İşte bada 2.0 karşınızda (Yeni Video eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esbalat

esbalat

Üye
Aynen gördüğüm eksikleri arkadaşta paylaşmiş zaten şuan için bu sorunlar mevcut beklicez artık

anselmo

Üye
ayrıca biraz daha kullanınca baya bi eksik olduğu ortaya çıkıyor
1 - ekran döndürmeleri odun gibi
2 - nereye girerseniz girin bağlantı istediğinde wirelesten bağlı bile olsanız ağ soruyo
3 - menünün ana ekrana gelmesi ve menüye tuşla değil ekrandaki bi butondan girilmesi iyi olmamış
4 - şu an için kişiselleştirme baya kısıtlı
5 - NDIS yok yada ben bulamadım
6 - telefon hakkında bölümü baya bi kısıtlı göründü gözüme
7 - ilk sayfada özelleştirmeye izin vermiyor
8 - im yok
9 - push özelliği için social hub üyeliği istiyor
10- apps de toplasan 30 - 40 uygulama var bada 2.0 için
11 - mesajlar bölümü çok dandik olmuş
12 - kulaklıksız 5.1 desteği gelecek dendi o da yoktu
+ ları

1 - görünüm çok daha iyi ve minimal
2 - dokunmatik mükemmel olmuş iphone 4 yanında halt yemiş
3 - müzikçalar güzel bi değişim geçirmiş
4 - internet tarayıcısı mükemmel olmuş
5 - titreşim düzeyi ayarlanabilir olmuş
6 - arkaplan kilitleme olayı ve döndürme kilidi gelmiş
7 - ayarlarda açılıp kapatılan menüler güzel bi butonla dengelenmiş

bunlar benim görüşlerim ve aklıma gelenler geldikçe yazarım şu an eski FW ye döndüm bütün programlarım silindi dolayısı ile zaten kies in tanıdığı sürüm yükleyecem diye akla karayı seçtim yükleyemeyen olursa ulaşsın bana anlatabilirim nasıl yüklendiğini tam orjinal fw nin

• Beğen
Tepkiler: clonexcell
tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Zaten bu Nisan ayı Alpha sürümü, o zamandan bu zamana çoğu şey değişmiştir. :)

ahmet_ist1995

Üye
siz daha iyi video ekleyinde biz izliyelim.
Kimseye yardım etmeden boşuna birşeyler söylemeyin.
Ayrıca konuyu paylaşan kişi,nerden alınıtı olduğunu niye yazmıyorsunuz?

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ettim ya paylaşan arkadaşa. Sonrada kendi telefonumuna yüklediğim bada 2.0.1 in videosunuda ekledim.

ahmet_ist1995

Üye
paylaşan arkadaşa teşekkür etmeyle yetmiyor malesef.
o kişi onu paylaşırken ne zorluklar çekiyor onu düşündümüz mü?
alıntı yapılan konu nerden alıntı yapıldıysa yazılır.
misal,alıntı:x sitesinden.

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
paylaşan arkadaşa teşekkür etmeyle yetmiyor malesef.
o kişi onu paylaşırken ne zorluklar çekiyor onu düşündümüz mü?
alıntı yapılan konu nerden alıntı yapıldıysa yazılır.
misal,alıntı:x sitesinden.
Arkadaşım niye kasıyorsun bu kadar?? Yaşın kaç 14-15 falan sanırım.

fullwar

fullwar

Üye
Çok güzel karşılaştırmalı bir video. Wave üzerinde çalışan 1.2 ile Wave 2 de çalışan 2.0 ı karşılaştırmışlar.

Edit:

Videoda HDBlog adı geçiyor uygun değilse mesajı silebilirim.

feliks01

Üye
arkadaşlar benim 8500 ve suanki versiyon 1.1 versiyon ben 1.2yi yüklemeden direkt2.0 yükleyebilirmiyim telefon spot geldi bir türlü güncelleme yapamadım bu konuda da yardımcı olurssanız sevinirim

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim 8500 ve suanki versiyon 1.1 versiyon ben 1.2yi yüklemeden direkt2.0 yükleyebilirmiyim telefon spot geldi bir türlü güncelleme yapamadım bu konuda da yardımcı olurssanız sevinirim

Sakın deneme bunu wave 1 için deil bu sürüm. Spot telefonsa sitede orginal fw ye dönüş diye başlıklar var ordaki adımları uygularsan kies telefonunu tanır ve güncellemeleri yapabilirsin.

fullwar

fullwar

Üye

Normal olarak Kies'ten sunulsaydı en son üretici yazılımına güncellerdi telefonu. Fakat şu anda çıkan Samsung S8530 Wave II için yayınlanan Bada 2.0 Beta (Testerlara sunulan test sürümü) sürümüdür. Bu sürüm sadece multiloaderla yükleniyor ve Wave II ye özel. Wave içinde bir beta yayınlayabilirler.

• Beğen
Tepkiler: feliks01

feliks01

Üye
Sakın deneme bunu wave 1 için deil bu sürüm. Spot telefonsa sitede orginal fw ye dönüş diye başlıklar var ordaki adımları uygularsan kies telefonunu tanır ve güncellemeleri yapabilirsin.

ben bu işlemi yaparsam artık otomatik güncellemeleri yapabilirmiyim yani çok güzel olurdu ya ama bulamadım yardımcı olurmusunuz hiç olmazsa 1.2 de olsunda 2.0 eylülde yüklerim teşekkür ederim

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım reklam olmasın #Reklam - Mesajı Rapor Edin# diye bi site var oradan araştır. Aydın hoca diye bi arkadaşın yayınladığı bir fw var onu yükle

----------Eklendi @ 16:12:00 ---------- Yazıldı @ 16:09:17 ----------

ben bu işlemi yaparsam artık otomatik güncellemeleri yapabilirmiyim yani çok güzel olurdu ya ama bulamadım yardımcı olurmusunuz hiç olmazsa 1.2 de olsunda 2.0 eylülde yüklerim teşekkür ederim

Reklam oluyo diye sitenin adını veremiyorum sana msnden ulaş bana [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt