iste size cok guzel Anna ve belle effects

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
c6-01 kullananlar biraz sabredin. effect'li hackli daha hızlı daha stabil yazılımı upload ediyorum şimdi :) effect dosyalarını hafıza kartına atıp çalıştırıyosunuz o kadar :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve LORİEN

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna da deneyen ve olumlu sonuç alanlar buraya yazarsa biz de deneyelim tabi nasıl yaptıklarını da yazabilirlerse iyi olur.

ekrem2

Üye
mobilde begen butonunu göremedim ok.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c6-01 kullananlar biraz sabredin. effect'li hackli daha hızlı daha stabil yazılımı upload ediyorum şimdi :) effect dosyalarını hafıza kartına atıp çalıştırıyosunuz o kadar :)
ha cok guzel haydiyin herkez hazirlayabilir artik.

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy ve MertcaN9

Vasiyetim

Üye
ben C7 belle kullanıyorum dosyaları attım fakat effect aktif olmadı ne yapmam lazım?

LORİEN

LORİEN

Üye
kardeş çok çok teşekkürler c7 belle de oldu mükemmel

apof1s

Üye
c6-01 e nsl yplcgnı anlatblrmsnz

kokomara00

Üye
c7 belle yüklü yapamadım ama nasil yapilacagini analtsaniz fena olmaz hani belle dosyasini indirdim e:effetct attim baştan başlattim bişey olmadi üstelik telefon yavaşladi tekrar sildim hizlandi bi yardimci olrmusunuz

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla işin acıgı bence bu jin_hao acayp karısık...cdden basm dönüyo yani kullanrken..bnce daha sade effect'ler daha hos oluyor..öyle bsey cıkana kdr effect'siz kullancam..:pro:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c7 belle yüklü yapamadım ama nasil yapilacagini analtsaniz fena olmaz hani belle dosyasini indirdim e:effetct attim baştan başlattim bişey olmadi üstelik telefon yavaşladi tekrar sildim hizlandi bi yardimci olrmusunuz
theme ayarlarindan theme acik yapmalisiniz

kokomara00

Üye

theme ayarlarindan theme acik yapmalisiniz
onu açık yaptım denedim de olmadı telefonum hackli değil ondan dolayı mi olmuyo acaba yaptığım işlem şu belle dosyasını indirdim içinde zaten effect klasöru var onu direk e nin içine attım dosya yöneticisi ile X PLORE kullanmadım restart yaptım olmadı olay bu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefonun hackli olması gerekiyor
ben de hackleyemedim daha o yüzden deneyemedim :S

distakjo

distakjo

Üye
ya bi annayı açıklamadınız arkacaşlar.

egemen1903

Üye
x plore haricinde daha kullanışlı bir uygulama yok mu? bana çok dandik geliyor kullanımı, ne zaman denesem c ye bir kaç tane effeckt klasörü atıyorum en son c de 9 mb alan kalmıştı :) nereye attı anlamadım flaşh attım telefona :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Az evvel http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-theme-effetcs-yolunu-degistirme-dosyalari-571580.html adresinde Kurtuluş arkadaşımızın vermiş olduğu dosyayı indirip ( içerisinde Resource ve sys dosyaları olan ) telefonumun depo hafızasına, sonra da x-Plore yoluyla c'ye taşıdım. Peşinden buradaki efekt dosyasını indirip E'nin içerisine attım. Sonra tema ayarlarından tema efektlerini açıp telefonu yeniden başlattım ve herşey tamam. Sırasıyla izlediğim yolu anlatayı dedim, belki yardımı olur. ( C7-Belle )

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Suyaka

Suyaka

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Efect.sis ikinci bir alternatif CanKartaL. Eğer hackliyse telefonun, bahsettiğimiz sayfadaki 'dosya' linkindeki klasörleri c'ye atman yeterli olacak.

o yöntemi de denedim fakat bende orjinal res/effects klasörleri yoktu verilen dosyaları telefona atıp denediğimde restart sonrası tema efekti açıkken telefon takılmalar yaşıyordu geçişlerde (efekt arıyor gibi geldi bana). ama efekt yoktu. gerçi dün menü yapılarını biraz değiştiren bir temayla denemiştim ama bakalım bugün farklı bir temayla tekrar yükler denerim

bu arada orjinal tema efektini geri nasıl getiririz diye merak edenler varsa bu dosyaları dikkatlice sildikten sonra tema efekti açık iken telefonu kapatıp açtım tekrar normal tema efektlerim geldi (cihaz hackli orjinal Anna 25.007 yüklü C6-01)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dün burdaki yöntemi becerememiştim şimdi başka bir konudan denedim tema değiştirip restart yaptım oldu :) o konudaki efektler biraz kasma yapıyor bakalım burdakileri de deneyeceğim ;)

Üst Alt