kmesne
Üye
IPod touch 5 ten daha iyi bir pda-palm (küçük tablet )
Merhaba arkadaşlar ben ıpod touch 5 almayı düşünüyorum fakat a5 işlemci kullanması beni rahatsız etti 1 sene önceki işlemci olduğu için ve bazı özellikleri hoşuma gitmedi bu sene WMDC de biraz hayal kırıklığı var zaten
Siz ıpod touch 5 den daha iyi bir pda-palm önerirmisiniz yoksa en iyisi ıpod touch 5 mi olur
yani fiyat konusunda sıkıntım yok ama telefon da alamam ıphone 5 2500 tl ile gelir yani sınır 1500 1700 olmalı o da en fazla bir de tabletleri önermeyin yani cebime taşıyabilceğim bir şey istiyorum en fazla 5 inç ıpod tarzı cebimde taşıyabileceğim bir şey
varmı önerileriniz lütfen yazın
Siz ıpod touch 5 den daha iyi bir pda-palm önerirmisiniz yoksa en iyisi ıpod touch 5 mi olur
yani fiyat konusunda sıkıntım yok ama telefon da alamam ıphone 5 2500 tl ile gelir yani sınır 1500 1700 olmalı o da en fazla bir de tabletleri önermeyin yani cebime taşıyabilceğim bir şey istiyorum en fazla 5 inç ıpod tarzı cebimde taşıyabileceğim bir şey
varmı önerileriniz lütfen yazın

yukarıda yazdığım gibi telefon istemiyorum telefonum var sadece pdapalm küçük tablet vb. istiyorum ıpod touch gibi yani
) ya da Galaxy Note gibi 5"+ ekranlı bir telefon/tablet tercih edeceksiniz. ipod-Galaxy note/ note2 - 7" tabletler dışında kalacak cihaz var ise onlarda da program uyum sorunuyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, o açıdan da düşünün derim.