefonu kapatıp açtığın zamn işlem tamamKardeşim telefonumu (c6-01) hackledim ama senin attığın anna için effects dosyasında SİS dosyası yok bulamadım bir de bu yükleme işini aynı HACK'lemedeki gibi birisi adım adım en baştan sonuna kadar anlatabilirmi......???*