İşte 2010-2011 Formalarımız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
simsek 41 yazdığın son şey çok saçmaydı polemiğe gireçeğine Şikayet et Butonunu kullansan çok iyi yaparsın Cift tarflı Hakaret ediyorsunuz takımlara ...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ayrıntılara fazla takıyorsunuz, pembe sadece bir rengi ifade eden bir kelime, sadece kızların giydiği bir renk olma kavramına öyle bağlanmışınızki biri giyince bir şey olur.Çok saçma tartışmalara giriyorsunuz emin olun:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tarafsız bakınca olaya bir dengesizlik görüyorum ...
Konudaki alay ve ona istinaden yayılan mesajlar silinir ve sözlü uyarılırsa sorun çıkmayacağını düşünüyorum :)
Hıyar sözcüğü hakarettir, forman pembe derse bu hakaret değildir çünkü forma pembe ama maksadı alay etmek ise mesajının silinmesi gerekirdi diye düşünüyorum ...

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2543578' Alıntı:
simsek 41 yazdığın son şey çok saçmaydı polemiğe gireçeğine Şikayet et Butonunu kullansan çok iyi yaparsın Cift tarflı Hakaret ediyorsunuz takımlara ...

Yaw gerginlik için yazıyorsa yazmasın ve sırf onun için yaptıgına eminim. Onda akıl yok mupolemik yaratacağınaq dogru dürüst. Çok kötü desin tamam dice

denemeeee123456

Üye
GS forması olduğu sürece biz her formayı giyeriz . kim ne derse desin :)

arslansem

arslansem

Üye
Konudaki alay ve ona istinaden yayılan mesajlar silinir ve sözlü uyarılırsa sorun çıkmayacağını düşünüyorum :)
Hıyar sözcüğü hakarettir, forman pembe derse bu hakaret değildir çünkü forma pembe ama maksadı alay etmek ise mesajının silinmesi gerekirdi diye düşünüyorum ...

Dengesizliği görmemek için kör olmak gerekir Enes..

denemeeee123456

Üye
Arkadaslar bu forma konularındaki uygunsuz kelime kullanımlarınızdan yorulduk :polis:
sayın admin bizde yorulduk ama fanatik taraftarlar heryeri tartışma programına çeviriyorlar. bunlardan kaçış yok mu ?

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi

Ya şimd ibi beşiktşlı olara kbunu anlamazsın boşuna ugraşma 3 senedir saçma sapan alaylar var. Pembe denmesinin altında ne yatıyor sen anlamazsın onu .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Senle mi alay ediyor yoksa takımla mi ? Banane deyip geçsene yahu, hayatın onun alayına mi bağlı ?
Ben anlarım, her şeyin altında bir şey ararım ve bulurum da ama gereksiz ve saçma tartışmalara girmem çünkü bu tür tartışmalarda ya karşı taraf kırılıyor ya sen kırılıyorsun ya da ceza alıyorsun ... Sessiz kalmak en iyi cevaptır :)
Şikayet butonuna gelince, ise yaramadı ...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ya Şimdi kafamı kurcalayan ney biliyormusunuz fenerbahçe yada beşiktaş böyle bir forma Çıkarsa forumdaki galatasaraylılar vay be ne güzel forma helal olsun diyip alkışlamazlardı heralde üzümlerimizi yiyelim Bağcıya dokunmayalım adalet konusuna Gelince admin ve Modların bu fenerli bunu affedelim dediğini görmedim duymadımda

Aksi

Aksi

Üye

fb lı arkadaslar bunu hep yapıyor

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Alay etmek başka beğenmemek başka Levent Abi, diğer sayfalarda alay edilmiş, adamın damarına basılmış adam da demiş diyeceğini ... Doğru yapmış demiyorum ama dedirten de suçlu bence .
Futboldan ve muhabbetlerinden nefret ediyorum, üyeliğini ve dostlarını seven üyelere bu bölüme girmemelerini tavsiye ediyorum :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Alay etmek başka beğenmemek başka Levent Abi, diğer sayfalarda alay edilmiş, adamın damarına basılmış adam da demiş diyeceğini ... Doğru yapmış demiyorum ama dedirten de suçlu bence .
Futboldan ve muhabbetlerinden nefret ediyorum, üyeliğini ve dostlarını seven üyelere bu bölüme girmemelerini tavsiye ediyorum :)

doğrudur enes alay edilmemiştir demedim ben sadece demek istediğim aynısınıda bu arkadaşlar muhtelif zamanlarda daha agırlarını Yapmışlar o gün sorun olmuyor bugün başkası yaptıgı zaman adalet yok denmesine takılıyorum ben Yani burada sadece takım isimleri değişiyor konu fb ile alakalı olsa nasıl mesajlar yazılırdı düşünemiyorum bile Ayrıca yasaklamak girmemek yada yorum yapmamak bunlarda bir seçenek ama Medeni ve düşünen İnsanlarız birbinimizi Kırmadan yazamıcaksak Ne anlamı varki

Revengeful

Emekli Yönetici
Hepsi gayet güzel, ama siyahta olsaydı keşke

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kesinlikle katılıyorum abi, beşiktaş da olsa yine aynı şey olacaktı, fener de ...
Malesef abi, konular bunun imkansız olduğunun örneği, en iyisi hiç bulaşmamak :)

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Ya Şimdi kafamı kurcalayan ney biliyormusunuz fenerbahçe yada beşiktaş böyle bir forma Çıkarsa forumdaki galatasaraylılar vay be ne güzel forma helal olsun diyip alkışlamazlardı heralde üzümlerimizi yiyelim Bağcıya dokunmayalım adalet konusuna Gelince admin ve Modların bu fenerli bunu affedelim dediğini görmedim duymadımda

Beğenen beğeniyor. Ne demek demicekmişiz ..

doğrudur enes alay edilmemiştir demedim ben sadece demek istediğim aynısınıda bu arkadaşlar muhtelif zamanlarda daha agırlarını Yapmışlar o gün sorun olmuyor bugün başkası yaptıgı zaman adalet yok denmesine takılıyorum ben Yani burada sadece takım isimleri değişiyor konu fb ile alakalı olsa nasıl mesajlar yazılırdı düşünemiyorum bile Ayrıca yasaklamak girmemek yada yorum yapmamak bunlarda bir seçenek ama Medeni ve düşünen İnsanlarız birbinimizi Kırmadan yazamıcaksak Ne anlamı varki

Bir bak bir kez girdim mi ben fener forumuna daha ağırını yapmısız.... Banane kardeşim gelip saçma sapan konusmasalar yapılmaz hata bir arkadaşla 3. sayfada konustuk bir fenerli beeğndi diye şakaya vurmuştum. İddaa ediyorum bunu yapan gsli olsa onu savunan fbliler gsliyi savunmazdı

arslansem

arslansem

Üye

Yaparız..Daha beterini yaparız belki..Ben Galatasaray söz konusu olunca kendimi tutamıyorum arkadaş..
Ama burada söz konusu olan o değil.Mesele sizin iyi olmayan mesajlarınızın silinmemesi es geçilmesi,bizimkilerin ise hem silinip hem de ceza ya da uyarı almamız..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...