İran'ı vurmaya hazırız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ingilteredeki kraliyet sembolik degildir ve kanunlari onar ancak cok nadir redettigi icin sembolik zannedilir.

" Yasalar çıkarılırken önce
Avam Kamarası 'nda ele
alınır ardından Lordlar
Kamarasında da ele alınır ve
Kraliçenin onayı ile
yürürlüğe konulur."(wiki alinti)

Bu sembolik mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Seriat kurani kerimin emirleridir.
Israil 3000 yillik musevi seriati ile yonetiliyor.
Seriata hukukcularin bakis acisi soyledir cezalarinin caydiriciligi yuksek ve ceza verilmesi en zor hukuk sistemidir. Hirsizlarin ve tecavuzculerin korkulu ruyasidir. Cunku oyle bir sistemde pis insanlar barinamazlar.
Mantigin Yil hesabiyla calisiyorsa demokrasinin kokeni eski yunanlilara dayanir. Yani demokrasi daha ilkel sayilmali bu hesapla.

çok doğru söylemişsin. :oke:

- - - Eklendi - - -

türkiye karışmasında israil iranı vurursa vursun zaten iranın ne dini ne imanı kalmış dinsizin hakkından imansız gelir derler.

:hmmm

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Demokrasilerde cogunlugun azinliga adaletsizligi varsa sevmem ben o demokrasiyi. Adalet yonetim biciminden once gelir. Demokrasi nutuklari atip insanlari eziyorsa bir yonetim, nasil sevip destek vereyim.
Viktor hugoyu bazan cumhuriyetci sonra tekrar kral taraftari yapan budur.

TheCower

TheCower

Üye
O değilde neden göz çıkmaz bu topraklardan? Dün Libya, bugün iran, yarın suriye, ertesi gün bize sıra gelecek. Artık dost bile dost değil, tek isteğim düşmanım mert olsun.

handci04

handci04

Üye
O değilde neden göz çıkmaz bu topraklardan? Dün Libya, bugün iran, yarın suriye, ertesi gün bize sıra gelecek. Artık dost bile dost değil, tek isteğim düşmanım mert olsun.

uyi dedin son sırada türkiyenin uşaklık yaparsan piyon olursan senin sonunda yakındır

Seriat kurani kerimin emirleridir.
Israil 3000 yillik musevi seriati ile yonetiliyor.
Seriata hukukcularin bakis acisi soyledir cezalarinin caydiriciligi yuksek ve ceza verilmesi en zor hukuk sistemidir. Hirsizlarin ve tecavuzculerin korkulu ruyasidir. Cunku oyle bir sistemde pis insanlar barinamazlar.
Mantigin Yil hesabiyla calisiyorsa demokrasinin kokeni eski yunanlilara dayanir. Yani demokrasi daha ilkel sayilmali bu hesapla.

büyük bir dünya savaşında ayakta kalacak tek müslüman devlet irandır türkiye müslüman devleti değildir artık

Cumhuriyet ve demokrasi insanlık için en adaletli ve en sorunsuz sistemdir.
Yeterki düzgün yönetilsin doldurusa getirlmesin.
Demokrasi yok diyenlere inat ülkemiz dünyanın en demokrat ülkesi belkide.Teröristlerden bile af dilememizi isteyebiliyor vekillerimiz düsünebiliyo musunuz?
Dilemeyince demokrasi yok oluyomus ! Demokrasi olmayan bi ülkede,demokrasi yok diyemezsin paşam.
İki kesimde bi tarafından tutup çekistiriyo cumhuriyeti sagcısı solcusu ama su bi gerçek ki ikisininde istedigi cumhuriyet Atatürk'ün bizlere armagan ettigi ve bekçileri kıldıgı cumhuriyet degil..

teröristten değil ölen ınsanlardan yarısı çocuk olanlardan

ben Kürd üm türk değilim yeri gelince ecdadımız diye yere göğe sığdıramadığınız bir cihanı fethetmiş 600 küsür yıl dünyaya hükmetmiş osmanlıyı nasıl beğenmezsiniz? bir laiklik dile dolanmış dendiği gibi vicdan ve adalet olsa idi eğer bu sahte sistemler olmazdı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
uyi dedin son sırada türkiyenin uşaklık yaparsan piyon olursan senin sonunda yakındır

büyük bir dünya savaşında ayakta kalacak tek müslüman devlet irandır türkiye müslüman devleti değildir artık

teröristten değil ölen ınsanlardan yarısı çocuk olanlardan

ben Kürd üm türk değilim yeri gelince ecdadımız diye yere göğe sığdıramadığınız bir cihanı fethetmiş 600 küsür yıl dünyaya hükmetmiş osmanlıyı nasıl beğenmezsiniz? bir laiklik dile dolanmış dendiği gibi vicdan ve adalet olsa idi eğer bu sahte sistemler olmazdı

Herkes yasadıgı gibi ölür.Örgütün gelir kaynagının uyusturucu ve kaçakçılık oldugunu herkes biliyor ve o ölenlerin de ne için orda oldukları aşikar.
Osmanlıyı begenmedigimi kim söyledi ? Türkiye Cumhuriyeti laiktir dendigi için mi laik olduk biz?
Kaldı ki Osmanlı devletinde seriat olsa bile laikligin gerektirdigi çogu kural uygulanırdı.Azınlık gayri müslimlere dininize uygun yasayamazsınız denmezdi mesela.Bu bir laiklik göstergesidir.Herkesin dinine saygılı ve ibadetlerinde özgürlük ve destek saglanırdı bu da laikliktir.Ama Osmanlının seriat ile yönetilmesi laiklik karsıtı oldugunu göstermiyor gördügünüz gibi.Tamam devlet islerinde seriat kuralları geçerliydi laiklikte olmaz böyle bisey ama laikos genel anlamda din konusunda tarafsız demek yani siyaset ile alakası çok degil.
Devlet islerinde dinin etkisini azaltmak çok dogru.%99'u müslüman bi ülkede din tüccarları iki lafa binlerce yandas toplayıp sisteme etki edebilir amaa temel kural nedir ; Devlet bir cemaatin dinsel gereksinimlerine yönelik çalısamaz..

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Laiklik yillardir toplum muhendisligi yapmak icin kullanilan en onemli ogutme silahi. Nefret ediyorum bu muhendislik harikasi(!)ndan

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Toplumu ögütme degil toplumun kendisini kendi özgür iradesiyle yönetme silahıdır.Cemaat'in Seyh'in Padisah'ın baskılarıyla degil vicdanıyla özgür iradesiyle dinini ve hayatını yasamasıdır.Lailkigin uzuun tartısmalara sebebiyet vermesine yasalara girmesine çok konusulmasına bakmayın laiklik sadece vicdan isidir adalet isidir.
Her sistemde sıkıntılar olabilir çözülür yeter ki idelojik sapkınlıklara girilmesin.Yine Laiklik Demokrasi ve Cumhuriyet sayesinde bu sıkıntıları tartısacak hakkımız ve rahatlıgımız var.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Siz adalet goruyorsunuz bense
Gormuyorum
Gecenlerde kizini basortusuyle okutmak istedigi icin 3 yil ceza alan veli haberlerine rastladim
Laiklik bu mu? Bu mu adalet ve vicdan? Hayir iste bu toplum muhendisliginin muhtesem ogutum silahidir.

tekbir07

Üye
laiklik din bana karısamaz demektir din Allah demektir hasa Allahın karısamayacagı yer varmı kim ben laigim drse dinden cıkmıstır Allahın hukumleriyle hukmetmeyenler kafırlerın ta kendileridir maide suresi ayet 44 .peygamber efndmz s.a.v kızım fatıha dahi hırsızlık yapsa kolunu keserim buyurmustur islam demek emniyet demektir seriatda islamdır kufreden karsı gelen Allaha savas acmıs olur mevlam cumlemıze arastrmayı ogrenmeyı nasıp etsın maneviyatı olmayan bi toplum cokmeye mahkumdur bizim millet ozunu kaybetdi nerde ise ne ahlak var ne maneviyat bu millet aslına dnmdgı surece iki yakası bi araya gelmeycektır

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
laiklik din bana karısamaz demektir din Allah demektir hasa Allahın karısamayacagı yer varmı kim ben laigim drse dinden cıkmıstır Allahın hukumleriyle hukmetmeyenler kafırlerın ta kendileridir maide suresi ayet 44 .peygamber efndmz s.a.v kızım fatıha dahi hırsızlık yapsa kolunu keserim buyurmustur islam demek emniyet demektir seriatda islamdır kufreden karsı gelen Allaha savas acmıs olur mevlam cumlemıze arastrmayı ogrenmeyı nasıp etsın maneviyatı olmayan bi toplum cokmeye mahkumdur bizim millet ozunu kaybetdi nerde ise ne ahlak var ne maneviyat bu millet aslına dnmdgı surece iki yakası bi araya gelmeycektır

Çok iyi yazdın kardeşim katılıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu laiklik ile din tartışmasının sonu gelmez herhalde.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Kişiler laik olamaz. Laiklik kurum ve kuruluşlara devletlere mahsustur. Ben laiğim diye birşey olamaz. Din ve devlet işlerini sen nasıl ayrı tutucan içinde bu mantık hatası. Geri kalanına ise katılıyorum arkadaşım

AVA1453

AVA1453

Üye
8
iyi padişahın sarayda otursun Allah kitap desin orda kadınlarıyla oynaşlarda zevki sefa içinde yaşasın geçiceksiniz kardeşim bunları aşın bazı şeyleri...[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Sonrada muhteşem yüzyıl neden yasaklanması diyorlar görüyoruz işte kötü örnek oluyor coluk çocuğa.

Senin Osmanlı ve tarih adına hiç bir şey bilmediğini anlaşılıyor besbelli. Sanirim sadece okulda öğrendiğini tarihle kalmışsin yalan, yanlış
Ve tarafli

Çoğu Padişah savaslardan saraya gelemiyorlardi sen Osmanlı İmparatorluğu döneminde ki onca toprak nasıl kazanılmış sanıyorsun. Sen kalkmış burada nelerden bahsediyorsun. Sarayın içinde neler olduğunu kim biliyordu da sen böyle bir şeyi emin olarak söylüyorsun

Yani onca Padişah in içinde siz kalkıp 1, 2, 3 kişiyi örnek göstererek yargiliyorsunuz

Biraz vaktiniz okumaya ayırın...

doctorrr

doctorrr

Üye

Furkan konuyu kilitle :ehe
herşey ByHaydar ın suçu :haha:

- - - Eklendi - - -

8

Sonrada muhteşem yüzyıl neden yasaklanması diyorlar görüyoruz işte kötü örnek oluyor coluk çocuğa.

Senin Osmanlı ve tarih adına hiç bir şey bilmediğini anlaşılıyor besbelli. Sanirim sadece okulda öğrendiğini tarihle kalmışsin yalan, yanlış
Ve tarafli

Çoğu Padişah savaslardan saraya gelemiyorlardi sen Osmanlı İmparatorluğu döneminde ki onca toprak nasıl kazanılmış sanıyorsun. Sen kalkmış burada nelerden bahsediyorsun. Sarayın içinde neler olduğunu kim biliyordu da sen böyle bir şeyi emin olarak söylüyorsun

Yani onca Padişah in içinde siz kalkıp 1, 2, 3 kişiyi örnek göstererek yargiliyorsunuz

Biraz vaktiniz okumaya ayırın...
ilk padişahları kastetmedim şuan saltanat sistemi olsa şu zamanda olabilecekleri söyledim ;)

- - - Eklendi - - -

sen oturup bir Jean Jacques Rousseau bir Karl Marx bir Voltaire okudunmu cahilce yorumlar yapma canım çağa ve kafaya göre düşün şuan saltanat sistemi olsaydı o zamanki gibi sağlıklı bir şeklide süreceğini mi zannadiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...