Açılış Maçına Özel Sınırlı Sayıda Forma Uygun Fiyatı İle Satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Açılış Maçına Özel Sınırlı Sayıda Forma Uygun Fiyatı İle Satışta

Açılış Maçına Özel Sınırlı Sayıda Forma 175 TL

15 Ocak 2011 tarihinde oynanacak Türk Telekom Arena açılış maçı olan Galatasaray – Ajax karşılaşmasına özel logolu formalar hazırlandı.

Adidas’la yapılan ortak çalışmayla 4. formamız olan 3 Çubuklu formamız hem Klasik Galatasaray logomuz hem de açılış maçına özel hazırlanan logonun yer aldığı özel bir tasarımla sınırlı sayıda üretildi.

Adidas'ın 2010 – 2011 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı için uluslararası Adidas model ve teknolojilerini uygulayarak hazırladığı tüm formalarda olduğu gibi özel bir kumaş teknolojisi kullandığı bu forma, Adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak dayanıklılıklarını artırıyor.

Sınırlı sayıda üretilen ve Türk Telekom Arena açılış maçında futbol takımımız tarafından sadece o güne özel kullanılacak olan bu formanın yalnızca 250 adeti sadece resmi satış sitesi üzerinden 175.00 TL’ye satışa sunulmuştur.

Siz de bu özel formaya sahip olmak istiyorsanız. resmi satış sitemizi ziyaret edin.

--------------- Ekleme ---------------

Aynı formanın logosuz olanı 90 lira, bu özel üretim bir formaymış. Agorada'ki Store'a geldi formalar ..

arslansem

arslansem

Üye
Offf :ehe

Mert

Mert

Üye
Logoya 85 Tl vereceğime gider 2 tane logosuz alırım:ehe

Ama forma çok güzel:oke:

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Bu formaları logolu / logosuz diye ayırmamak gerekir. Hatıra, koleksiyon ürünü alıyorum diye düşünülmeli.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
İmkanım olsa kesinlikle alırdım :naughty:

greenmile

greenmile

Üye
yüzde 90 ı elde patlar:ehe

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Yahu zaten 250 tane üretilmiş. Ne elde patlaması ? Espri yaptığınızı mı zannediyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...