Yeni Iphone Ve Yeni Ipod Touch

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Iphone Ve Yeni Ipod Touch
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bütün forumları araştırdım fakat Ipod touch ın ram ini öğrenemedim

Iphone 5 in rami 1 gb olmuş sanırım fakat ya yeni ıpod touch kaç olmuş bilen varmı

ki zaten A5 işlemcisi kullanması bence kötü olmuş hala 1 sene önceki işlemciyi kullanıyor şu ana kadar hep ıphone larla birlikte aynı işlemciyi içeriyordu şimdi 1 sene geriden takip etmiş

umarım rami 256 olmaz yine

Lenneth

Üye
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bütün forumları araştırdım fakat Ipod touch ın ram ini öğrenemedim

Iphone 5 in rami 1 gb olmuş sanırım fakat ya yeni ıpod touch kaç olmuş bilen varmı

ki zaten A5 işlemcisi kullanması bence kötü olmuş hala 1 sene önceki işlemciyi kullanıyor şu ana kadar hep ıphone larla birlikte aynı işlemciyi içeriyordu şimdi 1 sene geriden takip etmiş

umarım rami 256 olmaz yine

Apple A5 gayet yeterli bence haksizlik etmeyin cihaza.

avcitalip

avcitalip

Üye
apple artık yenilik yapmıyor bence yaptığı tek şey samsung tasarımımızı çalıyor yok şöyle yapıyor yok böyle ediyor diye samsunga dava açmak

neden iphone 5 te 12MP kamera kullanılmadı ? onlara sorarsak kamera yetiştirememişler

bence samsung 8 MP kullanmış ben neden 12MP kullanıp maliyeti arttırıyım ki diyor nasıl olsa yinede iphone 5 kapış kapış satılır diye düşünmüş olabilirler

__xXx__

__xXx__

Üye
apple artık yenilik yapmıyor bence yaptığı tek şey samsung tasarımımızı çalıyor yok şöyle yapıyor yok böyle ediyor diye samsunga dava açmak

neden iphone 5 te 12MP kamera kullanılmadı ? onlara sorarsak kamera yetiştirememişler

bence samsung 8 MP kullanmış ben neden 12MP kullanıp maliyeti arttırıyım ki diyor nasıl olsa yinede iphone 5 kapış kapış satılır diye düşünmüş olabilirler

8 mp den 12 ye geçmek üretici için maliyeti pek artırmaz kardeşim ama 8 mp iphone için yeter kamera için telefon alacak adam 808 alır niye iphone alsın ki

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi

8 mp ile 12 mp arasında pek bir fark yok öenmli olan oradaki rakam değil lens lens kalitesi kamera kalitesi yani gidip mediamarktten 500 liraya 21 mp kamera alsan ıphone 5 ten iyi resim çekemeyeceğine eminim yani 450 liraya fujifilm 18mp var bende fakat ıphone 4s kadar iyi kamera çekmiyor

ama yenilik konusunda haklısın

- - - Eklendi - - -

Apple A5 gayet yeterli bence haksizlik etmeyin cihaza.

A5 yeterli mi ? 1 yıl önceki işlemci yani bence çok kötü olmuş 1 yıl önceki işlemciyi kullanmaları yanlış en azından gücü artırılmış olarak a5x kullanılabilirdi yani 1 yıl geriden bir ıpod touch olmuş hatta aklıma geldi ki acaba geçen sene ıpodu ürettilerde bu sene sunmayalım öbür sene sunalım dediler diye düşünmüştüm

- - - Eklendi - - -

Bu arada ram konusuna hala bir cevap vermediniz ram hakkında bilgilendirirseniz sevinirim :)

abandonware

abandonware

Üye
iOS da android gibi ram kıyaslamasına gerek yok.. fakat talip avcı doğğru sölemiş; adamlar tekel, daha iyisi için uğraşmıyorlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
512 olabilirmiş.bu arada ipod touch 5 en az kaç gb den başlıyor?

avcitalip

avcitalip

Üye
8 mp ile 12 mp arasında pek bir fark yok öenmli olan oradaki rakam değil lens lens kalitesi kamera kalitesi yani gidip mediamarktten 500 liraya 21 mp kamera alsan ıphone 5 ten iyi resim çekemeyeceğine eminim yani 450 liraya fujifilm 18mp var bende fakat ıphone 4s kadar iyi kamera çekmiyor

ama yenilik konusunda haklısın

o konuda hemfikirim canım herşey megapiksel değil lens kaliteside çok önemli bence benim s3'ün kamerası n8 in 12MP kamerasından bin kat daha iyi çekim yapıyor

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Alında bakarsan benim en gelişmiş diyebileceğim yer kamerası ipad deki 5mp isight kamera kullanılmış 1080p video çekebiliyor ki yeni ıpad kamera bakımından çok iyidi

ama renklerde beyazı kaldırmışlar bence apple cihazlarında herzaman beyaz iyidir daha hoş ve şık duruyordu ve en sinir olduğum taraf

1 sene önceki a5 işlemcisini kullanmışlar yani demektir ki 1 sene sonra hiç bir işe yaramayacak 2 senelik bir işlemci ile pek bir şey yapılamaz

Ramini çok merak ediyorum doğrusu umarım 256 dan yüksektir

15097

15097

Üye
iPod touch 4g 256 olduğu ve a4 kullandığı için bu sefer 512 olabilir.

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Yani henüz kimse net bilmiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt