ha cok guzel haydiyin herkez hazirlayabilir artik.c6-01 kullananlar biraz sabredin. effect'li hackli daha hızlı daha stabil yazılımı upload ediyorum şimdieffect dosyalarını hafıza kartına atıp çalıştırıyosunuz o kadar
![]()
ha cok guzel haydiyin herkez hazirlayabilir artik.
theme ayarlarindan theme acik yapmalisinizc7 belle yüklü yapamadım ama nasil yapilacagini analtsaniz fena olmaz hani belle dosyasini indirdim e:effetct attim baştan başlattim bişey olmadi üstelik telefon yavaşladi tekrar sildim hizlandi bi yardimci olrmusunuz
onu açık yaptım denedim de olmadı telefonum hackli değil ondan dolayı mi olmuyo acaba yaptığım işlem şu belle dosyasını indirdim içinde zaten effect klasöru var onu direk e nin içine attım dosya yöneticisi ile X PLORE kullanmadım restart yaptım olmadı olay bu
theme ayarlarindan theme acik yapmalisiniz
Anna yüklü C6-01 i hackledim sistem dosyalarına da ulaştım Kurtuluş abinin verdiği http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-theme-effetcs-yolunu-degistirme-dosyalari-571580.html konusundaki effect.sis dosyasını kurmaya çalıştığımda dahili bileşen hatası verdi.
Efect.sis ikinci bir alternatif CanKartaL. Eğer hackliyse telefonun, bahsettiğimiz sayfadaki 'dosya' linkindeki klasörleri c'ye atman yeterli olacak.