işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Tüm yorumları okuyup sonrasında o yorumu yazdım merak etmeyin. Ayrıca benighted işin bilincinde birisi farkındayım ama benim söylemek istediğim işin olup olmamasıyla ilgili değil. Birisi birşeyler yapmaya uğraştığını iddaa ediyor. Tamam belki yapamayacağı birşey ama buna bu kadar karşı tavır almanıza gerek yok. Sonuçta çöp adamlarla yapılmış bir oyunda bile emek var.

Ayrıca hiçbirşey yapmasa bile karşınızdaki kişileri bu şekilde eleştirme hakkınız yok. Eğer ki konunun gerçekliğinden şüphe ediyor ve böyle bir işin yapılamayacağını düşünüyorsanız bunu tatlı bir dille söyleyebilirsiniz. Eğer ki bu şekilde ifade edemiyorsanız kontrol panelinden konuya ait aboneliğinizi kaldırabilir ve forumun farklı konularına yoğunlaşabilirsiniz.

Lütfen fikir alışverişi, öneri ve benzer hatırlatmaların dışında tartışma çıkartıcı, kırıcı, itham edici cümleler kurmaktan kaçınınız. İyi forumlar.

ben onun yorumuna kesinlikle katıldığımı belirtmiştim. Hem nerden biliyorsun ? Belki sahte bir üyelik R58, belki bizi birbirimize düşürmek istiyor. Bunun için kavga etmeye değmez. Yaklaşık altı buçuk saat sonra konu çöpe gidecek zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
KONUM KİLİTLİ OLDUĞU İÇİN VİDEO EKLEYEMEDİM MECBUREN YENİ KONU AÇTIM EROL ARKADAŞA MSJ ATTIM AMA ACMADI HERALDE MÜSAİT DEYİLDİ GÖRMEDİ MSJ,MI NEYSE KISADA OLSA HATASIZ Bİ DEMO HAZIRLADIM N8,de OYUN İÇİNDE HAREKET TUŞLARI YOK DİYE SORAN OLUCAKTIR TUŞLAR GÖRÜNMÜYOR AMA HAREKETİ ALGILIYOR EKRAN O ŞEKİLDE ALGILADI ASIL OYUNDA TUŞLAR ORJİNAL HALİYLE OLUCAKTIR.VE İLERİKİ GÜNLERDE OYUNDAN DAHA UZUN SÜRELİ VİDEOLAR PAYLAŞICAM.

arslanla

arslanla

Üye
Bir şey anlaşılmıyor ki görüntü kalitesi berbat şu videoyu biraz daha uzun ve net çekebilir misin?

MaxipmaN

Üye
video çok kötü

STaT!C

STaT!C

Üye
Video kalitesi çok iyi olmasa da s^3 için oyun çıkarmaya çalışman ve emek harcaman güzel. Konularını sürekli takipteyim. Umarım başarırsın. :good:

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
şansa elektrikler yoktu mecburen loj ışıkta telefonla cektim telinde çözünürlü iyi deyildi böyle oldu sırf bu gün videoyu koymak için ama ileriki günlerde daha uzun ve kaliteli bi oynanış videosu paylaşıcam.arkadaşlar.

dücane

dücane

Üye
ne kadar da video kalitesi bozuk olsa, verdigin sözünde durdun ya, bu da kiskananlara kapak olsun :)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar da video kalitesi bozuk olsa, verdigin sözünde durdun ya, bu da kiskananlara kapak olsun :)
sırf söz için elektrik aksiline rahmen bu videoyu cektim ama bu daha hiç bişey 2. Videoyu görünce tam şoke olacak bazı arkadaşlar

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
SymbianHacker konuya bakmış ama cevap yazmamış :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim muhteşem görünüyor yemin ederim. Yüreğine sağlık. Biraz oyun hakkinda bilgi verrmsn? Amaç ne nova tarzı bi oyun mu?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
.......

- - - Eklendi - - -

söz yiğidin kamcısıdır kim yigitmiş gördük bide hack görelim ne yapıcak. ;)

hack ve modifikasyon çalışmalarıma laf söyletmem. Lütfen yorumlarına dikkat et !

rsm39

rsm39

Üye
emegine sağlık.guzel gorunuyor ;)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim muhteşem görünüyor yemin ederim. Yüreğine sağlık. Biraz oyun hakkinda bilgi verrmsn? Amaç ne nova tarzı bi oyun mu?
Arkadaşım gerçekten heyacanlanmışsın hissettim bunu oyunumun konusu şu: DÜŞMAN VE YARATIKLAR TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞ ŞEHİRLERE BASKIN YAPARAK BÖLGEYİ TEMİZLİYORSUN,TAM HİKAYEYİ OYUNUMU BİTİRİP PAYLAŞINCA ANLATICAM, ve evet nova ile hemen hemen aynı olucak :)

- - - Eklendi - - -

BENİM SÖZÜM BENİM NAMUSUM GİBİDİR O KADAR ÖNEMLİ BEN YAPAMICAM HİÇ Bİ İŞ İÇİN SÖZ VERMEM GEÇTE OLSA BUNU GÖSTERDİM,ÖN YARGILI DAVRANAN ARKADAŞLARADA BİŞEY DİYEMEM HATASIZ KUL OLMAZ.CANLARI SAĞOLSUN,

asigsasi

asigsasi

Üye
oyunu çıkar telefonlara bi yükleyelim oyun iyi yada kötü ne olursa olsun senden o zaman bende özür dileyecegim

Polymath

Polymath

Üye
konu açılmış. Arkadaş videoda eklemiş. Helal olsun. Nokta

Polymath

Polymath

Üye
Tebrik ederim. Umarim bu oyun güzel olacak düzeye gElir ve bende emeğe saygı olarak seve seve alırım oyunu. Daha detayli ve daha iyi görüntüsünu bekliyoruz en kısa zamanda. Kolay gelsin.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Teşekkürler:) heyecanlandım şimdi :) ( telefonun x3 ama yakında s^3 cihazım olacak

burakkk97

Üye
:eller:

Üst Alt