o kraliyet sembolik canım benim![]()
Dinin amacı toplum davranışlarını değiştirmek, yanlış olanları engelleyip, birey ve toplumun dünya ve ahiret mutluluğunu sağlayacak düzenlemeler yapmaktır...şöyle birşey var biz dinin vicdani bir husus olduğuna inanıyoruz hem bu zamanda şeriat ile yönetilemeye kalksak yine şeriatın gereklerini kendine göre yorumlayıp uygulayan yöneticiler olacak insan her zaman nefsine göre hareket eder![]()
Seriat sistemi mi istiyorsunuz yani? Demokrasi de rahat batıyor sanırım?
- - - Eklendi - - -
Bu nasıl bir islem?
şöyle birşey var biz dinin vicdani bir husus olduğuna inanıyoruz hem bu zamanda şeriat ile yönetilemeye kalksak yine şeriatın gereklerini kendine göre yorumlayıp uygulayan yöneticiler olacak insan her zaman nefsine göre hareket eder![]()
din sadece vicdana degil ahlaka, ekonomiye, sanata aklina gelen herseye seslenir. Tuvalet adabini bile ogretir gerisini artik sen dusun.Olm bak git . Hadi ordan . Ne diyon sen. Ne diyo bu liseli . Biraz siyer oku bre cahil . Yeterdinde zorlama yoktur...şeriat gelince siz bu kadar rahat olacağınızı mı zannediyorsunuz tüm lüksünüz israf haramdır denilip alınacak![]()

okudum kardeşim merak etme üslubuna dikkat et ayrıca neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayette iyi biliyorum azıcık düşün kafa yor emi kafan acımaz...Olm bak git . Hadi ordan . Ne diyon sen. Ne diyo bu liseli . Biraz siyer oku bre cahil . Yeter![]()
Tamam hacı siz doğruyu bildiğiniz şekilde dolaşın ayrıca ben bağnaz değilim ok bütün tarihi olaylar hakkında
okudum kardeşim merak etme üslubuna dikkat et ayrıca neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayette iyi biliyorum azıcık düşün kafa yor emi kafan acımaz...

Müslüman insan zengin olamaz dense simdiki kapitalist sisko göbekli is adamlarımız ne derdi yada misinleme olarak ne yapardi da ülkenin herseyi alt üst olurdu?
Seriat iyi uygulansa en iyi sistem o olurdu diyosunuz da.Laiklikte kötü olan ne? Eziyet iskence falan dedi bi arkadas bu mu kötü yanı?
Ee ama laiklikte iskence sart yada emir degil ki.Demek ki laiklik te düzgün uygulansa çok çok daha iyi olucak.
Laiklik sana dinsiz ol demiyor ki.İbadetini yap rejim seni çok baglamaz yerin hazır olur cennette merak etmeyin.
Orta yolu bulun diyor aristo.Orta yolu bulmamıs insanlar yani muhalifler her konuda mutlak olucaktır.
Herkesi memnun etmek imkansız..
![]()

Bi koç holding bi sabancı zekat verse Türkiye'de fakir kalır mı ?Islamda zenginlik yasaklanmis degil sadece paranin para kazanmasi (kapitalizm) yasaklanmistir. musluman dunyanin en zengini olabilir ancak kapitalist olamaz. Isciye hakkini fakire zekatini verecektir.
karı kıza bakmak haTamam hacı siz doğruyu bildiğiniz şekilde dolaşın ayrıca ben bağnaz değilim ok bütün tarihi olaylar hakkında
yorum üretiyor ve keşke diyorum not alıyorum otobüsteyken laikliğin gereği olarak karı kıza bakmak yerine onları düşünüyorum . Kapitalizminiz ve Volteriniz size kalsın ben almıyayım.
vay anasını demek şimdiye kadar boşa parmaklarımı yormuşum...
karı kıza bakmak havay anasını demek şimdiye kadar boşa parmaklarımı yormuşum...
sen haklısınDinim için her şeyimi veririm. Rahat için dinimi satmam ben kaçar yoksa ağzım bozulcak ban alcam siye iyi laiklikleralırsın padişahını şeriatını üç beş sene sonra özgürlük savaşçısı olursun...

bu kadarsınız işte...Dinim için her şeyimi veririm. Rahat için dinimi satmam ben kaçar yoksa ağzım bozulcak ban alcam siye iyi laiklikler![]()