Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Işte Oyunda Son Nokta Yılların Birikimi 1000 Adet SE Oyunu
önce sen bı tıkla lınk calısıo mu bı bak onu lınkı bana admın olan nıgatıvede yolladı ve okudum bılıorum yanı benm o gruba katılamıorum rutbem yetmıomus komedı resmen
kardes karısık ayırmam cok zor konudada belırttıgım gıbı 4 yıllık depom bu benm hangı boyutlar oldugunu bılmem neredeyse ımkansız deneme yanılma yontemını kullan
djnurri
Üye
süper bi şey bende zaten oyunun telefona nasıl yüklendigini daha bugün ögrendim thaks
oguzkagan11
Üye
1000 oyun süper
gecegezgini_06
Üye
Konu Sahibi
süper bi şey bende zaten oyunun telefona nasıl yüklendigini daha bugün ögrendim thaks
sende yorumları ve cevapları okusan ıı olurdu
ekran boyutları bulmam yazmam neredeyse ımkansız cunku 4 yıllık bırıkımım var burada hangısı hangı ekran boyutu bılemıorum ındırıp bakman lazım
makifaltin
Üye
saol Da Bunları Sıkıstırsaydın daha iii olurdu benimki k700i Hafiza Az kullanan bili ama nese yinede saol
gecegezgini_06
Üye
Konu Sahibi
saol Da Bunları Sıkıstırsaydın daha iii olurdu benimki k700i Hafiza Az kullanan bili ama nese yinede saol