Öneri İşlemci fena ısınıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bilmem genel söyledim ya herhangi bir virüs işte :D

• Beğen
Tepkiler: LYSF

Uhops

Uhops

Üye
İşlemci kullanımı yüzde kaç?

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci kullanımı yüzde kaç?
Formattan önce dikkat etmedim şu an boşta iken % 1 - 2 oluyor ve ısınma düzeldi saatlerce oyun oynadım yinede de aşırı ısınma yapmadı 75 derece civarı izledi. daha önce boşta 88 derecenin altına düşmüyor fan durmadan çalışıyordu işin aksi tarafı bilgisayar işlemci aşırı isininca resetler benimki hiç tepki vermiyordu sadece takılıp kalıyordu.

Uhops

Uhops

Üye
75 derece hala fazla. Aynısı benim kuzendede oluyordu. Asus K53Sv laptop, windows8 yükleyince düzelmişti.

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye

:D :D :D abi siz neler diyosunuz ne yapıyosunuz bilgisayarla öyle 80 dereceler 90 dereceler :D :D

.caner.

.caner.

Üye
Benim 90°den aşağı inmiyor, Notebook u düşürdum kenarı yamuldu vu yüzden garantiye de yollayamiyorum

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Ne bileyim resimde arkadaşın işlemci amd olunca olabilir mi diye düşündüm:)

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
O

O ne ya buz gibi İşlemci Allah Allah bu nedir ya. kardeşim özel bi fan falan mı kullanıyorsun :S

yok amd stok fan var ama sürekli bakımını temizliğini yapıyorum max 54 dereceyi gördü metro last night full çözünürlük oynarken

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
yok amd stok fan var ama sürekli bakımını temizliğini yapıyorum max 54 dereceyi gördü metro last night fu ll çözünürlük oynarken
Anladım kardeşim bende 54 dereceyi hiç göremedim bakımını bende sürekli olarak yapmaya çalışıyorum 90 dan 75 e düşünce çok sevindim ama 75 de normal değilmiş demekki

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
ortala üst sınır 72-73 tür 40 civarda çalışması lazım onun valla kesinlikle baktır bi yere öyle kullanılmaz hacı o

MaxipmaN

Üye
laptopu nasıl açıp temizlediniz anlayamadım garanti bitse?

MaxipmaN

Üye
1seneliği görüncü bitmedi sandım pardon :)