iste size cok guzel Anna ve belle effects

Sponsorlu Bağlantılar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:) :)

Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkrler

SilentOne

SilentOne

Üye
daha fazla efeck istiyozz:D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
realplayer2

realplayer2

Üye
verdigin sis dosyasini yukledim efektleri e ye effects kkasoru olusturup icine attim olmadi teli kapayip actim tik yok n8 hackli belle

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım sıs dosyasını c ye kurup effects atınca olması gerekıyor.. kurulum yapılım bu sekılde :d

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Kurtuluş abi hackleme konusunda yardımcı olurmusun

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
realplayer2

realplayer2

Üye
efekti aciyorum ama efekt hic calismiyo kurtulus abi ayni kapali gibi muamele goruyo telefon

harun.t

Üye
sanırım nokia e6'da kurulmuyor bi yönteminiz varsa kurulum hakkında yardımcı ola bilirmisiniz... :tşk:

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler kardeş, elinize sağlık güzel olmuş ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efekti aciyorum ama efekt hic calismiyo kurtulus abi ayni kapali gibi muamele goruyo telefon
Kesinbir yerde hata yapiyorsundur calismamasi icin bir sorun yok dogru yere atiyorsaniz.

sanırım nokia e6'da kurulmuyor bi yönteminiz varsa kurulum hakkında yardımcı ola bilirmisiniz... :tşk:
E6'da malesef deneme sansim olmadi.Eger belle yuklu ise effekt ylounu degistirme ile alakali bir konum var oraya goz atin lutfen.

Teşekkürler kardeş, elinize sağlık güzel olmuş ...
Rica ederim dostum.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
1 saattir uğraşıyorum sonunda bende yaptım.On numara effect olmuş kurtuluş abi emeğine sağlık.

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
Abi bende c6-01 anna var hacklimi hacksizmi bilmem pek anlamam hack yapmam gerekiyorsa nasıl yapacağım sonra bu dosyada sis. dosyasını bulamadım tek tek adım adım anlatabilirmisiniz....

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
c7 anna hacksiz telefonum, hack konusunda bana yardımcı olabılırmısın kurtuluş kardes..

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
Kardeşim telefonumu (c6-01) hackledim ama senin attığın anna için effects dosyasında SİS dosyası yok bulamadım bir de bu yükleme işini aynı HACK'lemedeki gibi birisi adım adım en baştan sonuna kadar anlatabilirmi......???*

hakan_710

hakan_710

Üye
Kardeşim telefonumu (c6-01) hackledim ama senin attığın anna için effects dosyasında SİS dosyası yok bulamadım bir de bu yükleme işini aynı HACK'lemedeki gibi birisi adım adım en baştan sonuna kadar anlatabilirmi......???*
sis dosyası değil bekle biraz ben şimdi sana bi dosya upload edicem onu rar dan çıkarıp x-plore yardımıyla c ye atacaksın daha sonra effect i de hafıza kartına atıp telefonu kapatıp açtığın zamn işlem tamam

----------Eklendi @ 14:03:05 ---------- Yazıldı @ 14:00:10 ----------

al bunu indir dediklerimi yaparsan olduğunu göreceksin.
not:alıntı değildir

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve -Ow yeaH-

Emil_Ceferli

Üye
yardim ede bilienisiniz nasil yuklicez? Ilk kez oldugu icin bilmiyorum. Telefon hackli

Üst Alt