İşte 2010-2011 Formalarımız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Arkadaşlar google dan yaptığım araştırmaya ve karşılaştırmaya göre somon çok açık tonlu.Bu ise mercan rengi..:D daha koyu tonlu.
Ki kaldı ki bunu somon olarak medya duyurmuştu.Forma mercan rengi olarak geçiyor

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Forma mercan diye yzıyor 365g24s.com dada ama arslan forma ben ce krem beyaz değil

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
bizim neden çubuklu formamız yok eskiden vardı çok da hoş duruyodu umarım gelecek yıl çubuklu forma da yaparlar

arslansem

arslansem

Üye
Perşembe maça mı gitsem acaba canım çekti :ehe
Bu arada arslan forma bej olarak geçiyor store da arkadaşlar

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
bizim neden çubuklu formamız yok eskiden vardı çok da hoş duruyodu umarım gelecek yıl çubuklu forma da yaparlar

Çubuklu forma fenevbahçenin klasiklerinden biri olduğu için pek alımı yok. Yav hala gsstore.org kendine gelemedi :D

Atakan

Atakan

Üye
Perşembe günkü maç 35 lira değil mi ? Gidemezsem 5. hafta İzmir'e geliyorlar nasıl olsa :D

--------------- Ekleme ---------------

reklam filmleri var. Konu sahibi arkadaş eklesin isterse ..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Perşembe günkü maç 35 lira değil mi ? Gidemezsem 5. hafta İzmir'e geliyorlar nasıl olsa :D

--------------- Ekleme ---------------

reklam filmleri var. Konu sahibi arkadaş eklesin isterse ..

Sağol

'Davut

'Davut

Üye
Ben beğendin 3 formayıda...:) Geçen sezonkinden kat kat Güzeller...

'Davut

'Davut

Üye
Arkadaşım Takımım Fenerbahçe diye beyenmicem mi...?:d:

Sen daha çok hayret edersin...:d:

haltie

haltie

Üye

güzel bu ama galatasaray gibi değil:s

forma bu bildiğimiz galatasaray.Arda bilerek giymiş heralde yakışmış:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

Aksi

Aksi

Üye

superler valla cok begendım ben..

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar bu forma konularındaki uygunsuz kelime kullanımlarınızdan yorulduk :polis:

arslansem

arslansem

Üye
Konuda yeni formalarımızı adamakıllı tartışırken Fenerbahçeli üyeler geliyor saçma sapan kışkırtıcı şeyler yazıyorlar biz de cevap vermek zorunda kalıyoruz.Burası Galatasaray bölümü ve uyarı alan ben ve simsek41 de Galatasaraylı.Burada ters bi durum yok mu sizce de?Bu sayfanın en üstünde yer alan İntifada adlı üyenin yorumu silinmiyor ben ilgilenmeyin boşverin dediğim yorum siliniyor.Hakikaten şaşırtıcı ve ilginç..Adını siz koyun..Yani şurada takımımızla ilgili 2 şey paylaşıyoruz tartışıyoruz ondan bile tad alamıyoruz.Soğutuyorsunuz gerçekten..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Atakan

Atakan

Üye
:hmmm
Milletin gerginlik yaratmak için mesaj yazdığı çok belli. Anlamakta zorluk çekiyorum bu kuralları. Doğruları söyleyenin mesajları siliniyor.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi

Pembe forma o pembe. :ehe

Hayır bu neden silinmiyor ve ayrıca 3. sayfada bir fenerli arkadaşa şakayla karışık bir mesaj yazmısım o bile silinmiş. Ben arkadaşa normal bir şey yazdım o da normal eşkilde cevap vermiş. Onlar silindiyse buda silinmeli. Büyük EŞİTSİZLİK var. Sorun yaratan o uyarı alan biziz. :bann::bann::bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...