Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

45 dakikadır bu konuyu okuyorum

Tepkiler: Samsunspor

.SeRDaR.

Üye

Çaya şeker bandırmıyorum önce eritiyorum sonra karıstırıyorum. :/

Tepkiler: Cezzbedici3
Tepkiler: Samsunspor
Bir aksilik olmazsa 15 tatilde istanbuldayım ama bu sefer avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım

Tepkiler: vapur dumanı

Metin MF

Üye
Benim anlamadığım da şu;gelmeyenlere neden geleceğine söz vermiş de gelmemiş gibi muamele ediyorsunuz abi? Bu konu ilk açıldığında ben o tarihte sakarya da olucam ve üzülerek gelemiyicem demiştim..

abi bir daha sakarya'ya gelirsen buluşalım olur mu

güven abının geldıgı okadar bellı ki
herkesi samsunspora çevırmıs
heyt be

fevzım ali bıde kızlar dısında dıgerlerını cok tanımıyorum
ama guzel bulusma olmus
alinın yanındakı arkadas bıde ardaya benzıyor
futbolcu ılk resımde olan

not olarak : fevzim yazdım bunu anladın sen

Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor ve vapur dumanı

Samsunspor

Emekli Yönetici
yoksa siz halâ evdemisiniz Kadıköyden selamlar

Esra dan tirnak paça show

Ekli dosyalar

Tepkiler: Cezzbedici3, vapur dumanı, Nextman ve 1 kişi daha
duman Vapuru reyize gelsin

Tepkiler: Cezzbedici3 ve vapur dumanı

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor ve vapur dumanı
Ve bir buluşmanın daha sonuna geldik
Benim için buluşma bu akşam sonuçlandı. Tabi daha devam ettirenleri de yok değil

Gece de dediğim gibi, benim için bulunmaz hint kumaşı gibiydi bu buluşma. Hayatımızdaki sinir, stresten uzaklaşarak kafalarımızı dağıttık resmen. Özellikle benim için çok faydalı olduğu perdelenemez. Hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..

Forumda yakından tanıdığımız arkadaşlarımızla yüzyüze görüşmenin güzelliği şöyle dursun, yeni yeni tanıdığımız, en fazla 3-5 muhabbetimizin olduğu arkadaşlarımızı yakından tanıyıp, samimileşme aşamasına gelmek apayrı bir tad verdi hepimize. Buradaki herkes birer inci taneleriydi Herkese tavsiye ederim bu insanlarla tanışmalarını..

Dün akşam herkes buluşmadan tel tel döküldükten sonra, Esra abla, Güven abi ve ben kaldık. Tam ayrılacaktım ki, bu 2 melek gibi insanın ısrarları neticesinde geceyi onlarla geçirmeyi kabul ettim. Dendiği gibi çok güzel bi muhabbet olacağı garantiydi. Bunu kaçırmayı göze alamazdım. Onlar da beni kaçırmayı göze alamadılar

Ve başladık İstanbul gezisine
Güven abinin döner takıntısı, Esra ablanın da minibüsçüye vermek zorunda kaldığı ayar haricinde hiç bi sorunla karşılaşmadık çok şükür

Biraz sancılı da olsa, sonunda eve ulaştık. Ve başladı o beklenilen muhabbet.. Aman Allah'ım, yanaklarımız uyuştu Hele o 6 yaşındaki velet yok mu.. Hem tatlı hem de hazır cevap, yok böyle bişey
Bu arada oynadığımız kelime üretme oyununda finale çıktığımı ve finalde gruplaşmanın ve sömürüye dayanamamın kurbanı olarak yenildiğimi vurgulamak istiyorum

Sonuç olarak; buluşma içinde buluşma gerçekleştirerek, Güven abiminde dediği gibi geleni 1, gelemeyeni 2 kez pişman ettik

Bi tane daha; Güven abime buradan da kazasız belasız yolculuklar diliyorum

Birazdan bendeki resimleri atacağım

...

Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 3 diğerleri