İran'ı vurmaya hazırız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İran'ı vurmaya hazırız
İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, ordusunun İran nükleer reaktörlerini vurabilecek güçte olduğunu söyledi.
06.06.2012 10:35

İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, İsrail Parlamentosu Knesset'te yaptığı konuşmada, "Askerlerim, İran nükleer reaktörlerini vurabilecek güçte. İran nükleer reaktörlerini vurmaya hazırız" dedi.
Muhtemel bir saldırıya askerlerin hazır olduğunu belirten Gantz, "Biz İran'ı vurmaya hazırız fakat İran'ın nükleer programlarından vazgeçmesini sağlayabilecek tek şey yine İran halkıdır" ifadesini kullandı.
İsrail basını ise yöneticilerin İran'a yönelik bu tür açıklamalarından rahatsızlık duyuyor. Özellikle Gantz'in "2018 yılında bugün karşımızda olan 3 farklı güçle birden savaşa hazır olacağız" şeklindeki açıklamasını çok ağır bulan ve eleştiren İsrail basını, sürecin bu tip açıklamalara uygun olmadığı görüşünü savunuyor.

• Beğen
Tepkiler: savas_yal

hidayet02

hidayet02

Üye
İran'ı Kendi Nükleer Silahınla vs.vs Silahlarınla Vuracaksın, Niye Ondada Nükleer Silah Var Diye, Be Beyinsiz Sendede Var Nükleer Ondada Var... sen Kendini Ne Sanıyon?... Töbe Haşaa!

Neyse, Al Birini Vur Ötekisine...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bizde haritadan silmeye hazırız

Kaya0362

Üye
İran'ı Kendi Nükleer Silahınla vs.vs Silahlarınla Vuracaksın, Niye Ondada Nükleer Silah Var Diye, Be Beyinsiz Sendede Var Nükleer Ondada Var... sen Kendini Ne Sanıyon?... Töbe Haşaa!

Neyse, Al Birini Vur Ötekisine...

iranda demokrasi yok bugün halen 1400 yıl öncesi olan insanlık dışı geleneği şeriat kanunu ile yönetilen ve savaş nidaları atan bir ülkenin eline nüklüer silah verilmez yarın birgün türkiyeyede posta koyduğunda görürsün ben abdyi sevmem ama Abd iran türkiyeye tehdit diyorsa tehdittir

Polymath

Polymath

Üye
İran'ada pek güvenilmez aslında ama Avrupa mı iran mı dersek iran derim. Aslında Türkiye'nin kendisinden başka dostu yok. Ama bölgede Herhangi bir savaşta İran'ın yanımızda olması bizi daha güçlü yapar.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu savaş böyle başlayacaktı. Birkaç sene önce, bunların hepsinin konuşulduğu bir konuşma sızdırılmıştı. Bilmyiroum, Siyonistlere, Masonlara, Illuminati'ye inanır mısınız; ancak ben var olduklarına inananlardanım. Dünya'da epeyce güçleri var.

hidayet02

hidayet02

Üye
iranda demokrasi yok bugün halen 1400 yıl öncesi olan insanlık dışı geleneği şeriat kanunu ile yönetilen ve savaş nidaları atan bir ülkenin eline nüklüer silah verilmez yarın birgün türkiyeyede posta koyduğunda görürsün ben abdyi sevmem ama Abd iran türkiyeye tehdit diyorsa tehdittir

Zaten "Al Birini Vur Ötekisine" Demiştim:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
üçüncü dünya savaşı olacak Türkiye en zengin bor madenlerine sahip ülkelerden biri.. Yani Türkiyeyi 3. Dünya savaşında yeni bir kurtuluş mücadelesi bekliyor olacak bu kaçınılmaz tabi doğrusunu Allah bilir..

x-scarface

x-scarface

Üye

aynen doğru bencede.

HaqperesT

HaqperesT

Üye

Seriat kurani kerimin emirleridir.
Israil 3000 yillik musevi seriati ile yonetiliyor.
Seriata hukukcularin bakis acisi soyledir cezalarinin caydiriciligi yuksek ve ceza verilmesi en zor hukuk sistemidir. Hirsizlarin ve tecavuzculerin korkulu ruyasidir. Cunku oyle bir sistemde pis insanlar barinamazlar.
Mantigin Yil hesabiyla calisiyorsa demokrasinin kokeni eski yunanlilara dayanir. Yani demokrasi daha ilkel sayilmali bu hesapla.

• Beğen
Tepkiler: madrid1902
doctorrr

doctorrr

Üye
demokrasi aptallar rejimidir :o

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Seriat kurani kerimin emirleridir.
Israil 3000 yillik musevi seriati ile yonetiliyor.
Seriata hukukcularin bakis acisi soyledir cezalarinin caydiriciligi yuksek ve ceza verilmesi en zor hukuk sistemidir. Hirsizlarin ve tecavuzculerin korkulu ruyasidir. Cunku oyle bir sistemde pis insanlar barinamazlar.
Mantigin Yil hesabiyla calisiyorsa demokrasinin kokeni eski yunanlilara dayanir. Yani demokrasi daha ilkel sayilmali bu hesapla.

aynen herkese çok kötü birşeymiş gibi gösterdiler

- - - Eklendi - - -

demokrasi aptallar rejimidir :o

o kadar da değil :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Şeriat o kadar iyi değil. Laik değil. Aynı ülkede farklı dinden insanın yaşama standardı demokrasiye oranla düşüyor.

Ben şahsen dine bağlı bir devlet yönetimini sağlıklı bulmuyorum. Müslümanım ancak bulmuyorum. Yahudilerin yaptığı da hoş değil, onların gücü ve imkanı fazla.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Şeriat o kadar iyi değil. Laik değil. Aynı ülkede farklı dinden insanın yaşama standardı demokrasiye oranla düşüyor.

Ben şahsen dine bağlı bir devlet yönetimini sağlıklı bulmuyorum. Müslümanım ancak bulmuyorum. Yahudilerin yaptığı da hoş değil, onların gücü ve imkanı fazla.

Biraz tarih oku o zaman osmanli selcuklu vs vs

Islamda dinde zorlama yoktur
Diger dinler kendi hukuk kurallarini uygulayabilirler.

Dunyanin neresinde boyle esneklik var
Ingilizler bunu uyguluyor mesela ingilterede seriat mahkemeleri var. Yani herkes hukukunu uygulayabilsin yaklasimi var.

oyle herseye onyargiyla degil muhakeme ederek yaklasin

doctorrr

doctorrr

Üye

aynen herkese çok kötü birşeymiş gibi gösterdiler

- - - Eklendi - - -

o kadar da değil :D
bunu ben değil platon söylüyür...

- - - Eklendi - - -

şu söz çok hoşuma gider;
Yoksulluğu azaltmadan zenginliği arttıran ve suç işleme bakımından,sayılardan daha hızlı artış gösteren bir toplumsal sistemin özünde çürümüş birşeylerin olması gerekir. Karl Marx

Del Rey

Del Rey

Üye
Laiklik ne onu bile bilmiyorsun sanırsam. Nedir bu milletteki Osmanlı'yı geri getirme arzusu? O topraklar alındığı gibi Siyonistler tarafından tekrar alındı. Al sana Osmanlı.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
zamanında Osmanlı toplumu bir arada tutulmak için din kulanılmıştır gel gör ki ayyaş padişahlarımız bile vardır :o din bence bu şekilde kullanılmamalıdır...

Del Rey

Del Rey

Üye
Dinin nasıl kullanıldığı önemli. Osmanlı'nın son zamanları Din halkı yönlendirme amaçlı kullanılmıştır. Aynı şeyi Papa ve papazlar da yapmakta.

• Beğen
Tepkiler: _K@YIP_ ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
ben dinin vicdanı bir husus olduğuna inanırım bunun bir araç olarak kullanılmasına karşıyım bunu ha osmanlı padişahı yapsın ha papa farkeden birşey yok hepsinde halkın en nazik tarafı değerlendirilmiştir...

Del Rey

Del Rey

Üye
Haklısın. Halk Din ile çok kolay yönlendirilebilir. En hassas olduğumuz nokta.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...