iste size cok guzel Anna ve belle effects

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bende beğendim güzelmiş hoşumada gitti :)

hakan_710

hakan_710

Üye
abi ben bunu anna da denedim fakat telefon ilk açıldığında rehber e girince rehber boş gözüküyo ve ilk açılışta biraz kasma oluyo sadece bnde mi var yoksa herkeste mi aynı acaba?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi ben bunu anna da denedim fakat telefon ilk açıldığında rehber e girince rehber boş gözüküyo ve ilk açılışta biraz kasma oluyo sadece bnde mi var yoksa herkeste mi aynı acaba?
ilk acilimlar effects kaydederken agir olur ama cizimi yapinca terarlamalarda sorun olmaz.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
bunu nasıl kurcam acıklarmısınız :)

qwerty5757

qwerty5757

Üye
bi sorum daha olcak hackli olmayan bellelere kuruluyormu ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ellerine sağlık kardeş

SuaT6027

SuaT6027

Üye
valla hacklı kullandıgım ıcın bılmıyorum suan.. ama pro sıgn sanırım.. olabılır..

qwerty5757

qwerty5757

Üye
bilen birisi varmı hackli olmayan belleye kuruluyormu ?

gt22

gt22

Üye
hacksiz annaya olurmu sayın arkadaşlar telefonum c7

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaslar bır deneyın bu kadar zor bırsey degıl.. eger o sıs programı kuruluyorsa neden olmasın.. zaten kurulmazsa sorun yok.. sadece bır kurulum yapmaya calısarak bunu deneyebılırsınız...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben bile yaptıysam herkes yapar ya olay basit kurtuluş abinin o verdiği sis dosyasını kurun sonra bu efekti indirin e ye atın mass memory'e sonra ayarlardan teme efektlerini açık yapın hayırlı uğurlu olsun :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bile yaptıysam herkes yapar ya olay basit kurtuluş abinin o verdiği sis dosyasını kurun sonra bu efekti indirin e ye atın mass memory'e sonra ayarlardan teme efektlerini açık yapın hayırlı uğurlu olsun :)
Valla tebrikler iki satirla ancak boyle anlatilirdi.:alkis

SuaT6027

SuaT6027

Üye
hoh hoh hoh... aynidini bende anlattim yukarda ama........... iste.... hih....

SuaT6027

SuaT6027

Üye
biliyorum tabiki de :D

Üst Alt