iphonum kitlendi allah rizasi icin yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssdil1834

ssdil1834

Üye
    Konu Sahibi
iphonum kitlendi allah rizasi icin yardim edin
arkadaslar bende iphone 3GS 32gb vardi bu sabah versiyonu 3.0 dan itunes den son versiyonu indirdim 3.1.X galiba telefona sorunsuz yuklendi. ama telefon acildiginda hatti yakalamiyor hic bir sekilde telefon acilmiyor sadece acil aramalari aciyor ne menuye geliyor ne de baska bisi ne yapicam

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
arkadaslar bende iphone 3GS 32gb vardi bu sabah versiyonu 3.0 dan itunes den son versiyonu indirdim 3.1.X galiba telefona sorunsuz yuklendi. ama telefon acildiginda hatti yakalamiyor hic bir sekilde telefon acilmiyor sadece acil aramalari aciyor ne menuye geliyor ne de baska bisi ne yapicam

yurtdışını dan geldi ise tlf geçmiş olsun hala bir jb çıkmadı ama garantili ise restore et sorun kalmaz.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Versiyon kaç 3.1.x demisinde sondaki x ney eğer 3 se o cihazı su anda açamazsın ama 2 se unlock işlemi yaparak cihazı sorunsuz kulanabilirain

ottoman_97

Üye
telefonum kıtlen yardımmm :( pls

ssdil1834

ssdil1834

Üye
    Konu Sahibi
benim cihaz yurt disindan muhtemel ingiltereden tamam konuyu anladim ama en azindan ipod olarak acabilme sansimda mi yok

gemini1

Üye
hallettinmi problemini

--------------- Ekleme ---------------

eger halletmediysen kendin yazilim at yalniz icindeki versiyonu biliyormuydun telefonun(3.1.2 mi .yoksa 3.1.3)mu

itunes dan yukselttiysen versiyonun 3.1.3 olmus olabilir.felixbrun.de den iphone firmware indir ordan 3gs(3.1.3/7e18)i indir.inen dosya ipsw uzantili olacak.ondan sonra telefonu menu dugmesi ile power dugmesiyle basili tut ekran da bi sey gelirse elma resmi veya usb cablo resmi gibi telefonu usb ile tak bilgisayara i tunes ac(itunes telefonu recovery modunda gormesi lazim) sonra restore a bas o anda bi pencere acilacak ordan nereye indirdiysen o firmware i onu bul ve o firmware i sec insallah ve telefonu restore et telefonun geri gelir

nasil faydasi oldumu

ykp0038

Üye
telefon hiç açılmıyordu dediğin gibi menü ile powere basılı tuttum açıldı çalışmaya başladı ne oldu acaba merek ettim şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt