Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (10.11.2012)

sinirlenme sağlık olsun. rızasız yola cıkarsan başına gelmedik iş kalmaz sende okul gezisi var de 1 gunluk filan belki oyle izin alabilirsin. olmadı tv programına gidiyorum dersin

Katılıyorum.
Babamın rızası olmadığı halde bir keresinde arkadaşlarla pikniğe-yüzmeye falan gitmiştik hava durumunda yağmurlu göstermediği halde bardaktan boşanırcasına yağdı hava da buz gibi olmuştu

Tepkiler: vapur dumanı
yepp
edit: Bunu buluşmaya katılma mesajın için yazdım bi yanlış anlaşılma oldu

Hatırlıyorum annemin " asla ve asla gitmeyeceksin " diye bağırarak izin vermediği yere gittim ve çok güzel vakit geçirdik. Akşam eve döndüm hayatım normal devam ediyordu ?

yavv geliyosun İsmail uzatma
Sana çay içmeye gelicez dedik işte

- - - Eklendi - - -

Otururum bir çay içeriz bardak dibe inmeden muhabbeti kurarız, ikinci bardağı yarılayınca annen izin vermiş olur.. Son fırtı çeker kalkarız..

- - - Eklendi - - -

Bu kadar işte

Tepkiler: CanKartaL ve minoo
Sen gelince içeri alır misafirlik neyse onları yapar. Sonra bana " ismail gelsene bi" der ve arka odada bana demediğini bırakmaz.

- - - Eklendi - - -

:

Software95

Ben aslında buluşmaya gitmeyeceğim, iş teklifi geldi için İstanbula gitmeyi düşünüyorum.Detayları konuşmaya gitmek istiyorum telefondan olmuyor bu işler

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Buluşmanın başında birbirini tanımayanlar sadece tokalaşacak, ayrılırken herkes sarılacak

Tepkiler: CanKartaL, Samsunspor, Cezzbedici3 ve 1 kişi daha

Ben öyle ortamları sevmem bana göre buluşma en fazla 3 kişi ile olur.Grup buluşması bana ters

sonuçta herkesin bir popisi vardır

[video=youtube;xk5YfJOfbLI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xk5YfJOfbLI[/video]

Ben öyle ortamları sevmem bana göre buluşma en fazla 3 kişi ile olur.Grup buluşması bana ters
Tamam sen yan masada otur hacı biz ikişer ikişer yanına geliriz masa üç kişiden fazlasını görmez

Tepkiler: CanKartaL, Samsunspor ve minoo