IPod touch 5 ten daha iyi bir pda-palm (küçük tablet )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
IPod touch 5 ten daha iyi bir pda-palm (küçük tablet )
Merhaba arkadaşlar ben ıpod touch 5 almayı düşünüyorum fakat a5 işlemci kullanması beni rahatsız etti 1 sene önceki işlemci olduğu için ve bazı özellikleri hoşuma gitmedi bu sene WMDC de biraz hayal kırıklığı var zaten

Siz ıpod touch 5 den daha iyi bir pda-palm önerirmisiniz yoksa en iyisi ıpod touch 5 mi olur

yani fiyat konusunda sıkıntım yok ama telefon da alamam ıphone 5 2500 tl ile gelir yani sınır 1500 1700 olmalı o da en fazla bir de tabletleri önermeyin yani cebime taşıyabilceğim bir şey istiyorum en fazla 5 inç ıpod tarzı cebimde taşıyabileceğim bir şey

varmı önerileriniz lütfen yazın

Kerim.

Kerim.

Üye
Htc one x,galaxy s3:hmmm

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
:) yukarıda yazdığım gibi telefon istemiyorum telefonum var sadece pdapalm küçük tablet vb. istiyorum ıpod touch gibi yani

cliolar

Üye
Merhaba arkadaşlar ben ıpod touch 5 almayı düşünüyorum fakat a5 işlemci kullanması beni rahatsız etti 1 sene önceki işlemci olduğu için ve bazı özellikleri hoşuma gitmedi bu sene WMDC de biraz hayal kırıklığı var zaten

Siz ıpod touch 5 den daha iyi bir pda-palm önerirmisiniz yoksa en iyisi ıpod touch 5 mi olur

yani fiyat konusunda sıkıntım yok ama telefon da alamam ıphone 5 2500 tl ile gelir yani sınır 1500 1700 olmalı o da en fazla bir de tabletleri önermeyin yani cebime taşıyabilceğim bir şey istiyorum en fazla 5 inç ıpod tarzı cebimde taşıyabileceğim bir şey

varmı önerileriniz lütfen yazın

1 sene oncesinin islemcisini kullsnmasi neyi degistirir,internete kral android cihazlardan hizli girersin,acmamayi biraz en ufak fps kaybi yasayacagin bi oyun yok ve 2 senede cikamaz.ses konusuna girmiyorum bile.ekrani hem oyun ve film icin yeterli hemde cepte tasimak icin ideal.Kamerasi ani yakalamak icin yeterli(prof.deneyimi bekleme).inceligine hasta olunur...
Ve en onemlisi guncellme derdin yok.ben s3 kullaniyorum gameloftun yeni oyunu(ios a yayinlandi)ama android e gelirken cihaz cesitliligi icin cozunutluk dusure bilirlermis simdi sen sole s3 un ne anlami kaldi(bu oyun icin konusuyorum)

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki teşekkürler peki ıpod touch dışında önerileriniz varmı ?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
galaxy note al sim kartsız olur zaten tablet telefon arası bir şey

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
cepte taışanbilir ve telefon olmayan diyorum lütfen ama !

bolamanle

Üye
Ps vita al bence

barış36197

barış36197

Üye
beklersen yeni samsung player gelicek ben özelliklerinin iyi olacağını düşünüyorum ekranı ile ilgili tam bilgi yok ama en azından kafanda kalmaz ıpod a rakip olarak zaten en belirgin bu var.

birde çıkış tarihi ne olur bilemiyorum ama kısa sürede çıkıcaktır

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonum var ve pek kullanmıyorum yani şu konuşma mesajlaşma benim işim değil uygulama oyun internet benim işim bu yüzden telefon değil de pda-palm ( küçük tablet istiyorum) cebimde taşıyabileceğim birşey yani

yani diyorsunuz ki ıpod a pek iyi bir rakip yok yeni samsung galaxy playerın sızan özelliklerine bakılacak olursak pek de iyi değil

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
baska yardımcı olabilecek öneri verecek varmı

barış36197

barış36197

Üye
sony walkman z var bakmanı öneririm ama ı pod daha iyi gibi tam bilemiyorum ama

- - - Eklendi - - -

benim inceleme imkanım olmuştu hoşuma gittiğini söyleyebilirim buda videosu [video=youtube;OUjcphz43wU]http://www.youtube.com/watch?v=OUjcphz43wU&feature=fvwrel[/video]

MrExpert

MrExpert

Üye
İpod touch 5 den iyisini bulamassın a5 hiç te eski değil ve azımsanacak bir işlemci değil ... Abartmayalım. hem apple, ipod da a6 kullanacak değilya sonuçta akıllı telefon değil.

barış36197

barış36197

Üye
İpod touch 5 den iyisini bulamassın a5 hiç te eski değil ve azımsanacak bir işlemci değil ... Abartmayalım. hem apple, ipod da a6 kullanacak değilya sonuçta akıllı telefon değil.
evet bencede suan en iyisi bu zaten a5 performans bakımından da çok iyi ayrıca yine 4. nesil e göre kat ve kat iyi performans veriyo ben öneriyorum şimdilik üstüne yok.

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
ya bilemiyorum yeni ıphone ile ıphone4s in karşılaştırılmalı sonuçlarına bakıyorum ve hiç memnun olmuyor sonuçta şu anki yeni ıphone 1 sene önceki ıphone 4s in aynısı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bence simkart için ekstra para ödemek istemiyor olabilirsin ama Galaxy Note veya Note 2 gibi bir cihazı tercih edersen sana heryerde internet kullanabilmen ve hem telefon hem tablet keyfini yüksek batarya gücüyle kullanman için imkan sağlar. İstediğin zaman alırsın "uçak modu"na internete girmen gerektiğinde açarsın. Wifi arama derdinde kalmazsın. Tabi ihtiyacın olur mu bilemiyorum.

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
İşte dediğim gibi telefonlar biraz tuzlu kaçıyor bana onun yerine çok iyi bir pda-palm istiyorum yani dönemin en iyisini

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İşte dediğim gibi telefonlar biraz tuzlu kaçıyor bana onun yerine çok iyi bir pda-palm istiyorum yani dönemin en iyisini

Bence de o kadar parayı sadece tablet özelliğine vermenin anlamı yok. Zaten çok fazla da seçim şansınız yok. Ya 7. lik tabletlerden alacaksınız ki cebe sığsın istiyorsunuz ( Hoş benim bol pantolonun cebine sığıyor :ehe ) ya da Galaxy Note gibi 5"+ ekranlı bir telefon/tablet tercih edeceksiniz. ipod-Galaxy note/ note2 - 7" tabletler dışında kalacak cihaz var ise onlarda da program uyum sorunuyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, o açıdan da düşünün derim.

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
son kararım sadece pda-palm cep telefonu değil lütfen pda-palm yönden öneri veriniz

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Güncell

bu arada yorumlar nereye kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt