SymbianHacker
Kapalı Hesap
Tüm yorumları okuyup sonrasında o yorumu yazdım merak etmeyin. Ayrıca benighted işin bilincinde birisi farkındayım ama benim söylemek istediğim işin olup olmamasıyla ilgili değil. Birisi birşeyler yapmaya uğraştığını iddaa ediyor. Tamam belki yapamayacağı birşey ama buna bu kadar karşı tavır almanıza gerek yok. Sonuçta çöp adamlarla yapılmış bir oyunda bile emek var.
Ayrıca hiçbirşey yapmasa bile karşınızdaki kişileri bu şekilde eleştirme hakkınız yok. Eğer ki konunun gerçekliğinden şüphe ediyor ve böyle bir işin yapılamayacağını düşünüyorsanız bunu tatlı bir dille söyleyebilirsiniz. Eğer ki bu şekilde ifade edemiyorsanız kontrol panelinden konuya ait aboneliğinizi kaldırabilir ve forumun farklı konularına yoğunlaşabilirsiniz.
Lütfen fikir alışverişi, öneri ve benzer hatırlatmaların dışında tartışma çıkartıcı, kırıcı, itham edici cümleler kurmaktan kaçınınız. İyi forumlar.
ben onun yorumuna kesinlikle katıldığımı belirtmiştim. Hem nerden biliyorsun ? Belki sahte bir üyelik R58, belki bizi birbirimize düşürmek istiyor. Bunun için kavga etmeye değmez. Yaklaşık altı buçuk saat sonra konu çöpe gidecek zaten