Davut™;2543578' Alıntı:simsek 41 yazdığın son şey çok saçmaydı polemiğe gireçeğine Şikayet et Butonunu kullansan çok iyi yaparsın Cift tarflı Hakaret ediyorsunuz takımlara ...
Tarafsız bakınca olaya bir dengesizlik görüyorum ...
Konudaki alay ve ona istinaden yayılan mesajlar silinir ve sözlü uyarılırsa sorun çıkmayacağını düşünüyorum
Hıyar sözcüğü hakarettir, forman pembe derse bu hakaret değildir çünkü forma pembe ama maksadı alay etmek ise mesajının silinmesi gerekirdi diye düşünüyorum ...
sayın admin bizde yorulduk ama fanatik taraftarlar heryeri tartışma programına çeviriyorlar. bunlardan kaçış yok mu ?Arkadaslar bu forma konularındaki uygunsuz kelime kullanımlarınızdan yorulduk![]()
Tarafsız bakınca olaya bir dengesizlik görüyorum ...
Konudaki alay ve ona istinaden yayılan mesajlar silinir ve sözlü uyarılırsa sorun çıkmayacağını düşünüyorum
Hıyar sözcüğü hakarettir, forman pembe derse bu hakaret değildir çünkü forma pembe ama maksadı alay etmek ise mesajının silinmesi gerekirdi diye düşünüyorum ...

Alay etmek başka beğenmemek başka Levent Abi, diğer sayfalarda alay edilmiş, adamın damarına basılmış adam da demiş diyeceğini ... Doğru yapmış demiyorum ama dedirten de suçlu bence .
Futboldan ve muhabbetlerinden nefret ediyorum, üyeliğini ve dostlarını seven üyelere bu bölüme girmemelerini tavsiye ediyorum![]()
Ya Şimdi kafamı kurcalayan ney biliyormusunuz fenerbahçe yada beşiktaş böyle bir forma Çıkarsa forumdaki galatasaraylılar vay be ne güzel forma helal olsun diyip alkışlamazlardı heralde üzümlerimizi yiyelim Bağcıya dokunmayalım adalet konusuna Gelince admin ve Modların bu fenerli bunu affedelim dediğini görmedim duymadımda
doğrudur enes alay edilmemiştir demedim ben sadece demek istediğim aynısınıda bu arkadaşlar muhtelif zamanlarda daha agırlarını Yapmışlar o gün sorun olmuyor bugün başkası yaptıgı zaman adalet yok denmesine takılıyorum ben Yani burada sadece takım isimleri değişiyor konu fb ile alakalı olsa nasıl mesajlar yazılırdı düşünemiyorum bile Ayrıca yasaklamak girmemek yada yorum yapmamak bunlarda bir seçenek ama Medeni ve düşünen İnsanlarız birbinimizi Kırmadan yazamıcaksak Ne anlamı varki
doğrudur enes alay edilmemiştir demedim ben sadece demek istediğim aynısınıda bu arkadaşlar muhtelif zamanlarda daha agırlarını Yapmışlar o gün sorun olmuyor bugün başkası yaptıgı zaman adalet yok denmesine takılıyorum ben Yani burada sadece takım isimleri değişiyor konu fb ile alakalı olsa nasıl mesajlar yazılırdı düşünemiyorum bile Ayrıca yasaklamak girmemek yada yorum yapmamak bunlarda bir seçenek ama Medeni ve düşünen İnsanlarız birbinimizi Kırmadan yazamıcaksak Ne anlamı varki
http://www.maxicep.com/galatasaray/galatasaray-2010-2011-formalari-358870.html
buradan devam edelim arkadaşlar Zaten üst Konu olmuş