jigsaw_54 Üye Burak' Alıntı: erayyyy hacı gel yahu sende Genişletmek için tıkla ... bi gelebilsem zaten her şey çok farklı olur o gördüğünüz sakin eray yok artık vapur dumanı' Alıntı: eray kuzum ben bırakırım seni yine.hatta gidemezsen bizde kalırsın o gece..Annem ve ben varız annem seni gülmekten öldürsün Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: güzel olucak güzel Genişletmek için tıkla ... siz varya siiiiiz bilerek yapıonuz dimi
Burak' Alıntı: erayyyy hacı gel yahu sende Genişletmek için tıkla ... bi gelebilsem zaten her şey çok farklı olur o gördüğünüz sakin eray yok artık vapur dumanı' Alıntı: eray kuzum ben bırakırım seni yine.hatta gidemezsen bizde kalırsın o gece..Annem ve ben varız annem seni gülmekten öldürsün Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: güzel olucak güzel Genişletmek için tıkla ... siz varya siiiiiz bilerek yapıonuz dimi
jigsaw_54 Üye haber verdiğine bişi demedim zaten teşekkür ederim de gelemiyorum işte şu iş beni çok engelliyor
pelın_ Konu Sahibi jigsaw_54' Alıntı: haber verdiğine bişi demedim zaten teşekkür ederim de gelemiyorum işte şu iş beni çok engelliyor Genişletmek için tıkla ... ama adın çok gecer hc meraklanma ordaymışsın gıbı üzülme sen
jigsaw_54' Alıntı: haber verdiğine bişi demedim zaten teşekkür ederim de gelemiyorum işte şu iş beni çok engelliyor Genişletmek için tıkla ... ama adın çok gecer hc meraklanma ordaymışsın gıbı üzülme sen
pelın_ Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Bu Sefer Sakin Bir Necmati olacak Genişletmek için tıkla ... ağır abi
Burak Üye pelın_' Alıntı: ağır abi Genişletmek için tıkla ... biz hep öyleyiz aslında. alem duruşumuza hasta.
pelın_ Konu Sahibi Burak' Alıntı: biz hep öyleyiz aslında. alem duruşumuza hasta. Genişletmek için tıkla ... ayy Burak hıı deliler görürüm sakin necmi olucakmış nasıl durcak o yerınde yaa
Burak' Alıntı: biz hep öyleyiz aslında. alem duruşumuza hasta. Genişletmek için tıkla ... ayy Burak hıı deliler görürüm sakin necmi olucakmış nasıl durcak o yerınde yaa