iste size cok guzel Anna ve belle effects

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
dün burdaki yöntemi becerememiştim şimdi başka bir konudan denedim tema değiştirip restart yaptım oldu :) o konudaki efektler biraz kasma yapıyor bakalım burdakileri de deneyeceğim ;)

Bu efektler tam performans çalışıyor bende. Yalnız kelimenin tam anlamıyla Şarj pert oluyor : )

MertcaN9

MertcaN9

Üye
benim telefonum c7 hackli belle ama nasıl kuruluyor bu tema hala anlamadım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu efektler tam performans çalışıyor bende. Yalnız kelimenin tam anlamıyla Şarj pert oluyor : )

sanırım Anna ile kullandığım için bazı yerlerde takılmalar oluyordu diğer konudaki efektlerde
burdaki efektleri denedim daha güzel olmuşlar daha rahat çalışıyor diğer konudakine göre ;)
eline sağlık Kurtuluş abi :)

sctgn

sctgn

Üye
Video yu izledim çok güzel yanlız ben Anna kullanıyorum telim de Hackli.
Linkte ki klasörüindirdim fakat içinden sis dosyası çıkmadı bunu Anna ya nasıl kurbiliriz ?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Video yu izledim çok güzel yanlız ben Anna kullanıyorum telim de Hackli.
Linkte ki klasörüindirdim fakat içinden sis dosyası çıkmadı bunu Anna ya nasıl kurbiliriz ?

bende de C6-01 Anna var hackli
o resoruce ve sys klasörlerini rar içinden direk C: ye çıkartacaksın
Effect klasörünü de E: nin içine çıkartacaksın
ekstra bir kuruluma gerek yok zaten telin hackliyse xplorer falan vardır onunla bu dediğim çıkartma işlemlerini yapıp restart yap tamamdır ;)
Tema efektinin açık olup olmadığını da Temalardan kontrol et ;)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım Anna ile kullandığım için bazı yerlerde takılmalar oluyordu diğer konudaki efektlerde
burdaki efektleri denedim daha güzel olmuşlar daha rahat çalışıyor diğer konudakine göre ;)
eline sağlık Kurtuluş abi :)
kisilerin isteklerine gore kimi onu kimi bunu begeniyor. bazi arkadaslarda hicbirini begenmiyor.

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy ve -Ow yeaH-
Suyaka

Suyaka

Üye
Bu efektler en iyileri ;) Eline sağlık Kurtuluş40.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Suyaka ve CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
jin hao ve diğerlerinde takılan kısımlar vardı sanırım onların bazılarını hafifletmişsin abi :) gören hasta oluyor :D

_ardaa

_ardaa

Üye
peki ilk çıkan belle de bir efekt vardı onu anna'ya uyarlayabilirmiyiz? şu ekranı yatay çevirince yumuşak şekilde dönen efekt sanırım iphone da ki gibiydi yada android tam hatırlamıyorum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki ilk çıkan belle de bir efekt vardı onu anna'ya uyarlayabilirmiyiz? şu ekranı yatay çevirince yumuşak şekilde dönen efekt sanırım iphone da ki gibiydi yada android tam hatırlamıyorum.
arkadasim elimde iphone donus icin dosyasi var isteyen olursa eklerim effects dosyasina atip degisikleige evet demeniz yeterli bence olur.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

arkadasim elimde iphone donus icin dosyasi var isteyen olursa eklerim effects dosyasina atip degisikleige evet demeniz yeterli bence olur.

abi şuanki de güzel ama çok kaybolup geliyor :)) başı döner insanın bakarken :)
onu da ayrı şekilde upload edebilirsen muhtemelen effects e attığımızda aktif olacaktır dediğin gibi :)

_ardaa

_ardaa

Üye

Onu da eklersen yok demeyiz ama test edilmiş mi sorun çıkarmıyorsa yükleriz.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar zevkler ve renkler değişiyor her zaman.. bunları bılerek ve bunların farkında olarak ısteklerde bulunursak hersey daha guzel olcak gıbı sezıyorum ama yanlıs mıyım acaba ?

yavuz_1907

Üye
nasıl yükleniyo bu sis uygulam deil ??

lorenzodivas

Üye
zipin içinden 1 ton dosya cıktı nasıl yukluoz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zipin içinden 1 ton dosya cıktı nasıl yukluoz
onlari tek tek degil dosya adi effects seklinde eger kullaniyorsaniz silin bun atin.kullanmiyorsaniz once effects yolunu degistiren sis dosyasini kurmalisiniz anlatimi bakabilirsiniz

apof1s

Üye
c6-01 de yaptım sonunda guzel oldu fakat şarj ztn yetmıyodu smdi iyice bter :)

:tşk:

Re13eL

Re13eL

Üye
teşekkürler.

Üst Alt