İPUCU: İnternet Explorer'da sayfa başına gitme

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
İPUCU: İnternet Explorer'da sayfa başına gitme
Bildiginiz gibi Windows Phone tarayıcı olarak İnternet Explorer Mobile kullanıyor ve web sayfalarını gezerken sayfa başına gitmek icin herhangi bir buton bulunmuyor. Tabi bu butonun eklenmemiş olması bu özelligi kullanamayacagımız anlamına gelmez. Basit bir kaç ayarla bu işlemi tarayıcınıza ekleyebilirsiniz.

1-İnternet explorer ayarlarından alt barda bulunan sol butona "favorileri atayın

2-Herhangi bir sayfayı favorilerinize ekleyin.

3-Favorilerinize girip eklediginiz favoriye basılı tutun ve düzenle secenegini secin.

4-Favorinin Url adresi bölümüne; javascript: scroll(0,0) kodunu boşluk bırakmadan yazın ve onaylayın.

5-Favorinizin ismine herhangi bir isim ekleyebilirsiniz fakat ismin başına herhangi bir ünlem işareti koyun ve boşluk bırakın. Bu şekilde favoriniz listenin en başinda gözükür.
Örnek: ! Yukarı git

Artık herhangi bir sayfayı gezerken ssyfanın başına kadar kaydırma yapmanıza gerek yok. Sadece sol altta bulunan "favori" işaretine dokunup oluşturdugumuz yukarı butonuna dokunmaniz yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Kergitli, ÖEY, teAtalay ve 3 diğerleri

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
:tşk:

flutewoddy

flutewoddy

Üye

respection123

Üye
Yalnız Ben Favori ayarlarını bulamadım.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sık kullanılanlar diye geçiyor kardeşim , bu arada sanki sayfayı tekrar yüklüyor ama yuklemiyor :D

- - - Eklendi - - -

Sık kullanınlara ekle yaz ordaki linki sil copy paste

derHENKERS

Üye
Teşekkürler güzel bir bilgi

alical33

alical33

Üye
teşekkürler de sanki paylaşılmıştı diye hatırlıyorum :hmmm

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

ÖEY

ÖEY

Üye

serinaga

serinaga

Üye
Sık kullanılanlar diye geçiyor kardeşim , bu arada sanki sayfayı tekrar yüklüyor ama yuklemiyor :D

- - - Eklendi - - -

Sık kullanınlara ekle yaz ordaki linki sil copy paste

Evet sanki sayfayı tekrar yüklüyor gibi ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt