bu kadarsınız işte...

din her daim halkı uyutmak için bir araç olarak kullanılmıştır şu an ülkemizdede durum böyledir ben burda dinime laf söylemiyorum haçlı seferleride bu şekilde başlamıştır...
- - - Eklendi - - -
bu kadarsınız işte...
Bi koç holding bi sabancı zekat verse Türkiye'de fakir kalır mı ?
din her daim halkı uyutmak için bir araç olarak kullanılmıştır şu an ülkemizdede durum böyledir ben burda dinime laf söylemiyorum haçlı seferleride bu şekilde başlamıştır...
- - - Eklendi - - -
bu kadarsınız işte...
artık yok mu mod filanbak sana diyorum alırsın şeriatını artık bu devirde nerden bulacaksan ileri görüşlü donanımlı padişahını tahtını bir müddet çıkarsın seferine canın tatlı gelir sıkıya gelemezsin herşeyine kota konur meydanlarda özgürlük naraları atamaya başlarsın...daha dilini tutamıyorsun benim ağzım bozulacak falan bilgisayarın başında neler diyorsundur artık orasını bilemiyorum...Biz kuklayız malız bağnazız körüz aklıevveliz salağız çağdışıyız gericiyiz gerillacıyız örümcek kafalıyız sen doğrusun anlıyorum
Ah bir o gunleri gorebilsek. Zenginin fakiri unutmadigi bir zamani gozlerimle gormek isterdim dogrusu. Abd yada japonya sadece bir yil butcelerinin yarisini dunya fakirlerine verseler onumuzdeki yirmi yil ac acikta fakir kalmaz dunyada.
Ama gercekte olansa birak dunyayi abd ve japonyada copten ekmek toplayan insanlar var. Tukuresim geliyor boyle anlaysa.
Bir ara japonyada acliktan olen yasli bir adamin acikli mektubu yayinlanmisti. Devlete el acmis yardim dilenmis ama kapitalizmin geregi mahkeme onu acliga mahkum etmisti. Mektubunda (gunlukte olabilir tam hatirlamiyorum) ah simdi bir tas princ olsaydi diyordu.
Iste vicdanli insanlarin gozlerini yasartacak, vicdanini kanatacak bu tur olaylara kordur kapitalizm, darvinizm ve kominizm. Cunku bunlar ezilip yok olmaliki kalkinilsin.
bak sana diyorum alırsın şeriatını artık bu devirde nerden bulacaksan ileri görüşlü donanımlı padişahını tahtını bir müddet çıkarsın seferine canın tatlı gelir sıkıya gelemezsin herşeyine kota konur meydanlarda özgürlük naraları atamaya başlarsın...daha dilini tutamıyorsun benim ağzım bozulacak falan bilgisayarın başında neler diyorsundur artık orasını bilemiyorum...
bak sana diyorum alırsın şeriatını artık bu devirde nerden bulacaksan ileri görüşlü donanımlı padişahını tahtını bir müddet çıkarsın seferine canın tatlı gelir sıkıya gelemezsin herşeyine kota konur meydanlarda özgürlük naraları atamaya başlarsın...daha dilini tutamıyorsun benim ağzım bozulacak falan bilgisayarın başında neler diyorsundur artık orasını bilemiyorum...
Konu değiştirme hacı . Hani karı kız laiklik olayı parmakların yorulmuştu neyse barışalım hakkını helal et de hak olmasın gereksizüslubuna dikkat et burası kahvehane değil insanoğlu böyledir kardeşim sıkıya gelemez sokakta örtünenlere dönüp bakıyorumda 10 kişiden sadece 3 ü adabınca örtünmüş gerisi...

te Allah'ım ya bana komedyen diyen arkadaş stand-up yapıyor burda... ben dinimi hiçbir çakalın eline alet ettirmem hiçbir şekilde kullandırtmam kimse benim dinim üzerinden prim yapmaya çalışamaz...Konu değiştirme hacı . Hani karı kız laiklik olayı parmakların yorulmuştu neyse barışalım hakkını helal et de hak olmasın gereksiz![]()
te Allah'ım ya bana komedyen diyen arkadaş stand-up yapıyor burda... ben dinimi hiçbir çakalın eline alet ettirmem hiçbir şekilde kullandırtmam kimse benim dinim üzerinden prim yapmaya çalışamaz...
- - - Eklendi - - -
olay bu yani..yoksa bende isterim bacımın örtüsüne el uzanmasın ama şu devirde insan kendini kurtarmaya bakmalı...
hakkını helal et tartışmayı bitirelim tamamverebilirsin cevabını ben hiçbir zaman kin tutmam hakkım sana helal olsun sende helal et de ben seninle baştan muhabbete girmekle hata etimişimCevabım var da vermeye gerek yokhakkını helal et tartışmayı bitirelim tamam

verebilirsin cevabını ben hiçbir zaman kin tutmam hakkım sana helal olsun sende helal et de ben seninle baştan muhabbete girmekle hata etimişim
- - - Eklendi - - -
keşke klavyemi boşuna eskitmeseydim...

klavye başında mücahit oldun ondan da ileriye gidemezsin zaten seni günlük hayatında çok merak ediyorum biz senin gibi dini süleymancı kurslarında öğrenmedikHelal olsun . Ağır kaçıyor ama . Yaş gibi egoların varsa Maxicepte işin ne . Zaten akıl yaşta değil başta bunu aynı şeyleri tekrar tekrar döndürüp söylemenle kanıtlamış oldun tamam yeter sıkıldım son cevabım ben yokum.![]()

işte buraya gelmemeliydi bundan korkuyordum işin içine tarikat ve cemaatler karişmasın
klavye başında mücahit oldun ondan da ileriye gidemezsin zaten seni günlük hayatında çok merak ediyorum biz senin gibi dini süleymancı kurslarında öğrenmedik![]()
Msn ye cevirdiniz hee bir titresim gondereyim de gorun gununuzu![]()