Formattan önce dikkat etmedim şu an boşta iken % 1 - 2 oluyor ve ısınma düzeldi saatlerce oyun oynadım yinede de aşırı ısınma yapmadı 75 derece civarı izledi. daha önce boşta 88 derecenin altına düşmüyor fan durmadan çalışıyordu işin aksi tarafı bilgisayar işlemci aşırı isininca resetler benimki hiç tepki vermiyordu sadece takılıp kalıyordu.İşlemci kullanımı yüzde kaç?
Anladım o zaman bi de Windows 8 ile deneme yapayım teşekkür ederim75 derece hala fazla. Aynısı benim kuzendede oluyordu. Asus K53Sv laptop, windows8 yükleyince düzelmişti.

O ne ya buz gibi İşlemci Allah Allah bu nedir ya. kardeşim özel bi fan falan mı kullanıyorsun :S
![]()
![]()
abi siz neler diyosunuz ne yapıyosunuz bilgisayarla öyle 80 dereceler 90 dereceler
![]()
![]()
Senin işlemci de intel mi kardeşim intelde mi sorun acabaBenim 90°den aşağı inmiyor, Notebook u düşürdum kenarı yamuldu vu yüzden garantiye de yollayamiyorum
Senin işlemci de intel mi kardeşim intelde mi sorun acaba
Evet intelSenin işlemci de intel mi kardeşim intelde mi sorun acaba
O
O ne ya buz gibi İşlemci Allah Allah bu nedir ya. kardeşim özel bi fan falan mı kullanıyorsun :S
Anladım kardeşim bende 54 dereceyi hiç göremedim bakımını bende sürekli olarak yapmaya çalışıyorum 90 dan 75 e düşünce çok sevindim ama 75 de normal değilmiş demekkiyok amd stok fan var ama sürekli bakımını temizliğini yapıyorum max 54 dereceyi gördü metro last night fu ll çözünürlük oynarken
laptopu nasıl açıp temizlediniz anlayamadım garanti bitse?
garantisi bitmemiş laptopu açık temizlemek çok saçma değil mi anlaşılsa içinin açıldığı diyorumNasıl yani?

garantisi bitmemiş laptopu açık temizlemek çok saçma değil mi anlaşılsa içinin açıldığı diyorum![]()